Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3587 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Labas vakaras. Sėdžiu prie kompiuterio, įsijungiu pasižiūrinėt sg kas gero, žiūriu uždėjo man kažkas atsiliepimą.. Neprisiminiau ką esu pardavęs ar nupirkęs per pastarasias kelias dienas, bet galvojau gal žmogus iš seniau kažką pirko ar pardavė, pamiršo uždėti ir viskas..

Nu ir ką, ieinu ir žiūriu, kad gavau blogą atsiliepimą.. WAT? Prie kompo nebuvau kokias tris-keturias dienas ir blogą atsiliepimą gavau kad apgavau pirkdamas STEAM? nesupratau? su kompu išvis nežaidžiu beveik, STEAM net neturiu savo paskyros, neesu nieko pardavęs ar nupirkęs kažko kas susija su STEAM tai kaip aš galiu apgaudinėti žmones??

Galiausiai užsimaniau pažiūrėti temą, į kurią įėjęs pamačiau kad žmogus kuris man uždėjęs neigiamą atsiliepimą parduoda savo STEAM vartotoją. Bet ten jokių įrodymų nėra! Jokios žinutės iš jo į skype ir į sg neesu gavęs ir kaip jis žioplys tokias daro nesąmones?!

Jau nepirmas kartas, kad rašo temas, atsiliepimus neigiamus deda kad aš apgaudinėju, nors esu ne aš, AČIŪ Dievui buvo keletas žmonių kurie man parašė į skype kur viską paaiškinau su savo tikruoju skype ir kad atsiprašė kad sumaišė, o kiti deda atsiliepimus man net neparašę arba rašo temas į sg kad esu apgavikas..

Tokie žmonės gadina mano brangų laiką ir aš labai noriu kad jūs visi žiopliai išnyktumėt ir kažkas jus nubaustų, nes darot nesąmones..

Na žinoma, susisiekiau su lukonic kad man nuimtu atsiliepimą, jis tą padarys, bet vistiek užknisot mane labai žiopliai ( aš kalbu apie tuos kurie per savo žiopluma lieka apgauti )

INFO :

MANO SKYPE ACC : LITHUANIAPOP

MANO SG ACC TIK ŠITAS IŠ KURIO DABAR RAŠAU, IR KIEKVIENĄ SANDORĮ KURĮ DAROTE SU MANIMI, PAPRAŠYKITE KAD AŠ PARAŠYČIAU JUMS IŠ SAVO SUPERGAMES VARTOTOJO!!! AČIŪ!!!

Nori kartu pažaisti su PlayStation4? Pridėk mane į draugų sąrašą! PSN ID - karolukas11

(redaguota)

aš noriu pasakyti jums, kad jeigu jus yra kažkas apgavęs tokiu būdu, atidžiau žiūrėkite ar tikslūs yra duoti duomenys.

Bei ši tema skirta žiopliams kurie lieka ant ledo dėl tokių dalykų ir daro nesąmones, tokias kaip šmeižimas be įrodymų..

Man pvž yra blogai, nes tarkim kažkoks žmogus pagooglins mano vardą ir išmes temą '' Apgavo KarolisY '' ir ten tarkim bus išsiaiškinta kad apgavikas ne aš, bet jis gal patingės paskaityti komentarus, ar išviso įeiti į tą temą, o viską spręsti pagal temos pavadinimą. Tokiu būdu mano patikimumas smarkiai krenta.

Redaguota , nario KarolisY

Nori kartu pažaisti su PlayStation4? Pridėk mane į draugų sąrašą! PSN ID - karolukas11

(redaguota)

Žiopliai tai žiopliai, bet nereikia jų dabar teisti. Visi gyvenime daro klaidų, buvo ir man situacija kad žmogus pasigavo ant mano imposterio ir gavau neigiamą atsiliepimą bet papraščiausiai parašiau tam žmogui kodėl jis man uždėjo ta atsiliepimą nors aš taip pat neatsiminiau kad būčiau kažką pirkęs/pardavęs pastarąja savaitė ir žmogus paskui pats susiprato, (galbūt) parašė moderatoriams ir atsiliepimo pas man to nebebuvo.

Redaguota , nario darrel. antrasis

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3587 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...