Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3596 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

53e479f1a86be5db40bed48b18adb05e305.png

Sveiki, po ilgo laiko tarpo nusprendžiau padėti vienam iš projektų, šiuo laikotarpyje nelabai turiu ką veikti, nueinu į sporto salę ir atgal namo, o atėjęs namo dažnai būna blogi orai ir kas tada lieka? Beprasmiškai praleisti laiką prie kompiuterio. Pagalvojau, o kodėl gi nepadėjus vienam iš projektų? Visgi geriau negu nieko neveikti. Mane daugelis žino kaip Electric_New, turėjau seniau savo projektus, bet jie užsidarydavo ne dėl mano kaltęs, o dėl scripterių, kadangi pastoviai jie mane palikinėdavo ant ledo, o vienam viską iš naujo kurti nebuvo noro ir laiko. Nei vienas mano projektas nebuvo žlugęs dėl mano kaltęs, kaip daugelis mano, bet gandai tik ir lieka gandais.. Kartais lengviau viską išsiaiškinti, o vėliau šmeižti žmonės, bet tokie mes ir esam žmonės, šmeižiam nieko nežinodami, o ką ir darome tai klausomės gandų. 

Trumpai prisistatysiu. Mano tikrasis vardas yra Kristjan (Prancūzas) <šypsausi>. Man yra penkiolika (15) metų. SA:MP žaidžiu nuo 2011 metų, pats mano pirmas serveris buvo LMG.LT (Manau daugelis jį žino), kai pradėjau žaisti šiame serveryje žaidė po 100 - 150 žmonių, o dabar šitas projektas yra tiesiog mutantas pagal žaidėjų skaičių, bet pagal modifikacijos kokybę, tai nieko blatno. Esu draugiškas, komunikabilus žmogus, niekada nedarau zapadlo, o tai yra negadinu projektų, netrinų failų ar kitaip nebandau pakenkti projektui, kaip tai daro daugelis žmonių kai jie yra išmetami. Kaip daugelis žino tai esu reklamuotojas, gelbėjų projektą nuo žmonių trukumo. Daug nekalbėsiu, netempsiu gumos, o žemiau aprašysiu viską apie ką sugebu.

Manau ne paslaptis ir daugelis žino, kad esu reklamuotojas, todėl pirmiausia aprašysiu savo reklamos įgūdžius, prisistatysiu kaip reklamuotojas. Galiu išreklamuoti pilnai projektą, didžiausią SA:MP projektų problemos būna, kad yra labai mažas lankomumas ir Savininkai nieko negali padaryti, kadangi jų reklamavimo įgūdžiai yra žemiau kanalizacijos lygio, daugelis iš čia esančių sako, kad jie yra "reklamuotojai", nors sugeba pakviesti maximum ~10 žmonių ir jie jau teigia, kad daug padarę, nors taip nėra, manau tokį skaičių gali pakviesti kiekvienas, o kaip kalbą eina 60-100 žmonių pakvietimas, daugelis tyli, nes žino, kad tai padaryti nesugebės, kadangi jų vaizduotės būna labai žemos, o pas žmogų, kuris turi plačia vaizduotę gali pakviesti begalę žmonių, ką galiu padaryti aš. Kaip aš reklamuojų? Šito punkto tikrai neatskleisiu, nes tada galės visi daryti taip kaip aš, todėl man iš to naudos nebus, bet tikrai mano reklamavimas nėra kaip daugelių - Skype bot'o paleidimas. Reklamavimų užsiimu maždaug ~5 mėnesius, kalbų apie stiprias reklamas, seniau aš buvau nepatyręs, nebuvau sudaręs savo sistemos, kaip galėčiau reklamuoti, nežinojau daug, su laikų aš tobulėjau ir dabar galiu pilnai reklamuoti, bei teigti reklamuotojo paslaugas. Daug nekalbėsiu, nes tai nėra naudinga, savo sugebėjimą parodysiu veiksmais, o ne žodžiais.

• Man neblogai sekasi kurti aprašymus, man šis darbas net patinka, man patinka pastatyti projektui pagrindą, o visi žinome, kad geras aprašymas tai projekto pagrindas, būtent aprašymų galima sudominti žmonės ir pritraukti jos į projektą, jeigu aprašymas bus kokybiškas tai sulaukti galima tikrai daug žmonių, bet jeigu aprašymas yra paskutinis šlamštas, kurio niekas neskaitys, tai patys žinote koks būna to aprašymo efektyvumas. Todėl galėsiu pagelbėti labai svarbių klausimų tai - Aprašymų kūrime.

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1
  • Parašė po 5 savaičių...
(redaguota)

Visų pirmą Ponas protinguolis kam tu prikelį senas temas ? Visų antrą gerai, kad tu bent kažką mokėtum daryti iš mano išvardytų dalykų, iš tavęs reklamuotojas tai išviso patylėsiu ką mokėtum tai pakviesti max 10 žaidėjų ir tai visas suprakaituotum. Šmeiži mane, vadini klaunų, o pats kas būsi, jeigu taip sakai, kad aš klaunas ir tokių visur pilną tai pateik įrodymus ar panašiai, kad mano darbas kažkada buvo ne efektyvus tada aš sutikčiau su tavimi, o dabar žmogus atėjęs į temą ir pradeda mane šmeižti be įrodymų. Toks jausmas, kad mama nedavę pinigėlių ir atėjai čia stumti. Supratau kas esi per personą. Jau senai kaip ne ieškau projektų, bet deja yra žmonių, kurie pastoviai renkasi postus.

Redaguota , nario face

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3596 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...