Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3647 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi rūgpjūtį žadu pirkti nauja ragelį, Pagalvojau draugas nusipirko tokį telefoną — Xiaomi redmi note 3, kodėl aš tokio negaliu pirkti? Kiek žiurėjau yra 2 gb versija ir 3gb versija imčiau 3gb versiją, yra fingerprint sensorius, paveža geimus kaip NOVA, GTA visas serijas, bei Asphalt 8, be jokių nustatinėjimų. 32gb talpa, bei nedaug ikaista žaisdamas. pats tas man kaip man — geimeriui. Ką manot?

Video:

Kaina iš mobisdikas.lt nes tingiu siūstis iš amazon ar kitur:

245€ + priedas nemokamai(dėklas paprastas bei dėklas-knygutė, arba grūdintas stiklas)

Imti ar neimti? rašom.

girdėjau yra problemų su mikrofonu, bet gal aš klystu

klysti kamera 16mp galinė o priekinė 5MP

Reiškias su maišiau su tiesiog Redmi 3, tai manau viskas tvarkoj, gali pirkti kol neatėjo čia kokie ir nepradėjo staugt, kad kiniški telefonai šūdas.

Domina papildomi pinigai? Galiu pasiūlyti daugybę uždarbių iš bonusų, referral programų.

Susisiek Telegram: @vakariszl arba į PM!

Meizu m3 Note pasiziurek

Žiurėjau. žinok labai panašūs bet vienas ir kitas turi trūkumų meizu pagal xiaomi brangus bei galinėj kameroj 13mp, Xiaomi atradau minusą gal truputėlį senesnis procesorius, bet visgi 2014 metų telefonas, bei pliusas Xiaomi kad jau išleido MIUI 8 su žiauriai kietom funkcijom pvž dvigubos aplikacijos su kuriomis pvž gali prisijungti prie dviejų clash of clans accountų bei viena sena tik kompiuteriui privali funkcija Vartotojų perjungimas suvedus 9 skaitmenų gyvatėlę ir prisijungi prie kito vartotojo prie jo negali matyti jokių tavo skambučių sms bei kitos istorijos kurios buvo kitame Useryje, Dinaminės animacijos kaip kalendorius jei būna liepa rodo kitokią spalvą, nu ždž numetu video:

Tad xiaomi laimi, na bet meizu irgi neblogas telefonas :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3647 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...