Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Kaip pašalinti virusą kuri randa facebookas, bet neranda nei KASPERSKY, nei ESETAS. Any ideas? Sumokėt galėsiu

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3593 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Iškarto perspėju perrašyt neturiu galimybės dabar ir nenoriu dar.

Esmė ta jog vakar atsisiunčiau šūda, nors įtariu turėjau kažkokį virusą iš seniau, kuris mano kompiuterį užkretė.

Vakar su essetu pašalinta buvo 2000 virusų, per du kartus. Tačiau jungiantis į facebooką rekomenduoja vis kitokia antivirusine, vakar rekomendavo kaspersky, šiandien vėl kita ir neleidžia prisiloginti prie accounto, ką daryti patarkit, kaip ta ,, VIRUSĄ " pašalintį jog galėčiau naudotis facebooku.

Virusas buvo: Ramnit.

Redaguota , nario Džeremis
(redaguota)

Man  prieš 5 kokius metus buvo rasdavo tūkstančius virusų, skenavau šalinau, bet kol neperrašiau windowsu niekas nepadėjo :(

Pašalinti įmanoma turėjau šita problema seniau, bet papuolė dabar ramnit, su kurio neteko dirbti tiksliau jo šalinti. Nes šitas virusas apkrečia visus .exe ir .html failus ir taip plinta, tik va vakar prigavau ta plitima :)

Bet nėra skirtumo su kuria antivirusine? Nes turiu dabar Kaspersky.

Nežinau, visada ir visad naudosiu avast. Ir gali bandyti atkurti sistemą, roll back ar kaip ten. Gali bandyti su ccleaner, your uninstaller pro :) Jie randa šiukšlęs, man buvo panaši situacija, atsisiunčiau viena dalyką, ir rodydavo daug virusu, bet tas failas užkrėtė mano system32 folderį :) padėjo visi trys "Avast, CClearner, Your uninstaller pro"

Nežinau, visada ir visad naudosiu avast. Ir gali bandyti atkurti sistemą, roll back ar kaip ten. Gali bandyti su ccleaner, your uninstaller pro :) Jie randa šiukšlęs, man buvo panaši situacija, atsisiunčiau viena dalyką, ir rodydavo daug virusu, bet tas failas užkrėtė mano system32 folderį :) padėjo visi trys "Avast, CClearner, Your uninstaller pro"

Aš tau privačia žinutę parašysiu kaip baigs scanint, matosi turėjai patirties rasim bendra kalbą.

ka ,ash galeciau patarti tai ziureti nuo ko viskas priklauso koki faila atsisuntei bandyk avasta rasytis bandyk per facebook.exe susikurus istrinti per cmd ji.

ka ,ash galeciau patarti tai ziureti nuo ko viskas priklauso koki faila atsisuntei bandyk avasta rasytis bandyk per facebook.exe susikurus istrinti per cmd ji.

Daug kas sakė jog avastas praščiausia antivirusinė. :D

(redaguota)

tu juokauji? =DDD man buvo isiveises virusas kur visus zaidimus viskas kipdavo nepadedavo net esetas,cleaneris parsisiunciau avasta pravaliau viska ir viskas ir padejo.

Na geras tikrai. :D Žinai, pažiūrėsiu jeigu kaspersky nieko neras pasiimsiu ištrynęs kaspersky avasta ir pažiūrėsim ar jį tikrai tokia gera.

Aš tau privačia žinutę parašysiu kaip baigs scanint, matosi turėjai patirties rasim bendra kalbą.

Daug kas sakė jog avastas praščiausia antivirusinė. :D

Kaip kam su tuo avast. Man tas eset šūdas. Gaudo paprastus crackus. Avast žymiau geriau veikia, plius nemokamas. Net aš jį pirkau visą paketą buvo 70% akciją, dabar esu laimingas :D

(redaguota)

Kaip kam su tuo avast. Man tas eset šūdas. Gaudo paprastus crackus. Avast žymiau geriau veikia, plius nemokamas. Net aš jį pirkau visą paketą buvo 70% akciją, dabar esu laimingas :D

Sakau, daug skaičiau atsiliepimu jog avast yra šūdas. :D Na bet įtikinot, pažiūrėsim ar tas avast toks visagalis.

