Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3208 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Ką žn, nieko įspūdingo, bet visai nieko :D Sėkmės kažkam mokant 50 litų.. Sukoduotas bent? :/

50 litų, tai galima sakyti centai už unikalų darbą. *Myliu SuperGames.lt**t, nejaugi, jūs tokie bomžai, kad gaila sukrapštyti tą 15 eurų, tu bent nutuoki, kiek jis dirbo, kol sugalvojo idėją ir viską realizavo. Dizainas neblogas, kažkas unikalesnio. Sėkmės kituose darbuose, Edga  :beers:

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

Toks DEFAULT'as čia, kad ką žinau. Padarei tik sibebar'e user langą ir viršuj datą su tekstu prirašei. Darbas labai "unikalus".

Defaulte tu defaulte. Bent jau ne sampinis dizainas. Aš kur nors sakiau, kad jis labai unikalus? Ne. Neprašiau komentuot savo nuomonių, atėjau susirast pirkėjų, o ne nuomonių.

cleanlogo.png

Defaulte tu defaulte. Bent jau ne sampinis dizainas. Aš kur nors sakiau, kad jis labai unikalus? Ne. Neprašiau komentuot savo nuomonių, atėjau susirast pirkėjų, o ne nuomonių.

Aš ir nesakau kad tu rašei, bet galėjai kažką ir sugalvot įdomesnio, pridėti ikonų (fb, yt ir t.t.), įdėti kokius kontaktus ar dar kažką. Tiesiog sėkmės ir tiek.

Patikimas.

Aš ir nesakau kad tu rašei, bet galėjai kažką ir sugalvot įdomesnio, pridėti ikonų (fb, yt ir t.t.), įdėti kokius kontaktus ar dar kažką. Tiesiog sėkmės ir tiek.

Patikimas.

Nuo to dizainas nepasidaro unikalus. Reikės - sugalvosiu kažką. O šiaip, tai tik laiko gaišimas ir nereikia manęs mokyti, kaip padaryt dizainą.

Ačiū.

cleanlogo.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3208 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...