Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Forumo narys grynina forumo eurus ir niekam apie tai nesako

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3211 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

ir kam tu ozini?

Kad pranešti klaidą, nes jeigu ten į tikrus pinigus grynina, tai gali bankrutuoti forumas

Kiek tu dar tokiu temu kursi? Tam yra report, ožiuk. Greičiau pats įspėjimą gausi, o ne kiti už tokias temas.

Pirma mano tema kur pranešu stambią forumo klaidą. Aš siekiu ne nario nubaudimo, o gryninimo išsiaiškinimo. Redaguota , nario DMJ
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 2
(redaguota)

vel sitas trollina jo forumas bankrutuos nuo valiutos kurios niekur neina panaudot :D

Aš todėl ir sūkuriau šią temą, nes nesuprantu ar į grynus čia perveda ar kaip veikia ta sistema

Neskaičiuok svetimų pinigų, ožy.

Jūs ne taip supratot mano temos žinutę. Aš pateikiau nario nick, kad galėtų kiti pamatyti kaip veikia ta sistema. Panaikinau vardą, nes mano temos tikslas nebuvo pranešti tą narį.

Redaguota , nario DMJ
(redaguota)

:DDDDD Tu *Myliu SuperGames.lt* asile, išsiaiškink, o tada kurk temą:DD Čia tesiog investuoji, ir būna palukanos ir pasiemį tuos f.eur.. Pagalvok :DD Iš Virtualių eurų, persivedi į banką:DD Dar parašyta Supergames.LT bankas:DD Krč.. 

Redaguota , nario Ethno
Narys įspėtas: 1.1. Forume reikia nesikeikti, gerbti kitus forumo narius bei administraciją ir jų nuomonę, neįžeidinėti ir negrasinti, savo nuomonę pateikti aiškiai, suprantamai ir civilizuotai.

Nuoroda: https://lmg5.lt?ref=Martin_Hill

Užsiregistruok ( užtenka tiesiog su discord'u, į žaidimą nebūtina jungtis ), parašyk man kokiu nick ir gauk 100 forumo eurų arba 1 eur į banką.

Nuoroda: https://lmg5.lt?ref=Martin_Hill

Vienam iš užsiregistravusių iki 2023-09-30 pervesiu 10eur į betkurią sąskaitą :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3211 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...