Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3119 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Na ką sveikučiai ! Kaip matote esu nenaujokas SG forume, tad pradėkime. Esu daug nick'ų pakeitės, bet neesmė. Kadangi dabar paskutinės vasaros dienos, jomis atsidžiaugiau reikia kibti vėl į SA:MP. Noriu grįžti į tuos senus laikus. Prieš tai turėjau vieną projektą kuris nenusisekė. Ten turėjau didelę patirtį. Tad va grįžtu vėl į SA:MP rinką.

Kokio projekto ieškau?

Projektas turėtu būti su .lt arba su .us.lt galūnę.

Savininkui - nuo 14m. iki 18m.

Projektas turi būti startavęs, arba mažai liko dienų iki starto(pvz kaip savaitė, 2.) išimtys taikisiu, kad dar forumas tik yra, arba kitu dalyku. Čia pagal susitarima.

Projektas turi turėti mapperį / skripterį. Ir kitus komandos narius, neturite. Bus ieškomi, išimtis taikoma.

Projektui atsiduoti, prižiūrėti jį.

Ką aš įnesčiau į projektą?

Normalią reklama.

Aprašymą, apžvalgos kurimą.

Anketų kurimą.

Prižiūrėti forumą.

Prižiūrėti serverį, nuo čyterių ir panašiai.

TeamSpeak sukurimas, prižiūrėjimas.

Na ir taip toliau. Manau suprantate ką pats atlieka pagalbininkas.

Apie mane

Sveiki, mano vardas yra Aurimas. Man yra 14 metų esu iš Vilniaus. Ieškau SA:MP projekto kur galėčiau atsiduoti. Nerasčiau, nėra skirtumo kito ieškočiau. Tad manau užteks. Mažas prisistatymas.

Kontaktai

SKYPE - matt.weeds

Tikiuosi pavyks rasti.

Redaguota , nario Elindez'
(redaguota)

Aš nesuprantu koki dar čia klausimai gali būt, gi taip viskas aišku kaip ant lentelės. Aš kaip būsiu tėvas irgi neleisiu bendraut su vyresniais, nei 18... Elindez' i feel you breh... Žmogus į rimtą projektą įstot nori tai čia žinoma reikia ir su giminėm pasitart

Ieškau SA:MP projekto kur galėčiau atsiduoti.

Tai tu čia komandos nariams nori atsiduoti?

14 metų dar ne laikas gal?

Redaguota , nario alch0bako

j

Tai ieškok serverio ir pildyk į direktorių prižiūrėtojo postą, o ne lauk kol kas tau ant lekštutės padės ir nemokamai duos. 

Už tą nemokama , darau kažką projekte tai vat..

wat? Jis paklausė kad jei jam 20 ar jis tinka? Tu parašiai kad būtina būti mažiausiai 14, viriausiai 18 (14 - 18), tinki. Tai kaip čia  :soka:

Kaip tu nesupranti, aš čia parašiau minimumą. Nuo 14 iki 18, kad būtų bent savininkas. O toliau dideliais skaičiais galima.

Aš nesuprantu koki dar čia klausimai gali būt, gi taip viskas aišku kaip ant lentelės. Aš kaip būsiu tėvas irgi neleisiu bendraut su vyresniais, nei 18... Elindez' i feel you breh... Žmogus į rimtą projektą įstot nori tai čia žinoma reikia ir su giminėm pasitart

Tai tu čia komandos nariams nori atsiduoti?

14 metų dar ne laikas gal?

SA:MP Projektui atsiduoti..

• Parašė po 2 mėnesių...

aš čia parašiau minimumą. Nuo 14 iki 18, kad būtų bent savininkas. O toliau dideliais skaičiais galima.

Minimumas? Tai čia alga, pensija ar kas minimumas? Savininkas turi būt pensininkas kuris gautų tokį minimumą? Minimumas nėra minimalus... Dideliais skaičiais irgi galima tai čia koks tas didelis minimumo skaičius? 2000€ ar kiek

j

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3119 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...