Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5576 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, pradedu kurti projektą ir rimtą. Man reikia žmonių kurie padėtų viską ką reikės. Man reikės:

Patyrusio Scripterio

Dviejų reklamerių

PhotoShop'erio

Dviejų tinklapio administratorių

Kas ką gaus?

Scripteris: 25% pelno, kartais ir 50%. Dėl mokesčiu už servo hostą ir web hostą, Adminą ir galimybę gauti pasirinkto laisvo direktoriaus pareigas.

Reklameriai gaus po adminą ir galimybę gauti po pasirinkto diriko pareigas.PhotoShop'eris gaus adminą ir galimybę gauti pasirinkto direktoriaus pareigas.

Tinklapio administratoriai gaus po adminą ir pasirinkto direktoriaus pareigas

Visi šie asmenys turi būti aktyvūs, ir turėti skype. Scripteris turi turėti ir mikrafoną, kad būtų galima šnekėti per skype.

Iš viso reikia 6 žmonių. Laukiu atsakymų. Skype tomyto66 norintiems.

Sveiki, pradedu kurti projektą ir rimtą. Man reikia žmonių kurie padėtų viską ką reikės. Man reikės:

Patyrusio Scripterio

Dviejų reklamerių

PhotoShop'erio

Dviejų tinklapio administratorių

Kas ką gaus?

Scripteris: 25% pelno, kartais ir 50%. Dėl mokesčiu už servo hostą ir web hostą, Adminą ir galimybę gauti pasirinkto laisvo direktoriaus pareigas.

Reklameriai gaus po adminą ir galimybę gauti po pasirinkto diriko pareigas.PhotoShop'eris gaus adminą ir galimybę gauti pasirinkto direktoriaus pareigas.

Tinklapio administratoriai gaus po adminą ir pasirinkto direktoriaus pareigas

Visi šie asmenys turi būti aktyvūs, ir turėti skype. Scripteris turi turėti ir mikrafoną, kad būtų galima šnekėti per skype.

Iš viso reikia 6 žmonių. Laukiu atsakymų. Skype tomyto66 norintiems.

Manau nesamonė, darbų sunkumas labai skiriasi, o atlygis toks pats.

parasas.png?uid=76561198068733750

Su darbais nuobuodžiausim. Bus webas sutvarkytas pvz...Tai ką tada už nieką aš pinigus klosiu vien? Scripteris tai vis atnaujins servą. Nors ir tam webe vistiek laikas iš laiko atsiras darbų. Krc nepatinka jums, ar tiesiog nenorit nu tai neprisidėkit niekas neverčia.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...