Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3216 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Hello taigi naujas pc ir visi labiau grafikos reikalaujantis game crashina. GPU brokas? jeigu koks 1game crashintu tai velniai nemate jo apseičiau gal ateityje su update susitvarkytu...

CPU: i3-6300
GPU: GTX 960 2GB phantom
RAM: DDR4 Crucial
MB: MSI H110M ECO
PSU: aerocool kcas 500w bronze 80+

Temperaturos geros daugiau 70C nekyla žaidžiant, Windowsai 7 draiveriai surašyti iš disko, ir atnaujinti, žėjau ir MSI puslapi versijos geros... GPU draiveriai irgi updated. Prieš tai turėjau Windows 10 tai ten iki BSOD viskas eidavo bet td tikriausiai dėl to nes draiveriai ne visi buvo.

Game kuria sucrashina po 30min

GTA V - game stoped working viskas stabiliai veikia jokiu lagu nieko prieš crash mažas freezas

Evolved stage 2- fps irgi geras crashina be jokio erroro tiesiog game išsijungia jokio frezzo

CS:GO pats game neįšsijungia bet atrodo draiveriai gpu sucrashina, pakimba

Raninau gpu testus FunMark 40min jokio crasho

ant mano motinines yra EZ debug lemputes CPU RAM GPU tai kai pajungiu trumpam užsidega RAM ir po to persijungia i GPU (ram užgesta) CPU lempute nieko nerodo buna off. CPU neocintas prie bios nelysta GPU factory OC turi maža.

8750e2121fc6b4ab3f47c1253a46640d780.png

(redaguota)

GTA V kaip matau čj crackinta loši. Pirma leisk GTAVLaucher ar kaip ten ir palauk kokia 10 sek. po to junk Laucher.exe crackintą ir taip nenustos veikti.

Pirktas GTA V steamini lošiu

"device manager. after opening other devices right click on audio device/high def bus. select disable"

nepadejo, atjungiau visus apart ausiniu

Redaguota , nario ElKebabas

Įdomiai, gali būti, kad defektas pačiame kompiuteryje. Man taip buvo, kad nusipirkau RAM ir pasirodo, kad 1 iš 4 stick kėlė problemas, BSOD tiksliau pasakius. Prieš darant viską patikrink ar gerai viskas įdėta į motininę, tada siūlyčiau patikrinti kiekvieną dalį kompiuterio kiek įmanoma. Jeigu turi atsarginių komponentų, pakeisk į juos ir testuok. Pagooglinus gali atrasti kaip padaryti RAM testus, taipogi kitokių testų, kad apsunktinti CPU darbą ir žiūrėti kaip kas gausis.

Geriausiu atvėju kiekvieną komponentą testuoti ant jau puikiai veikiančios sistemos.

Bet..

Gana abejoju, kad taip tau yra, tad pamėgink įsirašyti atgal Windows 10 ir patikrinti BSOD dumpus, ką jie pasakys.

Free cancer cure:
188055d006.gif

Įdomiai, gali būti, kad defektas pačiame kompiuteryje. Man taip buvo, kad nusipirkau RAM ir pasirodo, kad 1 iš 4 stick kėlė problemas, BSOD tiksliau pasakius. Prieš darant viską patikrink ar gerai viskas įdėta į motininę, tada siūlyčiau patikrinti kiekvieną dalį kompiuterio kiek įmanoma. Jeigu turi atsarginių komponentų, pakeisk į juos ir testuok. Pagooglinus gali atrasti kaip padaryti RAM testus, taipogi kitokių testų, kad apsunktinti CPU darbą ir žiūrėti kaip kas gausis.

Geriausiu atvėju kiekvieną komponentą testuoti ant jau puikiai veikiančios sistemos.

Bet..

Gana abejoju, kad taip tau yra, tad pamėgink įsirašyti atgal Windows 10 ir patikrinti BSOD dumpus, ką jie pasakys.

tame ir esme kad tie dump nieko ir nesake... kad ir kiek su jais ieškojau sprendimo nepadejo, na ir dar problema kad niekaip nepatikrinsiu ar viskas OK su komponenatais

tame ir esme kad tie dump nieko ir nesake... kad ir kiek su jais ieškojau sprendimo nepadejo, na ir dar problema kad niekaip nepatikrinsiu ar viskas OK su komponenatais

Jeigu esi iš kokio miesto kuriame yra kompiuterių taisyklą, galbūt iš jų galėtum išsiprašyti patestuoti komponentus. Kitu atvėju tiesiog į garantinį priduok (jeigu įmanoma)

Free cancer cure:
188055d006.gif

Vienam forume parašiau ir sake kad PSU yra labai prastos kokybes ir jo tiesiog nepakanka kai gauna didesne apkrova, tada pasiskaičiau kaip pažėt tas apktovas ant 12W rail ir atrodo kad rimtai biški trunka :D mano GPU reco yra 400w/12=34A mano psu gali duot tik 37A (bent jau taip rašo) bet dar reikia turėt didesnes atsargas, tai gaunas kaip pradedu lošt ir kai game jau įpusėja ir stabiliai naudoja PSU neatlaiko ir jo saugumo mechanizmai išjungia, gali taipbut?

(redaguota)

Reik BSOD erroro tikslaus.

BSOD negali but del draiveriu trukumo. Jei nera draiveriu, tai surasys patys windows standartinius. Jei neras, tai tiesiog tas device neveiks ir BSOD nebus. Blogi draiveriai gali BSOD sukelt.

Tai tikrai butu lengviau ieskot slieku, jei butu tie error.

Edit: Rekomenduojamas PSU 400W gal. Tavo korta tikrai negali tiek sunaudot. Mano branduoline krosnis reference R9 290 tiek nesuvartoja. :D

Redaguota , nario TooEasyL2P

Gali, bet tada visas pc turetu crashint o ne zaidimai

Ne, jeigu vos vos truksta kas ir yra :D ir šiaip dabartiniai draiveriai labai gerai aptimizuoja tai išjungia laiku

Reik BSOD erroro tikslaus.

BSOD negali but del draiveriu trukumo. Jei nera draiveriu, tai surasys patys windows standartinius. Jei neras, tai tiesiog tas device neveiks ir BSOD nebus. Blogi draiveriai gali BSOD sukelt.

Tai tikrai butu lengviau ieskot slieku, jei butu tie error.

Edit: Rekomenduojamas PSU 400W gal. Tavo korta tikrai negali tiek sunaudot. Mano branduoline krosnis reference R9 290 tiek nesuvartoja. :D

500w yra max kiek iš razetes trauks, kokybe viska sudaro tiesiog maniškis tikriausiai negali atlaikyt ilgo sroves palaikymo ir išsijungia... man jokiu BSOD dabar nėra buvo su windows 10 dabar aš su windows 7

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3216 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...