Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3607 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tiesiog norėčiau su žmonėmis padiskutuoti, kadangi aš suprantama, administruoti nemoku, o administratorių gavau tik todėl, kad galėčiau būt pasikėlęs, nors man tai ir kainavo Aurimui sumokėt 5 trilimilijardus vokiškų rublių. Betkokiu atveju, pažvelkim į šią temą

https://www.supergames.lt/topic/272507-scatman/

Temoje pasidalinau man patinkančia daina ir paprašiau nuomonės apie ją. Pora, per vasarą neužmiršusių skaityt žmonių, tai ir padarė, parašė ką mano apie dainą. Tačiau dalis žmonių, netgi nieko nesakydami, tiesiog įkėlė savo dainas. Ir ką aš tokiu atveju turėčiau daryti? Ar temoje kur nors parašyta „pasidalinkit savo dainomis“ ar „pasiūlykit panašių dainų“?

Vaikystės daina  : (Lyrics)

Bim bim bim bim bim bim bim bim bim bim bem ben tin tin tintirinini tin tin tintirinin

Video:

Pavyzdžiui šis pranešimas. Kuo jis susijęs su mano užduotu klausimu temoje? Aš savo pateiktos dainos nesusiejau su vaikystę, nei kad ji sena, nei kad ji kažką primena. Kalbėjau apie tai, ką žmogus paliko mums savo dainoje ir norėjau apie tai pakalbėti. O žmonės pradeda dalintis savo vaikystės dainomis, nors aš to visiškai neprašiau. Tai tas pats būtų, tarsi išleistų kokį nors naują filmą, kasnors pradėtų temą „Na tai kokios nuomonės apie naują filmą?“, aš nueičiau į temą ir parašyčiau „Terminatorius mano vaikystės filmas bimbimbim piril tititirim“. Tai ką jūs man siūlot daryt tokiu atveju? Traktuot tokias nesąmones kaip beprasmius pranešimus? Dalint įspėjimus? Su tema tai niekuo nesusiejo savo pranešimų. Dėl manęs tai dalinkitės tomis savo dainomis kiek tik norit, bet prieš tai bent jau atsakykit į tai, ko noriu. Žodžiu, pakalbėkim, kaip reikėtų tokiu atveju elgtis? Raskim išeitį ^^

Rašosi ką man daryti toliau, o ne ką man toliau daryt.

Dar vienas puikus pavyzdys, apie ką kalbu temoje. Ačiū už tai.

O atsakant į tavo idiotišką pranešimą, tai lietuvių kalboje žodžių tvarka nėra labai svarbi, esmė išlieka puikiai suprantama. Tuo labiau, nemanai, kad turėjai naudoti kabutes? Tik būk malonus, neatsakyk į šitą klausimą, tai tik argumentas.

(redaguota)

Dar vienas puikus pavyzdys, apie ką kalbu temoje. Ačiū už tai.

O atsakant į tavo idiotišką pranešimą, tai lietuvių kalboje žodžių tvarka nėra labai svarbi, esmė išlieka puikiai suprantama. Tuo labiau, nemanai, kad turėjai naudoti kabutes? Tik būk malonus, neatsakyk į šitą klausimą, tai tik argumentas.

Lietuvių kalboje tvarka yra svarbi, jug nebus: " vietoj ką veiki, veiki ką?" O administratorius privalo juk mokėt rašyt.

Redaguota , nario eWarz

CS:GO serverių ir pluginų kūrimas: Spausk čia icon_tick.png

Rašosi ką man daryti toliau, o ne ką man toliau daryt. Suklydai ties žodžiu "atveju" reikia rašyti atvėju, "kadangi aš suprantama" - mot.g, ir blogai suformuluotas sakinys.

Ir mažiau verk.

O dieve mano, būk geras, nueik į lietuvių kalbos pamokas kadanors. Kalbu apie atvejį, o ne apie ateinanti vėją (atvėjis). Kabutes naudoji irgi nelietuviškas. suprantama, tai išviso beasmenis žodis. Kalbu ne, kad aš esu nesuprantama :D Būk gerulis, nebesvaik, nes graudu daros. 

Manau būt galima ir ignoruot tokį pranešima nes tai nėra didelis nusikaltimas, kad šis žmogus įkėlė tuo pačiu ir savo daina nekurdamas kitos temos.

P.S

Humoro forma: Manau bijo parašyt viena pranešima kaip "Gera", kad negautų įspėjimų už neturininga turinį

Suprantama, aš būtent dabar ir ignoruoju. Jeigu pradėčiau laisva ranka dalint įspėjimus(kitaip vadinant, normaliai tvarkyt forumą nuo tokių šiukšlių) tai apsipilčiau 24/7 verkimais, už ką man įspėjimas, koks šitas administratorius dūxas, nes dirba savo darbą ir taip toliau. Dėl humoro formos, net nežinau. Suprantama, gera/bloga, tokių atsakymų man irgi nereikia, jie nelabai ką pasako, bet pažiūrėjus į šitą situaciją, tai atsako labiau, negi numetant kažkokia visiškai nesusijusią dainą :D

(redaguota)

Ir ne "dėja" rašosi, tau gal ss iš wikipedijos kokios įmest ar kaip? :D

Deja rašosis taip, o ss prašyčiau iš Lietuvių rašybos. Jei dar nemoki, plačiau čia: https://www.google.lt/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=atv%C4%97jis

O dieve mano, būk geras, nueik į lietuvių kalbos pamokas kadanors. Kalbu apie atvejį, o ne apie ateinanti vėją (atvėjis). Kabutes naudoji irgi nelietuviškas. suprantama, tai išviso beasmenis žodis. Kalbu ne, kad aš esu nesuprantama :D Būk gerulis, nebesvaik, nes graudu daros. 

