Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3167 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

... kokie jūs žmonės žiaurūs suaukit ir nebūkit padlaižiais patikėkit visai kitas gyvenimas, Maksvello stūmei ant manęs toje temoje kur Yogho parašė tiesą apie mane dabar jau trūks nu žiauru. Prasivaliau žinučių gaviklį.

Einu paskaitysiu ką parašiau.

Ai, ten :D Neimk į širdį, jei atsiprašei ir pasitaisei, tai viskas gerai. Kad skripteris tai tu ištikro neblogas buvai, aš apie visai kitą kalbėjau. Kad mėgai ripinti dizainus (kaip padarei su r-mg kai buvai diamondstate projekte.)

Redaguota , nario .Maksvello

Einu paskaitysiu ką parašiau.

Ai, ten :D Neimk į širdį, jei atsiprašei ir pasitaisei, tai viskas gerai. Kad skripteris tai tu ištikro neblogas buvai, aš apie visai kitą kalbėjau. Kad mėgai ripinti dizainus (kaip padarei su r-mg kai buvai diamondstate projekte.)

Tai jau dabar taisai? :/ o man labai patiko žinok ką tu ten parašei + nors ne aš tą forumą sugadinau priežastis yra temoje , ždž visi tokie geri dabar.

(redaguota)

Visos tokios temos kaip palieku samp'ą ar palieku kažkokį projektą, na labai vaikiškos yra, užaugti jau manau laikas būtų, bėje nebūsiu padlaižys ir pasakysiu tiesiai šviesiai APGAVIKAS ESI :) Turbūt tu ir sužlugdei galiausiai vlkg, nelabai net tikėčiau, kad Yogho dar kažkokius darbus gaus iš taves, tiesiog žinau, kad čia tas tavo išėjimas bus laikinas gal kokiam mėnesiui daugiausiai, bet jau visą dieną stengiaus apeit šitą temą ir neišvėriau, žinau, kad daugiau tokių yra, *Myliu SuperGames.lt* būkit žmonės jeigu jau išeinat iš to samp'o ar apskritai kokių žaidimų nežeminkit savęs ir nieko nerašykit tiesiog tyliai ir pasitraukit :)

P.S esu garantuotas kad ir ką pasiimsit iš jo po kurio laiko paplatins su priežastim, ai ir taip daug žmonių tai turi tai imkit

Redaguota , nario Fiesta`

Duotum kažką SF mieste? Būtume labai dėkingi.

Kažin ar naudosi tame San-Andreas, nu bet jei nori tai kai grįšiu numesiu.

Visos tokios temos kaip palieku samp'ą ar palieku kažkokį projektą, na labai vaikiškos yra, užaugti jau manau laikas būtų, bėje nebūsiu padlaižys ir pasakysiu tiesiai šviesiai APGAVIKAS ESI :) Turbūt tu ir sužlugdei galiausiai vlkg, nelabai net tikėčiau, kad Yogho dar kažkokius darbus gaus iš taves, tiesiog žinau, kad čia tas tavo išėjimas bus laikinas gal kokiam mėnesiui daugiausiai, bet jau visą dieną stengiaus apeit šitą temą ir neišvėriau, žinau, kad daugiau tokių yra, *Myliu SuperGames.lt* būkit žmonės jeigu jau išeinat iš to samp'o ar apskritai kokių žaidimų nežeminkit savęs ir nieko nerašykit tiesiog tyliai ir pasitraukit :)

P.S esu garantuotas kad ir ką pasiimsit iš jo po kurio laiko paplatins su priežastim, ai ir taip daug žmonių tai turi tai imkit

Negrįšiu aš

• Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3167 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Sukurti naują...