Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3620 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveikas daugelis yra pastebe kad eina užrakinti skype pokalbi ir man reikia to užrakinti tik administratorius skype gali skelbti skype pokalbi kas turit tokia grupe ar eina , moka , gali sukurti sukurkite ir kvieskite i skype mart-41 jei mokate sukurti ir esate kure ir išeina kad butu užrakintas ir gali rašyt tik administratorius kvieciam i skype mart-41

atsiliginsiu dosnei sarg.lt valiuta ar milai , ar kokie vpsnet.lt eur ar cs:go item ar tikrais eur

Mano vienintelis ir tikras Skype ID: mart-41
Prieš pirkdami paprašykite jog parašyčiau jums į Supergames.lt pranešimų dėžutę!

My Trade Offer: https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=153695003&token=tr5FCWKc - nepagailek item

Sveikas daugelis yra pastebe kad eina užrakinti skype pokalbi ir man reikia to užrakinti tik administratorius skype gali skelbti skype pokalbi kas turit tokia grupe ar eina , moka , gali sukurti sukurkite ir kvieskite i skype mart-41 jei mokate sukurti ir esate kure ir išeina kad butu užrakintas ir gali rašyt tik administratorius kvieciam i skype mart-41

atsiliginsiu dosnei sarg.lt valiuta ar milai , ar kokie vpsnet.lt eur ar cs:go item ar tikrais eur

mhm jo duosi... kai pries kazkur savaite padejau su TS iki siol nk negavau....

• Parašė po 2 savaičių...

Nelabai aiškiai eina suprasti. Tačiau bent jau senose „Skype“ versijos pokalbiuose eidavo naudoti komandą /setrole <skype name> LISTENER ir taip užtildyti visus esančius grupėje, išskyrus administratorių. Ko ir yra tikriausiai klausiama temos autoriaus :?

WfAF0eq.png

ARTacp

„Our whole life is solving puzzles“

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3620 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...