Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3195 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi,

Manau iš temos pavadinimo supratote kad kuriu projektams aprašymus įvairius palei jūsų skonius, už tam tikrą sumą. Sumą priklauso koks yra aprašymas, ir kiek laiko buvo dirbamą prie jo. Sumą nėra kosminė, visiškai nebrangi.

Kodėl sugalvojau teikti paslaugas šias?; ​Šias paslaugas pradėjau tekti senai, tik daugumą žmonių nežinodavo kad teikiu projektams aprašymus ir panašius dalykus. Pagalvojus daugumą projektų kuriu aprašymai paprastus, aprašymai nesudomina žmonių užeiti net į forumą. Net labai jaukų sakyčiau su tokiais aprašymais, kur 40 žodžių būną. Taigi manau nusipirktumėt paslaugas iš manęs, tikrai nenuvilsite mano paslaugų. ​

Ar turiu darbų kurie yra atlikti?; Šiuo metu tikrai neturiu sukurtu aprašymų. Nes naujas kompiuterius, bet manau greitu laiku darbai atsiras, jeigu būs užsakovų. 

Per kiek laiko atlieku darbą?; Taigi jūsų užsakymus priimame ta pačia dieną nuo kurios parašėt, pristatymas būna pristatytas po 24 valandų. 

<<>>

Norint užsisakyti darbą, pirma parašykite man į asmenine žinutė, ir palikite kontaktus. O aš su jumis bandysiu susisiekti kuo greičiau ir skubiau. 

Visų pirma, norint rašyti aprašymus, reikia mokėti, iš vis, rašyti taisyklingai. Kalbos kultūra, skyryba ir, aplamai, gramatika. Kiekvienam pas tave sakinyje bent po tris klaidas galima rasti.

Suprantu šį dalyką žmogau, erdvėje dirbu ne vienas o dviese dirbame su žmogų. Vienas rašo, kitas taiso klaidas. 

Tai nuo to, kad naujas kompiuteris neturi kilti prioblemų jog nėra darbų pvyzdžių, pavyzdžiai betokiu atvėju turi būti.... betkokiu atvėju dabar gali eiti ir ką nors sukurti. 

Žinoma galiu ir sukurti, jai jus čia taip baisiai verkiate. 

Suprantu šį dalyką žmogau, erdvėje dirbu ne vienas o dviese dirbame su žmogų. Vienas rašo, kitas taiso klaidas. 

Žinoma galiu ir sukurti, jai jus čia taip baisiai verkiate. 

Neverkiam, bet, kaip supratau turėjai pavyzdžių ir užsakovų, kol neturėjau naujo kompiuterio, tačiau pas užsakovus neturėjo dingti tavo pavyzdžiai.

CS:GO serverių ir pluginų kūrimas: Spausk čia icon_tick.png

*Myliu SuperGames.lt*, kam, tiek, kableliu, dedi, nu, nahui, tau, irgi, reiktu, pasimokyt, lietuviu, kalbos.

Visų pirma - įterpinys, skiriamas iš abiejų pusių.

Norint rašyti aprašymus, reikia mokėti - atskiri gramatiniai centrai.

Iš vis - įterpinys.

Kalbos kultūra, skyryba - vienarūšės sakinio dalys.

Aplamai - įterpinys.

Ačiū, kad rūpinies, bet man pamokėlių nereikia :)

dribbble-ball-dnld-35eba27acd4710f90ea9aa7ad8037fbb19ad997078531844fd34456b4c6551e4.png 

(redaguota)

Visų pirma - įterpinys, skiriamas iš abiejų pusių.

Norint rašyti aprašymus, reikia mokėti - atskiri gramatiniai centrai.

Iš vis - įterpinys.

Kalbos kultūra, skyryba - vienarūšės sakinio dalys.

Aplamai - įterpinys.

Ačiū, kad rūpinies, bet man pamokėlių nereikia :)

;DD man tai klausimas nuo kada "po" žodžio ir reikia kablelį dėti :DDDDDD?

Redaguota , nario .Preslis'

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3195 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...