Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3215 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki ,taigi trumpai ir aiškiai ieškau šitu pluginų : Kad užsiregistruoju pvz creeper6780 nick'u , ir megintu jungtis Creeper6780 neleistu , nes taip gali money bugint ir pnš.. 2. Eina žmogų nujungti nors jis yra prisijungęs taprsm aš esu srv ir gali pasijungti į mano account.. 3. ir kitas čia kaip bugas nžn, ar kas, bet pasilagina žmonės , nors ir žaidėjo neber serveryje tie clonai yra.. tai neįsivaizduoju kas čia gali būt..

Tikios aiškiai pasakiau viską jai ne rašykit pabandysiu kažkaip kitaip xD

850cccb804beb8487f78e3b41221255c226.png

Redaguota , nario laurynas6780
  • ,

1 ir 2 problemą galima lengvai išspręsti jei mokėtum kažką daryti, o 3 problema yra skin restorer'e, beje, jei sukūrei šūdina serverį, tai kam reklamuoti savo šitą nesąmonę kituose serveriuose, esu pastebėjęs, jog ne kartą žaidėjai jungėsi ir reklamavo, turiu įrodymu, tad sėkmės su šudserveriu. Taip pat davei linksmai pasijuokti iš to, jog nemoki susitarti su žmogum (Edvisss)

1 ir 2 problemą galima lengvai išspręsti jei mokėtum kažką daryti, o 3 problema yra skin restorer'e, beje, jei sukūrei šūdina serverį, tai kam reklamuoti savo šitą nesąmonę kituose serveriuose, esu pastebėjęs, jog ne kartą žaidėjai jungėsi ir reklamavo, turiu įrodymu, tad sėkmės su šudserveriu. Taip pat davei linksmai pasijuokti iš to, jog nemoki susitarti su žmogum (Edvisss

Eik tu tarėjau šjp įdomu pasidare kiek žmogus nori už tai, o visu antra jai ne edvisss , tavo serveris jau po žeme gulėtu , o visu trečia aš kaltas kad kažkas kitas reklamuoja? ir visu kertvirta , ką tu vadini šūdserviu ?:D tavo serve kartais net mažiau žaidžia šūdservį tu :DD

Eik tu tarėjau šjp įdomu pasidare kiek žmogus nori už tai, o visu antra jai ne edvisss , tavo serveris jau po žeme gulėtu , o visu trečia aš kaltas kad kažkas kitas reklamuoja? ir visu kertvirta , ką tu vadini šūdserviu ? :D tavo serve kartais net mažiau žaidžia šūdservį tu :DD

Visų pirma, kaip sakė Edvisss, kad tavo serveriui toli iki normalaus serverio lygio, nes tu pažiūrėk ką su savo serveriu padaręs. Taip, gal tu ir teisus, kad jei ne Edvis, tai mano serveris po žeme gulėtų, bet todėl ir reikia mokėti suktis gyvenime, kai tu nesugebi būti komunikabilus, tai jau, manau, čia tavo problemos, trečia, pažiūrim ar kokio koridoriaus, hardmc visokių serverių žaidėjai kodėl nereklamuoja pas mane? Kodėl ateina tik iš šūdserverių, hmm? Duok atspėsiu:

- Admine, galiu pareklaminti tavo šitą šūdserverį, o tu man kokį vip ar prižiūrėtoją?

- Gerai, pakviesk 10 žmonių tau vip.

Ir pabaigai ketvirtas, šūdserveriu vadinu tokį serverį:

- Gauni viską greitai []

- Serveryje bent 3 bugai (radau pabuvęs vos 15 min serveryje) []

- Serverių žaidėjai kviečiami iš kitų serverių []

- Serverių žaidėjai surenkami tik per dropus ar kažkas panašaus []

- Serveryje beveik nėra žaidėjų []

- Stumimas ant kitų serverių, kai pats net kažko unikalaus negali padaryti []

Sveikinu! Visi reikalavimai atlikti, patekai į mano šūdserverių sarašą. Beje dėl žaidėjų skaičiaus - http://prnt.sc/cabacd

(redaguota)

Apgailėtinas serveris su apgailėtinu savininku.. http://prntscr.com/cad4zs

Pridedu:

[21:25:12] Kay: o kam -rep
[21:25:13] Kay: pridėjai?
[21:25:21] Tomorrowmc: tu
[21:25:23] Tomorrowmc: vyniok
[21:25:25] Tomorrowmc: neįdomus
[21:25:29] Kay: Kodėl?
[21:25:30] Tomorrowmc: paklausiau
[21:25:31] Tomorrowmc: kaip sutvarkyti
[21:25:33] Tomorrowmc: ir -rep
[21:25:34] Tomorrowmc: dedi
[21:25:35] Tomorrowmc: nedaeina
[21:25:37] Tomorrowmc: tokie žmonės
[21:25:39] Tomorrowmc: žluge
[21:25:53] Kay: uždėjau -rep
[21:25:59] Kay: dėl to, kad stumi ant kitų
[21:26:21] Kay: ar "nedaeina"?
[21:27:37] Tomorrowmc: kas stumia?
[21:27:40] Tomorrowmc: gyniba
[21:27:41] Tomorrowmc: genijau
[21:27:48] Tomorrowmc: kažkoks gaidys rašo šūdservis
[21:27:49] Tomorrowmc: aš turiu
[21:27:50] Tomorrowmc: tylet?
[21:27:52] Tomorrowmc: galvok su galvą
[21:28:10] Kay: Kad tu turi tą šūdservi..
[21:28:17] Kay: Kas jame unikalu?
[21:29:28] Tomorrowmc: sukurk geresni
[21:29:38] Kay: Kam man kurti?
[21:30:46] Tomorrowmc: tai ir tylėk
[21:31:27] Kay: Čia yra forumas, o forume galime kiekvienas atsiskleisti kokia persona esame
[21:31:49] Kay: tu jau atsiskleidei ir taip atsiskleisdamas parodei savo blogają pusę
[21:32:07] Tomorrowmc: aš tau prieš
[21:32:09] Tomorrowmc: 30 min sakiau
[21:32:12] Tomorrowmc: neįdomus ir nerašyk