Suprantama, aš būtent dabar ir ignoruoju. Jeigu pradėčiau laisva ranka dalint įspėjimus(kitaip vadinant, normaliai tvarkyt forumą nuo tokių šiukšlių) tai apsipilčiau 24/7 verkimais, už ką man įspėjimas, koks šitas administratorius dūxas, nes dirba savo darbą ir taip toliau. Dėl humoro formos, net nežinau. Suprantama, gera/bloga, tokių atsakymų man irgi nereikia, jie nelabai ką pasako, bet pažiūrėjus į šitą situaciją, tai atsako labiau, negi numetant kažkokia visiškai nesusijusią dainą :D

Tai, ten kur "suprantama" tuomet nepadėjai kablelio.

Redaguota , nario eWarz

CS:GO serverių ir pluginų kūrimas: Spausk čia icon_tick.png

(redaguota)

Deja rašosis taip, o ss prašyčiau iš lietuvių rašybos. Jei dar nemoki, plačiau čia: https://www.google.lt/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=atvėjis

Nu tai, žmogau, jis čia tikrai ne apie vėją kalbėjo, todėl ir rašė atvejis. Kitąkart kai kažką mokysi lietuvių kalbos, pasidomėk savimi ir įsitikink, kad esi teisus. Redaguota , nario Dσmαs

Deja rašosis taip, o ss prašyčiau iš Lietuvių rašybos. Jei dar nemoki, plačiau čia: https://www.google.lt/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=atv%C4%97jis

Tu bent matei ka pacioje pradzioje lukonic tau rase? 

Tik būk malonus, neatsakyk į šitą klausimą, tai tik argumentas.

(redaguota)

Siūlai viską daryt savo nuožiūra, į jūsų pageidavimus/pasiūlymus neatkreipiant dėmesio? Okei, aš taip galiu

Manau bus daug greičiau ir geriau, jei tu kažką darysi o nė verškelnsi

------------- PIDLAU

Nieko prieš tave neturiu nu bet ritmai ir taip aišku, kad čia yra free post, žmogus turbūt neskaitė pranešimo ir įdėjo dainą, nes pamate kad tu įdėjai, o kas parašyta praleido.

Redaguota , nario Iframe

Manau bus daug greičiau ir geriau, jei tu kažką darysi o nė verškelnsi

------------- PIDLAU

Nieko prieš tave neturiu nu bet ritmai ir taip aišku, kad čia yra free post, žmogus turbūt neskaitė pranešimo ir įdėjo dainą, nes pamate kad tu įdėjai, o kas parašyta praleido.

Tai pagal tave žmogus turi skaityt viską ką mato? Tai dabar su kuo nors bendrausiu kaip pvž čia tai pradėsiu dar parašus skaitinėt mažu ten kažkč sako ko negali parašyt. Mažiau pezėk tokiom nesąmonėm, o iš vis imkim pavyzdį tos temos kur sakė Lukonic tai ar kas nors nukentėjo nuo to? Ar jums kažkas atsitiko? Truputį atsipalaiduokit ir žiūrėkit tokius dalykus pro pirštus. Apskritai nebuvo toks ir baisus ten free-postinimas, neparašė visiškos pievos tik įkėlė daina suprasčiau jei būt buvę koks nors visiškas dalykas nesusijęs su muzika tai tokiu atveju ir būt galima baust, o dabar pasidalino daina kuri patinka ir susijus kažkiek su temos daina.

Tai pagal tave žmogus turi skaityt viską ką mato? Tai dabar su kuo nors bendrausiu kaip pvž čia tai pradėsiu dar parašus skaitinėt mažu ten kažkč sako ko negali parašyt. Mažiau pezėk tokiom nesąmonėm, o iš vis imkim pavyzdį tos temos kur sakė Lukonic tai ar kas nors nukentėjo nuo to? Ar jums kažkas atsitiko? Truputį atsipalaiduokit ir žiūrėkit tokius dalykus pro pirštus. Apskritai nebuvo toks ir baisus ten free-postinimas, neparašė visiškos pievos tik įkėlė daina suprasčiau jei būt buvę koks nors visiškas dalykas nesusijęs su muzika tai tokiu atveju ir būt galima baust, o dabar pasidalino daina kuri patinka ir susijus kažkiek su temos daina.

Visu pirma ne su tavim šiuo metu diskutavau ir tavo nuomonės neprašiau, kadangi su tavo 15 mečio.. Gerai 16 mečio nuomonę galėčiau žinai ką nusivalyt. :)

Visu pirma ne su tavim šiuo metu diskutavau ir tavo nuomonės neprašiau, kadangi su tavo 15 mečio.. Gerai 16 mečio nuomonę galėčiau žinai ką nusivalyt. :)

Vaikeli forumas skirtas diskutuot su kuo nori tai jei aš noriu galiu atsakyt į tavo žinute nes įstatymai to nedraudžia, jei tai nėra viešas pokalbis tai nematau reikalo kodėl negalima ir man įsiterpt. 

P.S

Man 18.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3607 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...