Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3249 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, kaip supratote iš šios temos pavadinimo - ieškau sa-mp projekto su gera ateitimi bei šauniu kolektyvu. Nesu koks nors žinomas žmogus, tačiau gal ir buvau 2010-2012 metais žinomas žaidėjas įvairiuose serveriuose. Po ilgos sa-mp žaidimo bei sedėjimo prie kompiuterio pertraukos aš ir vėl gryžtu į sa-mpą su dideliu noru dirbti bei padėti projektams iškelti save į viršunes. Turiu patirties sa-mp žaidime kaip žaidėjas bei kaip forumo administratorius, moderatorius, savininkas.

# Kuo aš galiu užsiimti jūsų projekte?

Reklamuočiau jūsų projektą įvairiuose žaidimų puslapiuose bei bandyčiau susitarti su įvairių puslapių savininkais ir apsikeisti su jais banneriais, taip sulauktumėme daug svečių į mūsų forumą.
Bučiau atsakingas už forumo priežiūra, atrankas į administracija, moderatorius, prižiūrėtojus bei visas kitas žaidėjų kėdes.

# Kokio projekto ieškau?

Nestartavęs sa-mp žaidimo serveris.

Griežtas tačiau sukalbamas savininkas, turintis motyvacijos bei pinigų išlaikyti projektui arba bent jau remėjų.

Savininkas turėtu išmanyti bent vieną iš šitų dalykų ( mappinti , scriptinti )

Butina, kad forumas butu startavęs bei jame dar nebutu jokios administracijos tik vienas savininkas ( išimtis remėjas )

Butina .lt arba .eu galūnė, nepakenčiu visokių oso.lt , us.lt ir t.t.

# D.U.K

Kiek man metų?
27.

( D.U.K bus rašomi tie klausimai kurių manes klaus komentaruose )

Į mane galite kreiptis SUPERGAMES.LT forume AŽ arba SKYPE krentantis.edx

Redaguota , nario #aRijus
  • ,

Durni man tie tavo reikalavimai 

Butina, kad forumas butu startavęs bei jame dar nebutu jokios administracijos tik vienas savininkas ( išimtis remėjas )

su elementaria rašyba ne ką, matosi neesi net pats subrandinęs idėjų kaip dirbtum būdamas prižiūrėtoju, nes neesi pasirinkęs būtent vienos skilties. Nersi giliai nes savininkas tik vienas ir nori kuo aukštesnes pareigas užimti :/. Neduočiau tau net vipo :D

(redaguota)

Durni man tie tavo reikalavimai 

su elementaria rašyba ne ką, matosi neesi net pats subrandinęs idėjų kaip dirbtum būdamas prižiūrėtoju, nes neesi pasirinkęs būtent vienos skilties. Nersi giliai nes savininkas tik vienas ir nori kuo aukštesnes pareigas užimti :/. Neduočiau tau net vipo :D

Man net baisu žiūrėti kaip žmonės pasikeitė nuo 2010 metų  :taika: Seniau visi draugiškai budavo, bandydavo susidraugauti, o dabar vien tik pykčiai ir koliojimai. Man juokas ima vien iš tavo reputacijos, tad galima sakyti, visiškai neidomus esi, aš taves tai net į projektą nepriimčiau  :song:

Redaguota , nario #aRijus

Man net baisu žiūrėti kaip žmonės pasikeitė nuo 2010 metų  :taika: Seniau visi draugiškai budavo, bandydavo susidraugauti, o dabar vien tik pykčiai ir koliojimai. Man juokas ima vien iš tavo reputacijos, tad galima sakyti, visiškai neidomus esi, aš taves tai net į projektą nepriimčiau  :song:

Buvusi paskyra užblokuota. Dar pats mačiau ten komentavai apie tą reputacija taip, kad ji čia nieko nereiškia tokiam forume.

Žmonės nepasikeitė tau tik taip atrodo nes tada 12-14 metu vaikigalis buvai, tad irgi nebuvai žinomas?

Na matai, ne visi yra tokie šaunus žmonės kaip aš :) Noriu parodyti ką moku ateidamas bent jau į tokį projektą apie kokį aprašiau ir pradėti savo istoriją.

Negatyvus esu prieš tave nes, nieko konkrečiai nesugebi išaukštini save :D. Pilna tokių žmonių kaip tu kurie mėgsta galvoti apie save gerai kurie daro daug nors ištikro nieko nedaro. Tu to projekto net nesukurtum nes tu nieko nemoki net kažkiek rašyt taisyklingai.

Buvusi paskyra užblokuota. Dar pats mačiau ten komentavai apie tą reputacija taip, kad ji čia nieko nereiškia tokiam forume.

Žmonės nepasikeitė tau tik taip atrodo nes tada 12-14 metu vaikigalis buvai, tad irgi nebuvai žinomas?

Negatyvus esu prieš tave nes, nieko konkrečiai nesugebi išaukštini save :D. Pilna tokių žmonių kaip tu kurie mėgsta galvoti apie save gerai kurie daro daug nors ištikro nieko nedaro. Tu to projekto net nesukurtum nes tu nieko nemoki net kažkiek rašyt taisyklingai.

Bet supranti ką aš rašiau, patikėk už tave tikrai daugiau visko mokėdavau tais laikais :) Na nieko matosi vaikėzas kažkoks esi kuris tik prisikabinėja prie žodžių. Taip man budavo 12-13, bet tai nereiškia, kad nieko nemokėjau, apie mano praeitį bei dabartinį irgi nieko nežinai, tad geriau patylėtum, nes manau tu sau didesnę gėdą daraisi, nors kokia čia gėda, kai jau ir taip reputacija sugadinta.

Bet supranti ką aš rašiau, patikėk už tave tikrai daugiau visko mokėdavau tais laikais :) Na nieko matosi vaikėzas kažkoks esi kuris tik prisikabinėja prie žodžių. Taip man budavo 12-13, bet tai nereiškia, kad nieko nemokėjau, apie mano praeitį bei dabartinį irgi nieko nežinai, tad geriau patylėtum, nes manau tu sau didesnę gėdą daraisi, nors kokia čia gėda, kai jau ir taip reputacija sugadinta.

Tai papasakok ką moki, jug dėl to visi ir atėjo čia tavo temos paskaityt ;)

Parašyta, kuo aš užsiimsiu, laikas išmokti skaityti, o ką aš moku tai tikrai ne tavo reikalas ;) Daugiau į komentarus nebeatsakinėju ir nebeskaitau, nes degradavimo lygis čia su tokiais  :bebe:

kad tu pats nemoki skaityt neklausiau kuo tu užsiimi :D. Kad tu pats esi bišk toks tešlagalvis nieko tu nesugebi :/ ir į gerą projektą nepateksi 100% nes pas tave čia vieni nusipezėjimai :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3249 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...