Pridedu:
[21:36:51] Tomorrowmc: wow
[21:36:52] Tomorrowmc: nusipirk
[21:36:53] Tomorrowmc: medali
[21:36:54] Tomorrowmc: nevykeli
Redaguota , nario KayohiPlay

parasas.png

klausimas jum abiem, -rep yra pasaulio pabaiga? kas jum pasikeis iš to -rep kad bėgat skųstis iškart?

Tiesiog kam patinka būti su 0 arba dar blogiau su neigiamu? nemanau, kad tau patiktų, kad į dieną pradėtų mažėti po -10.. O su reputacija visi žmonės daugiau pasitiki, o tu kaip matau vėl čia beviltiškai bandai rinktis pranešimus..

parasas.png

Tiesiog kam patinka būti su 0 arba dar blogiau su neigiamu? nemanau, kad tau patiktų, kad į dieną pradėtų mažėti po -10.. O su reputacija visi žmonės daugiau pasitiki, o tu kaip matau vėl čia beviltiškai bandai rinktis pranešimus..

Patylėk kai reikia ir nebegausi tų -Rep

Temos kūrėjui.

Tau reikia authme reloaded ir galingesnio hosto. Thats all...

OVnJhvf.png

(redaguota)

O taip pas mane pranešimų skaičius yra itin mažas ir man tiesiog niežti pirštus rašyti šiuos beviltiškus 2.978 postus, na bent jau nesiskundžiu dėl savo bereikšmiško +rep skaičiaus visiem iš eilės

Redaguota , nario Dr. Arnas

Visų pirma, kaip sakė Edvisss, kad tavo serveriui toli iki normalaus serverio lygio, nes tu pažiūrėk ką su savo serveriu padaręs. Taip, gal tu ir teisus, kad jei ne Edvis, tai mano serveris po žeme gulėtų, bet todėl ir reikia mokėti suktis gyvenime, kai tu nesugebi būti komunikabilus, tai jau, manau, čia tavo problemos, trečia, pažiūrim ar kokio koridoriaus, hardmc visokių serverių žaidėjai kodėl nereklamuoja pas mane? Kodėl ateina tik iš šūdserverių, hmm? Duok atspėsiu:

- Admine, galiu pareklaminti tavo šitą šūdserverį, o tu man kokį vip ar prižiūrėtoją?

- Gerai, pakviesk 10 žmonių tau vip.

Ir pabaigai ketvirtas, šūdserveriu vadinu tokį serverį:

- Gauni viską greitai []

- Serveryje bent 3 bugai (radau pabuvęs vos 15 min serveryje) []

- Serverių žaidėjai kviečiami iš kitų serverių []

- Serverių žaidėjai surenkami tik per dropus ar kažkas panašaus []

- Serveryje beveik nėra žaidėjų []

- Stumimas ant kitų serverių, kai pats net kažko unikalaus negali padaryti []

Sveikinu! Visi reikalavimai atlikti, patekai į mano šūdserverių sarašą. Beje dėl žaidėjų skaičiaus - http://prnt.sc/cabacd

žinai man atrodo ir tu patenki į ta šūdserviu saraša :D 

1. pas mane neina viską gaut greitai

2. aš nesakau kad serveris yra tobulas.

3 žaidėjų nekviečiu aš iš kitu serveriu  ir butent į tavo neičiau, nes nematau tolko vogti iš serverio kuriame lošia keli žaidėjai,

4. pas mane drop'u nebuna ir nebuvo nei kart.

o dėl žaidėjų http://prntscr.com/cbp1ux

3 žaidėjų nekviečiu aš iš kitu serveriu  ir butent į tavo neičiau, nes nematau tolko vogti iš serverio kuriame lošia keli žaidėjai,

Aš neturiu serverio daaaaaa..

parasas.png

(redaguota)

Pateik argumentų, jei manai jog mano serveris patenka į šūdserverių sąrašą, beje ilgai laukei, kol pasikelsi žaidėjus? Na man žaidėjai nėra kažkas tokio, tiesiog supranti pas mane toks pats kaip pas tave serveryje žaidėjų skaičius, tiesiog mano žaidėjai nėra čyteriai, so.. Beje man nusibodo su tavim ginčytis jau. Taip pat pridedu tau:

http://prnt.sc/cc1xd3

Redaguota , nario TerZer

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3215 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...