Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3257 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

vien nuo prisitraukimu atsispaudimu ir dipsu kiek viskas dirba o ant to pacio turniko kitokiu pratimu galima daryt o jei dar hantelius turi tai isvis nera ka kalbet ..

Taip yra tiesios, kad nuo prisitraukimų,dipų,atsispaudimų gali pasiekt kažko nes tai yra pagrindiniai pratimai norint padidint apimtis kitaip dar žinomi kaip baziniai pratimai kurie yra būtini didinant apimtis, bet kalba turi būt tik tada kai naudoji svorius su tais pratimais tik tuo atveju jie tau duos maximale nauda, o apie tokį dalyką kaip mirties trauka išvis svarbus dalykas be jo negali net būt treniruotės.

• ,

Sudėjau taip programa dėl pilno kraujo suvarymo į viena raumenų grupe, o pečiai ir krūtinė nederinamas dalykas ką gali sujunkt su krūtine tai tricepsa nes eina apkrova darant krūtine ir tricepsui tai tik tokiu atveju gali daryt kartu ir kitą raumenų grupe, o pečiai apkraunami labai mažai ir tai tik priekinė delta. Tai geriau suskirstau taip ir jaučiu pilna už pumpavimo efektą.

Tokiu principu tu tikrai neaugsi nes nėra nei vieno bazinio pratimo ar izolecinio ir vien kūno svorio pratimai tik tik gali kažkiek ryškėt ir tai lėtas efektas, bet jei sveri 60 tai ir nesportuodamas turėsi presą.

Preso išvis nedarau nes dabar masės periodas tai visiškai nevertas dalykas man tas presas šiuo metu.

Dėja augama :)

Bet skirtingai gali suprasti kaip. Todėl valgau 6 sykius per dieną, apskaičiavus savo svori, ir kiek man medžiagų reikia.

Todėl kiekvieną dieną tai veikdamas, man organizmas auga, raumenys tvirtėja, tikrai yra pokyčiu tame.

60kg sveri, ir nesportuodamas turi presą, gal ir matosi jis, bet silpnas. Bet asmeniškai sveriu 66, todėl nedirbu preso, nes bėgant, atsispaudimai, jis automatiškai pradeda dirbti :)

Kačialintis grynai, su svoriais, nedarau, kartais paimu štangą į rankas, kai esu nepavargęs.

Kario pareiga - ne žūti dėl tėvynės, bet padaryti taip, kad priešas žūtu dėl savo tėvynės.

Dėja augama :)

Bet skirtingai gali suprasti kaip. Todėl valgau 6 sykius per dieną, apskaičiavus savo svori, ir kiek man medžiagų reikia.

Todėl kiekvieną dieną tai veikdamas, man organizmas auga, raumenys tvirtėja, tikrai yra pokyčiu tame.

60kg sveri, ir nesportuodamas turi presą, gal ir matosi jis, bet silpnas. Bet asmeniškai sveriu 66, todėl nedirbu preso, nes bėgant, atsispaudimai, jis automatiškai pradeda dirbti :)

Kačialintis grynai, su svoriais, nedarau, kartais paimu štangą į rankas, kai esu nepavargęs.

Tiek merginos sveria kiek tu dabar :D Aš tau paaiškinsiu kodėl yra labai mažas šansas augt su tokia treniruote kokia dabar tu darai. Tai visų pirma tu augi nes sveri kaip merga ir tau, kad ir mažas kalorijų perteklius bus tu augsi nors ir nesportuodamas salė, bet visų pirma pasakysiu ką tu gali tik priaugti tai bus apie 70% tik riebalų daugiau nieko. Kitas dalykas kaip tu parašei savo programa aš tokiu krūviu tik apšilinėju, o tu taip sportuodamas nepatiri mikro traumų ir apkrauni tik maža raumenų dalį ir apskritai per mažas intensyvumas, o augt tu tikrai neaugsi nebent viskas eis tik į riebalą, bet ne į raumenis.

