Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3507 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Man tai viena mintis iškilo kodėl jūs dedat vaizdus iš kitų žaidimų kaip gta5 gta4 ?? Jeigu jūs darot SAMP serverį tai Gta san Andreas tai ir dėkit iš to žaidimo CJ snukį.

Pas mane tai ne mano iniciatyva, o GFX'erių, aš pats nemėgstu tokio stiliaus.

Huh žinau TVS, kur dar nei karto nemačiau kad lietuvoje jį naudotu 10x kartų daugiau pluginų ir funkcijų. Ir dizainai lengvai koduojasi.

Bet mums tai, aišku, nesakysi. Kam šis off-topic'as?

Huh žinau TVS, kur dar nei karto nemačiau kad lietuvoje jį naudotu 10x kartų daugiau pluginų ir funkcijų. Ir dizainai lengvai koduojasi.

Tai seniau buvo SMF,phpbb(berots) neblogai susigyvendavo.

Mada tokia, kad dabar visas serverio veiksmas vyksta forume ;D netgi sarg.lt serve mažai kas kreipia dėmesio į tą forumą, nebent dėl darbo ir tt..  Vienu žodžiu jie nieko nepasiekia nes kaip minėjai jie nėra orginalūs, jiems visiem patinka tas pats.

Man iš viso keista, kodėl šiuo metu visi sa-mp projektai naudoja ta patį stilių, neišgalvoja kažko naujo, išdestymo ir kodėl būtent IPB, jei yra daug kartų geresnių TVS? :)

Tiesiog čia yra elementarus dalykas. Kad ir kaip visi stengtųsi parodyti „kažką unikalaus“ serverio modifikacijoje visi užmiršta taip pat svarbų projekto „veidą“ - tinklalapį. Dauguma projektų tiesiog ima ip board variklį vien dėlto, kad ir kiti projektai jį naudoja. Bet kokį TVS pateikus į geras rankas galima padaryti wow tinklalapį bet deja, kaip anksčiau minėjau, visi tai užmiršta. feelsbadman

Gyvenime reikia stengtis aplenkti ne kitus, o patį save. (M.D.Bebkokas)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3507 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...