Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3592 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Asmeniškai imčiau šį: http://www.1a.lt/kompiuterine_technika_biuro_prekes/nesiojami_kompiuteriai_ir_priedai/nesiojami_kompiuteriai/asus_vivobook_x556uq_engru_black

Pagal viską jis turėtų greičiau veikti, kadangi yra SSD. Taip pat kiek žiūrėjau jo plokštė yra geresnė už antrojo ( Žr.Čia ). Kito kompiuterio procesorius kažkiek geresnis, bet ne daug ( Žr. Čia ). Taip pat pirmojo kompiuterio ekranas yra didesnis ir turi geresne skiriamąją geba.

Redaguota , nario Mats
(redaguota)

Aš imčiau 2tra varianta, 1TB hdd i7 procas 8gb ram o anam 500gb hdd i5procas 4gb ram

antras žaidimams tikrai geriau

Visų pirma, jei pamatot i7'is, nereiškia, kad kompiuteris bus itin galingas. Ten įdėtas i7 ULV. O tai reiškia, jog tas CPU yra beveik  kaip i5 ULV, tik su aukštesniu taktiniu dažniu, o kaina, šiuo atveju, gan užkelta. O kalbant apie žaidimus, tai abu realiai vienodai performins. Viename yra GeForce 940MX (ne su GDDR5, o su DDR3, tad ji galingesnė tik keliais procesntais), kitame CPU su aukštesniu taktiniu dažniu. Realiai, nė vieno neimčiau iš jų, nes jų kaina per aukšta, žiūrint į suteikiamą performansą. Už panašią kainą galima paimti tokį variantą: http://www.kilobaitas.lt/Nesiojamieji/Lenovo/Lenovo_Y700_/_156_Full_HD_IP/80NV00CVPB/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_409&ID=635014, kuris ŽYMIAI geriau performina ir, be viso to, turi IPS ekraną. Jei per brangu, imk tokį: http://www.kilobaitas.lt/Nesiojamieji/Asus/ASUS_X555LB_/_156_HD_Matinis/X555LB-XO067D/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_409&ID=618551 ir įsidėk SSD bei papildomus RAM'us.

Redaguota , nario Tautedorus

Realiai visai imčiau pirmą variantą, pliusai - didesnė skiriamoji geba (patikėk, skirtumas tarp 1920 x 1080 ir 1366 x 768 tikrai jaučiasi ilgiau padirbėjus tiek su vienu tiek su kitu), nors pirmas variantas ir turi 500gb HDD, tačiau verta atkreipt dėmesį, kad kartu su juo eina ir 128gb SSD, kas irgi yra pliusas. Vaizdo plokštės vienodos, 2gb per akis, juo labiau, kad ir tam ir anam procesoriai yra tik dviejų branduolių, tai tarkim iš 4gb vaizdo plokštės jie nepajėgtų išspaust pakankamo našumo.

Dėl procesorių - jų performance skirtumas tikrai nėra didelis - http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-6500U-vs-Intel-Core-i5-6200U

Minusas iš mano pusės, kurį įžvelgiu pirmam variante - mažokas kiekis RAM, tačiau tai ne problema, papildomi 20 eurų (bent jau aš tiek mokėjau) ir vuolia, turi dar +4gb RAM.

P.s. tiems, kurie vis dar mano, kad i7 tikrai bus geresnis už i5, turiu liūdnų žinių, kadangi procesorius procesoriui nelygus :)

tumblr_m9y8rjhY9u1remv7lo1_500.gif

(redaguota)

Realiai visai imčiau pirmą variantą, pliusai - didesnė skiriamoji geba (patikėk, skirtumas tarp 1920 x 1080 ir 1366 x 768 tikrai jaučiasi ilgiau padirbėjus tiek su vienu tiek su kitu), nors pirmas variantas ir turi 500gb HDD, tačiau verta atkreipt dėmesį, kad kartu su juo eina ir 128gb SSD, kas irgi yra pliusas. Vaizdo plokštės vienodos, 2gb per akis, juo labiau, kad ir tam ir anam procesoriai yra tik dviejų branduolių, tai tarkim iš 4gb vaizdo plokštės jie nepajėgtų išspaust pakankamo našumo.

Dėl procesorių - jų performance skirtumas tikrai nėra didelis - http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i7-6500U-vs-Intel-Core-i5-6200U

Minusas iš mano pusės, kurį įžvelgiu pirmam variante - mažokas kiekis RAM, tačiau tai ne problema, papildomi 20 eurų (bent jau aš tiek mokėjau) ir vuolia, turi dar +4gb RAM.

P.s. tiems, kurie vis dar mano, kad i7 tikrai bus geresnis už i5, turiu liūdnų žinių, kadangi procesorius procesoriui nelygus :)

Antras variantas 2x pranašesnis žaidimuose nei pirmas. 

Privalumai - 

8GB RAM

Mažesne rezoliucija

I7

Didesnis HDD 

Kas iš tos rezoliucijos, ekranas mažas vis vien, tai praktiškai nėra skirtumo ar ten HD ar Full HD. Jau geriau dagiau FPS nei mažiau pikselių.

Kitą vertus pirmas variantas turi SSD, bet kas trukdo damokėti 30€ ir pačiam jį įsidėti?

Redaguota , nario Maquex

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3592 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...