Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3604 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Laptopas ar stacionarus pas tave? Ir ar tikrai tuos wifijuj driveriu įsirašei? Neatsimenu db kaip jie vadinas :D wlan lygtais

Kaip tik dėl tokių ir nerašiau ;) Sunku akis pakelti , ir pažiūrėti kur sukurtą?

Nu tai logiška, įsirašei LAN driverius laido, bet ne WIFI.

Įsirašiau ne lan , o wifi driverius iš intel svetainės.

Sunku tau normaliai perskaityt? Paklausiau, ar tuos įsirašei, pats dvi valandas perrašęs w7 savo pi*aus, nes ne tuos wlan buvau draiverius įrašęs, padėt bandom o tas čia p*sa protą

*Myliu SuperGames.lt* atsakiau ir į tai , ką klausiai kad įsirašiau ne lan , o čia tikrai turi tikrint sub forumus viršuje....

Pasitikrink papildomus laptopo mygtukus, nes vienam draugui tas pats buvo, wifi negaude, daug draiveriu prisiuntes wifi buvau nieks nepadejo, kol jis prisimine, kad mygtuka buvo ijunges ten lektuvo rezimo ar koki ten kad zodziu interneta isjungia ir joks draiveris nebutu padejes, taip kad mygtukus apsitikrink, ant mano mamos seno laptopo irgi toks mygtukas yra, kai ji ijungi tai interneta isjungia ant pc.

kaip jum tas sudas isvis kazka padeda? :D susirasai normalius driverius, o ne randomus is betkur ir turetu veikti viskas kuo puikiausiai. jei ten betkokius irasai ir tikiesi kad veiks, tai taip ir gaunasi, kad neveikia

Na, jei tu rasi tuos normalius driver'ius galbūt aš tau ir sausainį duosiu, bet tame esmė kad Asus Windows 7 driver'ių neduoda o Qualcomm puslapyje nerasi kur tuos driver'ius atsiųsti. O kalbant dėl Windows Update, jis tikrai gali surašyt ten tuos USB ir kitus driver'ius o ir galbūt Wlan.

Bandžiau žėti ir čia , šauktukus kelis rodo , bet nežinojau ką daryti , auto update neveikią 

Jeigu jie kažką reiškią

http://www.part.lt/img/bd75c936dbed706b1484c91330c7adeb93.png

Pabandyk slimdrivers iškart visus driverius automatiskai suranda ir suinstaliuoja.Tik šia programai reikės interneto kad atsisiusti šia programa. https://www.slimwareutilities.com/slimdrivers.php

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3604 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...