Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3260 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

Sveiki 

Jieškau patikimų žmoniu i projaktą kad butu, gera chebra, reiktu skripterio/meperio 

Butu norinčiu kreipkites skype" Auriukas.Butkus.  PS:

Viška apmokų  vpsnet.lt hostingus- tik projaktui, laukiu šavanoriu. 

Geriau apmokėk savo papildomas lietuvių kalbos pamokas

o tu tai labai subrendęs esi

btw nice excuses m8, i r8 8/8, 'pas mane ne lietuviska klaviatura', bet mano pirmas postas buvo su lietuviškomis raidėmis, bet dariau durnas gramatikos klaidas kurių bent jau 4-okas nedarytu, turiu omenyje 'jieškau'

Man rodos, tau cia reiktu pasimokinti lietuviskai nes mantos kad biskuti nemoki rasyt, lenkas Bei Fuck you man I will broke you nose. ;) lenkas, buvai lenku ir liksi jasna tau ? :0

Man rodos, tau cia reiktu pasimokinti lietuviskai nes mantos kad biskuti nemoki rasyt, lenkas Bei Fuck you man I will broke (break) you nose. ;) lenkas, buvai lenku ir liksi jasna tau ? :0

bandei angliškai kažką parašyti, bet nepaėjo ane ? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

man įdomu kurioj vietoj čia yra lenkiškai, jei nesupranti kas parašyta, gal nes pats esi lenkas?

(redaguota)

Man idomu, kad tu *Myliu SuperGames.lt* anglu nemoki, nu rmt gi *Myliu SuperGames.lt* lenkas esi lenkas ir busi atlepausi tu *Myliu SuperGames.lt*.. bazara biskuti paskaityk ;)

Tu čia tipo kietas žiūrių. Sa:mp kalbą atkalęs, visiems į nosį siūlai. For real gal išlys į dienos šviesą tu laidos riteri sup*stas. Norėčiau pamatyti kaip tu žmonėms ne už laido pasiūlytum į nosį ir ką jie tau atsakyti. 

Rasti ;0

Gal geriau reikėjo parašyti, kad nemoki kritikos priimti ?

***************************************************************************************************************

Man rodos, tau cia reiktu pasimokinti lietuviskai nes mantos kad biskuti nemoki rasyt, lenkas Bei Fuck you man I will broke you nose.  ;) lenkas, buvai lenku ir liksi jasna tau ? :0

Kad ir kokia tu kalba šneki, vistiek klaidas darai tai gal geriau patylėk ? 
Redaguota , nario Nemix

OVnJhvf.png

(redaguota)

Man rodos, tau cia reiktu pasimokinti lietuviskai nes mantos kad biskuti nemoki rasyt, lenkas Bei Fuck you man I will broke you nose. ;) lenkas, buvai lenku ir liksi jasna tau ? :0

Tu čia nemoki rašyt ir tu atrodai kaip dalbajobas bandydamas ant jo užstumti, kad jis nemoka rašyti. :D Nusiramink ir nebepost'ink tų post'ų, eik geriau kurti savo „projakto“.

Redaguota , nario zrauzas.

giphy.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3260 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...