Tiek merginos sveria kiek tu dabar :D Aš tau paaiškinsiu kodėl yra labai mažas šansas augt su tokia treniruote kokia dabar tu darai. Tai visų pirma tu augi nes sveri kaip merga ir tau, kad ir mažas kalorijų perteklius bus tu augsi nors ir nesportuodamas salė, bet visų pirma pasakysiu ką tu gali tik priaugti tai bus apie 70% tik riebalų daugiau nieko. Kitas dalykas kaip tu parašei savo programa aš tokiu krūviu tik apšilinėju, o tu taip sportuodamas nepatiri mikro traumų ir apkrauni tik maža raumenų dalį ir apskritai per mažas intensyvumas, o augt tu tikrai neaugsi nebent viskas eis tik į riebalą, bet ne į raumenis.

Nope, būna vieniems kad iškart auga į svori, vėliau į ūgi, aš pirmą išaugau iki 192 o dabar tik svoris auga normaliai, plius tvirtinu raumenis, o ne auginu juos.

Žie, nematau riekalo čia ginčytis :D Man visaks ok :D ne į riebalą einu :D Man tinka. Peace out :D

Beje, kaži ar daug ~60kg sveriantis bernas padarytu 100 atsispaudimų ;)

IR sakai kad auksiu į riebalą?:D

Tai jeigu valgau 6 kartus, ir aktyviai bėgioju, tai wtf? :D Kaip priaugti pagal tave?

Kario pareiga - ne žūti dėl tėvynės, bet padaryti taip, kad priešas žūtu dėl savo tėvynės.

Nope, būna vieniems kad iškart auga į svori, vėliau į ūgi, aš pirmą išaugau iki 192 o dabar tik svoris auga normaliai, plius tvirtinu raumenis, o ne auginu juos.

Žie, nematau riekalo čia ginčytis :D Man visaks ok :D ne į riebalą einu :D Man tinka. Peace out :D

IR sakai kad auksiu į riebalą? :D

Tai jeigu valgau 6 kartus, ir aktyviai bėgioju, tai wtf? :D Kaip priaugti pagal tave?

192 ugis ir sveri 60? uzsipirk gaineriu ir pradek mase augint, o ne kazkokios dietos laikykis

IR sakai kad auksiu į riebalą? :D

Omg tai tu nori pasakyt esi 192 ir sveri 66 tai tu anoreksikas ir dar atlieki cardio pratimus. Sakai tvirtini raumenis tiek sverdamas ten pas tave nei trupučio raumenų nėra, o tik skūra.Kas iš tų skaičių jei atrodai kaip dviratis?

Durneli tu negalvok jei valgai 6kartus ir eisi vien į raumenį jei surenki tam tikra skaičių baltymų ir darai kcal perteklių augimui tai tu nori ar nenori užsimesi ir riebalų, o tas tavo bėgiojimas nežinom koks nes tik nuo 20min atliko cardio ir palaikant tą patį tempą tik tada jaučemas riebalų degimo procesas.

192 ugis ir sveri 60? uzsipirk gaineriu ir pradek mase augint, o ne kazkokios dietos laikykis

Minėjo, kad prisižiūri mityba tai turbūt grauže morka ir suvalgo bananą ir varškės ir galvoje, kad taip kažko pasieks

Omg tai tu nori pasakyt esi 192 ir sveri 66 tai tu anoreksikas ir dar atlieki cardio pratimus. Sakai tvirtini raumenis tiek sverdamas ten pas tave nei trupučio raumenų nėra, o tik skūra.Kas iš tų skaičių jei atrodai kaip dviratis?

Durneli tu negalvok jei valgai 6kartus ir eisi vien į raumenį jei surenki tam tikra skaičių baltymų ir darai kcal perteklių augimui tai tu nori ar nenori užsimesi ir riebalų, o tas tavo bėgiojimas nežinom koks nes tik nuo 20min atliko cardio ir palaikant tą patį tempą tik tada jaučemas riebalų degimo procesas.

Minėjo, kad prisižiūri mityba tai turbūt grauže morka ir suvalgo bananą ir varškės ir galvoje, kad taip kažko pasieks

Nieko neverta jums aiškinti, kad nyfyga nedaeina :D

Pirma išmanyk tokius dalykus, o paskui bandyk kažką sakyt nes pamačius tavo programa iškart eina nuspręst, kad žinios prastesnės už naujoko.

Programa.

Vau, aš turiu ir taip ką veikti, tad rimtesnio sporto nebelieka. Kardio pratimai nėra skirti grynai svori mesti. aš žinau kas man geriau :).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3257 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...