Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3249 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

transparent.png
Sveiki skaitantys temą.
Ieškau naujo projekto nes jaigu kam įdomu tai GamingLife.LT projekte tarp administratorių kilo nesutarimų bei nuomonių nesutapimas.

Apie save:
Man yra 14 metų, Koduoju jau kaškur gal 1-nerius metus(gal mažiau gal daugiau) bei mapp'inu tai jau tikrai virš metų. Noriu atsiplėšti nuo tipinio GRP stiliaus serverių ir prieit prie konors naujesnio(Vistiek domina real life).

transparent.png

Ką aš sugebu ?
- Koduoti / skriptint.
Kurti sistemas, DINI / MySQL nesvarbu, klaidų tvarkymas.

(Rašiau pats)
Pavyzdys

transparent.png

Susisiekt su manim į AŽ.
Reikalavimų didelių labai nekeliu.

Redaguota , nario Meškisz
  • ,
(redaguota)

Viskas gal ir būtų gerai, bet joks rimtas projektas neims skripterio nemokančio taisyklingai rašyti lietuviškai. Plius parodyk kodo ištraukas, nes ta sistema tai ten super easy.

Nu galėtumet bent pagirt kad Lietuviškas raides naudoju :/ ten ąčęėįšųūž

Tipo parodyt skriptą kaip supratau ane ?

Viskas gal ir būtų gerai, bet joks rimtas projektas neims skripterio nemokančio taisyklingai rašyti lietuviškai. Plius parodyk kodo ištraukas, nes ta sistema tai ten super easy.

Gal ir ez, bet bent kažką daro :D ne kaip kiti paima, atsisėda ir editina west-ctiy gm laikydami save axujenais skripteriais. Aš drįščiau teigti jog jis su savo ryžtu išmoks daugiau negu šiame forume sėdintys "skripteriai". gl.

Xp47ZVh.png

(redaguota)

Gal ir ez, bet bent kažką daro :D ne kaip kiti paima, atsisėda ir editina west-ctiy gm laikydami save axujenais skripteriais. Aš drįščiau teigti jog jis su savo ryžtu išmoks daugiau negu šiame forume sėdintys "skripteriai". gl.

O, ačiū labai už tokia kaip ir motivacija, labai malonų!

Vis dar Ieškau projekto!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3249 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...