Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5577 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

http://www.failai.lt/78vtqi3gp6nk/SLRG_Original.rar.htm Atiduodų šitą gamemode nežinau iš kur jis pas manę bet jūms įdėsiu ir nežinau kas per servas. nežinau ko yra ir t.t

Šis gamemode labai tinką editeriams galės editinti ir t.t man rodos mažai mapp darbai daug suprantamų funkcijų/komandos.

Na sakau nieko nežinau nebūtiną duoti -REP

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Šitas GM, visiškai netinka editinimui, labai yra daug map'u, scriptu, ir t.t. GM yra perdarytas iš GRP c9.0 LTL, daug objektu ir skriptu, sudėta iš RLF kur mikey įdėjo.. Ir čia nepisk proto, kad nežinai kaip tas GM pas tave atsirado.. Ir beto tingėjai rašyti aprašymą.

man rodos mažai mapp darbai daug suprantamų funkcijų/komandos. 

Na ką padarysi jei esi toks "LOCHAS" -REP už nieką dalinėji. SAko nepisk proto :D na ką padarysi jei tu toks esi nesubrendelis aš net nežinau iš kur pas mane atsirado daugelių gm pas mane yra SAMP GM folderis ir iš ten įdedų čia :) tai kad atsiliginau tuo pačių :) Na ką padarysi jei tu nesupranti nieko, tau viskas turi būti iš intiko nežinau ar jis yra netę ar kas na krč. Gal neberašik čia off-topic

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5577 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...