Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3240 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveikučiai. Norėčiau kad padėtumėt ir į senesnę temą.

Taigi vėl turiu klausimų kuriuos čia norėčiau sulaukt atsakymo.

Naudoju pluginą RANKUP .

Naudoju PermissionsEX

Žaidėjams veikia /rankup ir kyla iš eilės viskas gerai bet tik šiems kurių grupė yra default.

Sakykim kažkam uždedu grupe VIP,ADMIN ar kitoke tai žaidėjams keltis rankupų jau neina

rašo you are not allowed

Taigi norėčiau sužinoti kaip susitvarkyti šia bėda.

Mano tikslas padaryti kad žaidėjas galėtų turėti bet kokia grupę nebūtinai default ir kad visiems veiktų.

Ačiū ir visada spausiu žalią.

• ,
(redaguota)

Naudok Skript ir susikoduok paprastas komandas kurios su tam tikrais IF rankupintu į "aukštesnį lygį" ir tiesiog padarysi, kad pridėtų tą žmogu į sub-grupę (kurią tu sukuri per pex)

Pvz. kodas būtų:

on join:
	if {rank:%player%} is not set:
		set {rank:%player%} to 0
command /rankup:
	trigger:
		if {rank:%player%} is 0:
			if player's balance is greater than or equal to 1000: #Kaina koreguojama
				add 1 to {rank:%player%}
				execute console command "pex user %player% Grupė-1" #PermissionsEx komanda (nezinau kokia)
				message "&l&cJus pasikelete i rank &aGrupe-1" #Zinute zaidejui pasikelusiam ranka
				loop all-players
					if loop-player is not player:
						message "&cZaidejas %player's display name% pasikele ranka i Grupe-1" to loop-player #Zinute visiems zaidejams tik ne paciam pasikelusiajam
			else:
				message "&cJus neturite pakankamai pinigu, kad pasikelti rank" #Zinute jeigu zaidejas neturi pakankamai pinigu
		else if {rank:%player%} is 1:
			if player's balance is greater than or equal to 2000:
				execute console command "pex user %player% Grupe-2" #PermissionsEx komanda (nezinau kokia)
				message "&l&cJus pasikelete i rank &aGrupe-2" #Zinute zaidejui pasikelusiam ranka
				loop all-players
						message "&cZaidejas %player's display name% pasikele ranka i Grupe-1" to loop-player #Zinute visiems zaidejams tik ne paciam pasikelusiajam
			else:
				message "&cJus neturite pakankamai pinigu, kad pasikelti rank" #Zinute jeigu zaidejas neturi pakankamai pinigu
		else if {rank:%player%} is 2:
			if player's balance is greater than or equal to 3000:
				execute console command "pex user %player% Grupe-3" #PermissionsEx komanda (nezinau kokia)
				message "&l&cJus pasikelete i rank &aGrupe-3" #Zinute zaidejui pasikelusiam ranka
				loop all-players
			else:
		else if {rank:%player%} is 3:
			if player's balance is greater than or equal to 4000:
				execute console command "pex user %player% Grupė-4" #PermissionsEx komanda (nezinau kokia)
				message "&l&cJus pasikelete i rank &aGrupe-4" #Zinute zaidejui pasikelusiam ranka
				loop all-players
			else:
		else if {rank:%player%} is 4:
			if player's balance is greater than or equal to 5000:
				execute console command "pex user %player% Grupe-5" #PermissionsEx komanda (nezinau kokia)
				message "&l&cJus pasikelete i rank &aGrupe-5" #Zinute zaidejui pasikelusiam ranka
				loop all-players
			else:
Redaguota , nario Simuciokas

Free cancer cure:
188055d006.gif

(redaguota)

tu grupes jiem ne setink o addink, taprasme naudok 

pex user nick group add VIP

Sveikas,

greičiausiai manes nesupratai.

Žaidėjei kurie turi default grupe per PEX Tiems veikia rankupai ir /rankup ir gali keltis juos. (Iškart prisiregine jau jie turi viskas Ok).

Bet jeigu aš jiems jau uždedu sakykim VIP Grupę o interhence: padares - default tai žaidėjas gali ką gali VIP ir default. Viskas Ok

Bet tada jiems neveikia /rankup ir rašo you are not allowed ir prie nick suffix nerašo.

Tai aš norėjau išspręst šita bėda.

Mano tikslas sužinot kaip padatyti kad žaidėjas turėtų bet kokia grupę serverio ir jam veiktų /rankup ir leistų keltis. O dabar veikia tik tiems kas turi default.

Redaguota , nario ainu
(redaguota)

Sveikas,

Žaidėjei kurie turi default grupe per PEX Tiems veikia rankupai ir /rankup ir gali keltis juos. (Iškart prisiregine jau jie turi viskas Ok).

Bet jeigu aš jiems jau uždedu sakykim VIP Grupę o interhence: padares - default tai žaidėjas gali ką gali VIP ir default. Viskas Ok

Bet tada jiems neveikia /rankup ir rašo you are not allowed ir prie nick suffix nerašo.

Mano tikslas sužinot kaip padatyti kad žaidėjas turėtų bet kokia grupę serverio ir jam veiktų /rankup ir leistų keltis. O dabar veikia tik tiems kas turi default.

