Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3203 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki , žinau kad čia ne pats tinkamiausias forumas del mašinų klausinėtis beet paklausiu .

Taigi kaip supratot yra 2 markes , ir norėjau paklausti kokia jusu nuomone yra geriau pradedančiajam ? ( Klevui ) , mama žada pirkti kita mašina ir siulo savo passata , na o aš visgi noriu pirkti Golf 4 , esme tame , kad tas passatas yra visiškai sutvarkytas tai imk ir važiuok kai jame praktiškai viskas keista ( bet gaila kam parduoti tokio gero stovio sako ) bet aš apsistojas su tokia mintim kad passat yra visgi šiektiek perdydelis pradžiai o golfas kaip tik pradžiai butu ( daug kas sako kad jei su passatu išmoksi važiuoti tai su bet kokia važiuot gerai mokėsi ;D ) bet kitaip galvojant turėsiu kita vasara važiuot į Norvegija su mašina , ir passatas šio atveju yra geriau nes talpesnis,patogesnis ir t.t , tiesa sakant esu pasimetes ties šiu paskrinkimu .

Norėčiau išgirsti jusu nuomonė ;)

Dydelis ačiūū

E70.jp.png

Kam imti golf jei tas pats kas passat tik skiriasi kėbulas? Jei tvarkingas tas passatas imk ir viskas. Juk nėra jis didelis, lengva parkuotis ir t.t. Golf 4 greičiausiai butų dviduris, kas sukeltu tikrai nepatogumų. Taip pat, kaip ir minėjai jei į norvegiją. tai passat visais aspektais pranašesnis.

Prieš atlikdami sandėrį su manim, įsitikinkit, kad čia tikrai aš (parašykit pm)

Yra imposteris, kurio skype: bufaz1992

Aš siūlau nusipirkt sau mašina už savo pinigus patikėk daug geriau :) nebus visokiu nesamonių kaip gryšk ta ir ta valanda ir pnš

Nu jau su tuo grysk ta ir ta valanda nusisneki... Vazinek su tevu passatu, kai noresi persesti prie kito, tada galesi ir parduoti, o ir nusipirkes kita dar ir taisyt bus bereikia.

graphic.png

(redaguota)

Aš už passatą. Pats turėjau mintį imti ketvirtą guolį kaip pradžiai, bet kai pavažinėjau su draugo golfu, labai nusivylęs likau, man ten visiškai vietos nėra, jeigu dar važiuoja kartu keleiviai, visi susigrūdę, susispaudę, va man tas labai nepatiko. O šiaip pasiėmiau pasibandymui passatą B5.5 Faceliftinį, tik tiek kad padariau klaidą imdamas su V6 2.5 TDI 110kW 4motion automatine pavarų dėže, važiuoja labai įspūdingai, greitį išvysto momentaliai, 200km/h neriba, rodyklė guldosi toliau, komfortas tikrai labai labai malonus, tad ir tau siūlyčiau imtis B5.5. jie brangesni, bet tiesiog turėsi gerą mašiną, tik aišku ne su V6 varikliu imk, pinigų įkiši daugiau nei visa mašina kainuoja, kaip man ir nutiko. 1.9 TDI patys geriausi varikliai, passatai B5.5 1.9 TDI ne karvę kainuoja, pats galvoju galų gale pasiimti tokį po šito kurį dabar turiu. Čia jau kada galvosi pirktis automobilį už savo pinigus beabėjo turiu omeny :)

Redaguota , nario cCheerSs
(redaguota)

Techniškai, pats asmeniškai pirmą vairavau pasata b5, buvo didelė maniau, bet pripranti gan greit, ypač jei universalas (tautovežis), tada išmoksti geriau važiuoti, daug vairuotojų daro klaidą nuo mažu mašinu pradėdami, ir koks tas B5? Variklis? Kuras? 

2001-11-08  Passat b5 universalas

TDI 96kw

Redaguota , nario Artūras.

E70.jp.png

Čia dar B5.5 pas tave, tai išvis ledas, apie tokį ir kalbėjau, dar sprendžiant iš to, kad 96kW bus 1.9 TDI, draugas VW Bora turi 1.9 ir maždaug tiek pat kilovatų, tikslaus skaičiaus nepamenu, eina kaip reikiant, o ir varikliai šitie patvariausi, tiksliai variantas tau čia žiauriai geras, imk passatą, net negalvok apie guolį, jei labai jau norėsi ateityje įsigysi, bet dabar tai pavydėtinas variantas papuolė čia tau. Tik kaip jau minėjau geriau niekad neimk V6 2.5 110kW TDI, jau pasigailėjau kad tokį pasiėmiau. 130kW jau girdėjau kad ištaisytos klaidos, bet susidurti pačiam neteko, tik iš kitų žmonių pasakojimų. 

(redaguota)

Čia dar B5.5 pas tave, tai išvis ledas, apie tokį ir kalbėjau, dar sprendžiant iš to, kad 96kW bus 1.9 TDI, draugas VW Bora turi 1.9 ir maždaug tiek pat kilovatų, tikslaus skaičiaus nepamenu, eina kaip reikiant, o ir varikliai šitie patvariausi, tiksliai variantas tau čia žiauriai geras, imk passatą, net negalvok apie guolį, jei labai jau norėsi ateityje įsigysi, bet dabar tai pavydėtinas variantas papuolė čia tau. Tik kaip jau minėjau geriau niekad neimk V6 2.5 110kW TDI, jau pasigailėjau kad tokį pasiėmiau. 130kW jau girdėjau kad ištaisytos klaidos, bet susidurti pačiam neteko, tik iš kitų žmonių pasakojimų.

Ačiū tau už patarima :)

Beje ka reiškia b5.5 ? Kuom tas 5 ivardijamas ?

Redaguota , nario Artūras.

E70.jp.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3203 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...