Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3197 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

taigi prieš valandą nusipirkau ir atsiunčiau Battlefield Hardline žaidimą ir jį įsijungus buvo error'as dėl vaizdo plokštės, nuėjau į Geforce Experience ir ten nerašo, kad yra mano vaizdo plokštė, nors ji tikrai yra. Tikslaus pavadinimo neprisimenu, tačiau ji nėra iš prastų, Battlefield 4, FIFA 16 ir panašūs žaidimai veikia ant MAX grafikų.

Kai bandau per Geforce Experience update'inti driverius - nepavyksta.

Gal galėtumėte padėti sutvarkyti šitą nesąmonę?

(redaguota)

Per cia siuskis:http://www.geforce.com/drivers

O norint suzinot vaizdo plokste raso tam paciam geforce experience, nu gali dar ir speccy programa atsisiust ir suzinosi.

Parsisiųsk tvarkykles ir DDU. Paleisk DDU, jis per Safe Mode ištrins senas tvarkykles. Po to, sudiegsi naujas.

Joo, aš pasižiūrėjau, kad pas mane vaizdo plokštė Geforce GTX 650 Ti. Išsitryniau senus draiverius. Dabar aš bandau siųstis naujus draiverius ir per patį Geforce Experience ir per geforce.com, tačiau ir taip ir taip atsiunčia beveik viską, bet vėliau failina. Siunčiant vaizdas tampa geras, tačiau jei restartinu kompą, vėl tampa pikseliais ir taip priartintas.

b2b2e76673567e10b2be4a9a60162b4f.png

Redaguota , nario DanLT
(redaguota)

srry ne ta papaostinau. nesissiusk tu driver nes tavo GPU Legacy(not supported/obsolete) iki 362.00 ziurek savo driverius.

gtx 650ti driver support'as tiesiog graudus tad speju todel irgi error'a gali mest. tie driveriai labiau 900/titan/1k serijos NVidia gpu skirti. ar visdar 368.81 ar panasia versija sedziu.

Redaguota , nario sk4444sk123

Chestnuts please

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3197 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...