Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3191 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nei viena iš šių pamokų neveikia.

1. Yra senesnės IPB versijos, tad kodas neatitinka.

2. Pakeičia ir user profilio sidebar'ą, kas yra blogai, kadangi buginasi.

Apie tave iš vis nešneku, atrodo kad tu kažką moki, nors esi niekas. Vaikštai pakėlęs galvą, o kai pačiam kažko reikia, maldauji kad padarytų. Nesi pasaulio bamba, ir niekada ja nebūsi, susitaikyk.

Iš tavęs pagalbos niekada neprašiau ir neprašysiu. O dėl kėlimosi, turiu bent dėl ko keltis, ne taip kaip tu. Kada aš tavęs maldavau, kad tu man kažką padarytum? XDDDDD

www.button.lt / www.deepfm.lt

Iš tavęs pagalbos niekada neprašiau ir neprašysiu. O dėl kėlimosi, turiu bent dėl ko keltis, ne taip kaip tu. Kada aš tavęs maldavau, kad tu man kažką padarytum? XDDDDD

:DDD Tu turi dėl ko keltis ? Profesionalas atsirado, nelygink savo šūdinų IPB "skillų" su kažkuo rimtu. Aš nesakiau kad maldavai manęs, absoliučiai šneku, kad nesi visažinis.

:DDD Tu turi dėl ko keltis ? Profesionalas atsirado, nelygink savo šūdinų IPB "skillų" su kažkuo rimtu. Aš nesakiau kad maldavai manęs, absoliučiai šneku, kad nesi visažinis.

Tu kažkas rimto? XDDD kur sakiau, kad aš profesionalas, sakiau, kad bent jau turiu iš ko keltis, ne kaip tu, pasikėlęs ir xuj paryši dėl ko. Juokingiausia, tai kad parašai, o paskui savo žodžių atsižadi.

Tu kažkas rimto? XDDD kur sakiau, kad aš profesionalas, sakiau, kad bent jau turiu iš ko keltis, ne kaip tu, pasikėlęs ir xuj paryši dėl ko. Juokingiausia, tai kad parašai, o paskui savo žodžių atsižadi.

Faktas kad rimčiau už tave. Ir iš ko tu turi keltis ? Dėl savo kreivo IPB kodo ?

P.S Aš niekada nebuvau pasikėlęs, atsakau visiems, padedu kas prašo, priimu kritiką.

Faktas kad rimčiau už tave. Ir iš ko tu turi keltis ? Dėl savo kreivo IPB kodo ?

P.S Aš niekada nebuvau pasikėlęs, atsakau visiems, padedu kas prašo, priimu kritiką.

Kreivo XDDDDD Pažiūrėk į savo kodą vaikeli, tada man kažką sakyk. Aš irgi priimu kritiką, kai ji yra iš profesionalo, ne iš tokios atmatos kaip tu.

Tu nepasikėlęs ? Pradžioje, jo žinoma, padėsiu už pinigus ir etc. Dabar, jau blokavimai ir kiti dalykai. Blacklistus susikūręs, matosi, kad pasikėlęs pats labiau nei Andrius būsi. Atvirai, tavo paslaugos geros ir šaunios, nė kartą naudojausi, galvojau, kad vienintelis esi tas, kuris atlieka savo darbą gerai. Tačiau teko bendrauti ir su Andriumi ir supratau, kad klydau. Tuo labiau tavo principai tave ant tiek išpumpavo, kad nesuprasi.

(redaguota)

Tu nepasikėlęs ? Pradžioje, jo žinoma, padėsiu už pinigus ir etc. Dabar, jau blokavimai ir kiti dalykai. Blacklistus susikūręs, matosi, kad pasikėlęs pats labiau nei Andrius būsi. Atvirai, tavo paslaugos geros ir šaunios, nė kartą naudojausi, galvojau, kad vienintelis esi tas, kuris atlieka savo darbą gerai. Tačiau teko bendrauti ir su Andriumi ir supratau, kad klydau. Tuo labiau tavo principai tave ant tiek išpumpavo, kad nesuprasi.

Pats esi užknisantis žmogus, 25 žinutės per dieną, dar yra ir kitų žmonių šiaip. Tai kam man tave laikyt kontaktuose? 

Tai, kad tu nesugebėtum nieko rimto padaryti apart IPB dizaino kodavimo. Ir tu dar sakai kad tu moki daugiau nei aš ?

O tu ką rimto padaręs? Nei vieno tavo darbo paleisto internete neesu matęs. Aš bent jau juos išleidžiu.

Daugiau į šitą temą nebeatsakynėsiu, nes įspėjimų už free-postus gaut nenoriu. 

Redaguota , nario edgarasb 2

Pats esi užknisantis žmogus, 25 žinutės per dieną, dar yra ir kitų žmonių šiaip. Tai kam man tave laikyt kontaktuose? 

O tu ką rimto padaręs? Nei vieno tavo darbo paleisto internete neesu matęs. Aš bent jau juos išleidžiu.

Daugiau į šitą temą nebeatsakynėsiu, nes įspėjimų už free-postus gaut nenoriu. 

Tu mane dėl to įdėjai į savo "blacklist" ? Esmė tame, jog tu mane įdėjai dar prieš tai, kai pradėjau tau rašyti. Kodėl rašiau ? Ogi todėl, kad klausimas buvo - kodėl įdėjai, niekaip neatsakei. Oh well. Nesijaučiu nieko praradęs. Tokia graudi priežastis, "užknisantis žmogus".. Į save pasižiūrėk. Nerašydavai man ? Tiesiog paimi, atrašai, kad nerašytu ir viskas. Apgailėtina ir pasikėlęs per daug. Paslaugas teiki žmonėms, o dar susikūręs juoduosius sąrašus, kuomet paslaugos už pinigus yra, o ne už kažko nemokamo.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3191 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...