ĮDĖK TĄ VIP ŽAIDĖJĄ Į SUB-GRUPĘ VIP :LLLLLLLLLLLL

O JO GRUPĘ PALIK DEFAULT AR KOKIA TEN BEBŪTŲ :LLLLLLLLL

Redaguota , nario Simuciokas

Free cancer cure:
188055d006.gif

Sveikas,

ĮDĖK TĄ VIP ŽAIDĖJĄ Į SUB-GRUPĘ VIP :LLLLLLLLLLLL

O JO GRUPĘ PALIK DEFAULT AR KOKIA TEN BEBŪTŲ :LLLLLLLLL

Aš jam taip ir aiškinu, kad pridėtu tą grupę su pex user group ADD (NE SET) VIP, tada pagrindinis rankas bus tas default, o prie jo bus VIP privilegijos...

(redaguota)

tai čia tu taip turėtum žaidėjui vipą uždėti

Dėkui kad padėjei.

O dabar norėjau paklaust nėra dar kitokių būdų taip padaryti kad Sub ?

Ir dabar kitas klausimas o kaip reiks nuimti tam žaidėjui poto ta VIP? nes parašiai tik kaip uždėti?

žalia paspaudžiau

EINU IŠMĖGINTI TUOJ

Žinok vistiek neina .

Aš uždedu pvz taip: pex user manovardas group add vip

Ir reiškiasi kažkodėl jam pasinaikina default nes vėl rašo you are not allowed

Žiūrėk pas mane permissionEX

naujokas:
    options:
      default: true
      suffix: '&8[&7naujokas&8]&f'
    permissions:
    inheritance:
  apsiprates:
    options:
      default: false
      suffix: '&8[&7apsiprates&8]&f'
    permissions:
    inheritance:
  default:
    options:
      prefix: '&8[&3nera&8]&2'
    permissions:
    - rankup.rankup
    - essentials.pay
    - essentials.msg
    - essentials.home
    - essentials.sethome
    - modifyworld.*
    - essentials.kit
    - essentials.kits.naujokas
    - essentials.build
    - essentials.spawn
    - essentials.warp
    - essentials.warp.list
    inheritance:
  vip:
    options:
      prefix: '&8[&7vipas&8]&f'
    permissions:
    - essentials.fly
    - essentials.kick
    inheritance:
Redaguota , nario ainu

Pagal mane čia paprasčiausias dalykas.. Pas tave padaryta tikriausiai, kad galėtu rangus keltis nuo ,,default" iki tarkim kokio ,,IV"
Tu uždedi jam rangą VIP, kuris nėra įtrauktas į tavo tuos rangus, todėl ir rašo - neleidžiama keltis, kadangi nėra ką kelti, nei nuo kokio, nei į kokį rangą kelti.  :| 
Ir jeigu nori, kad pas tave būtų tipo .. [Privilegija] [Rangas] ŽaidėjoSlpvrd ir galėtu keltis rangus su privilegija (Nes man atrodo, kad tu taip ir nori padaryti), tai ieškok senose temose, kažkur kažkas rašė pamokas. Gal kažką ten surasi..  :)

Nebūk su kitais žiaurus, ir pamatysi, kad jie irgi nėra žiaurūs.

Nothing Special..

PermissionsEX

naujokas:
    options:
      suffix: '&8[&7naujokas&8]&f'
    permissions:
    inheritance:
  apsiprates:
    options:
      suffix: '&8[&7apsiprates&8]&f'
    permissions:
    inheritance:
  default:
    options:
      prefix: '&8[&3nera&8]&2'
    permissions:
    - rankup.rankup
    - essentials.pay
    - essentials.msg
    - essentials.home
    - essentials.sethome
    - modifyworld.*
    - essentials.kit
    - essentials.kits.naujokas
    - essentials.build
    - essentials.spawn
    - essentials.warp
    - essentials.warp.list
    inheritance:
  vip:
    options:
      prefix: '&8[&7vipas&8]&f'
    permissions:
    - essentials.fly
    - essentials.kick
    inheritance:

Rankupai: iš RANKUP.

# Remember, YAML does not understand the 'tab' key. You must use spaces instead. 
# Note that this plugin REQUIRES you have Vault. Download it here: http://dev.bukkit.org/server-mods/vault/

# If this is true, it will override any groups when someone ranks up. Only worry about this if a given person may have multiple ranks. 
settings:
    override-groups: false
    do-not-edit-this: 1
# Groups are ordered in the succession you want them to be. Format as follows: rankname: price ( Price can have a decimal place ) 
ranks:
    naujokas: 0
    apsiprates: 8000

Štai . Prašau padėkit kas. 

(redaguota)

nuo vip panaikink

inheritance:

Ir tiesiog pridėk kiekvieną vip į sub-grupę vip

that should do it

Ir.. Kodėl pas tave du default? Pati default grupė save inheritina.. jibat..

Jei nuimu tai tada jis negali tai ką gali default.  ir /rankup neveikia nes neveikia

Aš seniau dėdavau privilegijas su komanda: pex group GRUPESPAVADINIMAS user add ZAIDEJONICKAS

O dabar Arnas parašė naudot komandą:  pex user ZAIDEJO_VARDAS group add GRUPESPAVADINIMAS    (ir vistiek tas pats ) ji veikia bet rankai ne...

Gal sakau galit padėt vistiek?

Redaguota , nario ainu

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3240 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...