Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3214 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,reikia pagalbos kadangi apie kompiuterius išvis neišmanau. Kadangi mano kompiuteris buvo labai apdulkejes ir persikrovinedavo iš oro jį prasiurbiau. Ir dėl to man kompiuteris išmeta ta lentele kur tipo safe mode ar start windows normaly ir toje vietoje užlūžta kai tos 30sec baigiasi. Kompas vistiek ta lentute rodo,laikiau ijingta pusvalandį pc nieko. Laukiu pagalbos komentaruose. Dekingas ;)

Nepaveš 10 mano triperis senas :D dar viena problema kaip ir isirasiau windows vista,bet ir kazkas neto :D užsidejau slaptažodi ant userio kad brolis virusu neprisiustu ir db vel kazkas :D vedant slaptazodi uzluzta klavetura,tiek su usb jungtim tiek su ta senaja. Jauciu reik mest lauk ji :D

Kokio velnio rašytis seną ir blogai optimizuotą OS? Rašaisi Windows 7 arba Windows 10 (jei palaiko No-eXecute Bit) ir viskas. Jei stringa - rašykis Lubuntu.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3214 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...