Dėl eseto, tai man seniau jį padėdavo labai bet dabar na ką, nerado tikrai to viruso kurio ieškojau. Nuvylė truputuką.

(redaguota)

Sakau, daug skaičiau atsiliepimu jog avast yra šūdas. :D Na bet įtikinot, pažiūrėsim ar tas avast toks visagalis.

Dėl eseto, tai man seniau jį padėdavo labai bet dabar na ką, nerado tikrai to viruso kurio ieškojau. Nuvylė truputuką.

Eset mėgsta valgyti ramus kaip ir chrome. Sakau pažaisk su:

• Avast
  • CCleaner
  • Your uninstaller pro (šone bus ten parašyti clean up pc, ir ten skanuos ir kaip tau ras koki 100,000 šūdukų:D)
Redaguota , nario Real Pain
(redaguota)

Eset mėgsta valgyti ramus kaip ir chrome. Sakau pažaisk su:

• Avast
  • CCleaner
  • Your uninstaller pro

Jo toj parsisiusiu aš ta avastą, nes kaspersky system32 folderį nieko nerado.

Jeigu atvyrai, kaspersky man patinka bet ant virusu gaudymo netikus ir šita, nes ramnit pasislepusio neranda nors skanavo visa kompa.

Jo toj parsisiusiu aš ta avastą, nes kaspersky system32 folderį nieko nerado.

Jeigu atvyrai, kaspersky man patinka bet ant virusu gaudymo netikus ir šita, nes ramnit pasislepusio neranda nors skanavo visa kompa.

Na kai man buvo, tai su avast 31h dirbo :D rado ~20000 virusų, viską išvaliau :D perkroviau pc, nesitikėjau kad nebebus lago :D net ir CSGO FPS pakilo :D

Na kai man buvo, tai su avast 31h dirbo :D rado ~20000 virusų, viską išvaliau :D perkroviau pc, nesitikėjau kad nebebus lago :D net ir CSGO FPS pakilo :D

Ehh, tai tikriausiai pas tave daug failų buvo?

Pas mane gal 1,5m failų viskas.

Pabandyk naudoti HitmanPRO. Su šia programa ištrinsi virusus ir kita šūdą.

Pabandyk naudoti HitmanPRO. Su šia programa ištrinsi virusus ir kita šūdą.

Šitas hitmanpro yra paskutinis šūdas, vakar rado virusą po perkrovimo kompo neberado jo išvis :)

Ehh, tai tikriausiai pas tave daug failų buvo?

Pas mane gal 1,5m failų viskas.

Šitas hitmanpro yra paskutinis šūdas, vakar rado virusą po perkrovimo kompo neberado jo išvis :)

tuo metu labiausiai lankiausi deep webuose, siunčiausi to ko nereikėjo, gerai, kad spėjau viską išvalyti, nes į duris pasibeldė krimai

programėlės, kodai užėmė 750gb tik tie. pasigavau tokį šūda per savo klaida, kad visą pc užkrėte, būčiau uždelsęs, būtų tekę perprograminti pc

tuo metu labiausiai lankiausi deep webuose, siunčiausi to ko nereikėjo, gerai, kad spėjau viską išvalyti, nes į duris pasibeldė krimai

programėlės, kodai užėmė 750gb tik tie. pasigavau tokį šūda per savo klaida, kad visą pc užkrėte, būčiau uždelsęs, būtų tekę perprograminti pc

hah, nekažką tada :D Pirmas įspūdis avast patiko, bent instaliacija tokia moderni viskas tvarkoje žiūrėsim. Tik nesuprantu kur tas virusiukas pasislepęs.

hah, nekažką tada :D Pirmas įspūdis avast patiko, bent instaliacija tokia moderni viskas tvarkoje žiūrėsim. Tik nesuprantu kur tas virusiukas pasislepęs.

na turėtų jis būti kažkur windows failuose, ten kur neprieina skanuoti, todėl geriau atskirai skanuoti. Matai, būna virusų kuriuos atidarai, jie prilipma tarkim prie explorer.exe ir jo nemato antivirusinė. Bet nemanau, kad tokį pasigavai, nes čia tokį labai sunku rasti

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3593 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...