Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3628 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Aš esu pasirašęs su šituo - https://www.scalelab.com/apply/gaming?referral=115117

Bet iš pradžių tai jokio skirtumo su kokiu, nes neuždirbsi beveik nieko kol išsiplės kanalas.

Tačiau geriau žiūrėk, kad butų sutartis neterminuota bei CPM kuo aukštesnis.

O pasirašyti reik taip: nueik į jų svetainę, paspausk JOIN ar panašų mygtuką ir reikės savo YouTube kanalą prijungti ir per kelias dienas tau parašys ar tinka tavo kanalas.

Aš esu pasirašęs su šituo - https://www.scalelab.com/apply/gaming?referral=115117

Bet iš pradžių tai jokio skirtumo su kokiu, nes neuždirbsi beveik nieko kol išsiplės kanalas.

Tačiau geriau žiūrėk, kad butų sutartis neterminuota bei CPM kuo aukštesnis.

O pasirašyti reik taip: nueik į jų svetainę, paspausk JOIN ar panašų mygtuką ir reikės savo YouTube kanalą prijungti ir per kelias dienas tau parašys ar tinka tavo kanalas.

O pinigus gauni uz esamas perziuras, ar nuo to laiko kai tave patvirtina ir kiekviena diena jos kyla? Beje kur ta neterminuota sutarti galima patikrinti? Gmaile?

O pinigus gauni uz esamas perziuras, ar nuo to laiko kai tave patvirtina ir kiekviena diena jos kyla? Beje kur ta neterminuota sutarti galima patikrinti? Gmaile?

Uždarbis priklauso nuo kiek reklamos peržiūrų gausi, tada nuo tos sumos ("uždirbtų pinigų") atskaičiuos 50% į YouTube sąskaitą ir tada likusios dalies (50%) pasiims tavo partnership, likusioji dalis tau.

Tarkime gauni peržiūrų ant video 1000 į mėnesį. Dalis jų (kokia 250) bus tik reklamos peržiūrėtos, ir gausi tik kelis centukus, kad ir vos 0,25$

Free cancer cure:
188055d006.gif

(redaguota)

Uždarbis priklauso nuo kiek reklamos peržiūrų gausi, tada nuo tos sumos ("uždirbtų pinigų") atskaičiuos 50% į YouTube sąskaitą ir tada likusios dalies (50%) pasiims tavo partnership, likusioji dalis tau.

Tarkime gauni peržiūrų ant video 1000 į mėnesį. Dalis jų (kokia 250) bus tik reklamos peržiūrėtos, ir gausi tik kelis centukus, kad ir vos 0,25$

Nebūtinai network'as 50% pasiima, čia gal tavo patirtis...

Yra tokių kurie mažiems kanalams ir po 75% ar daugiau duoda!!

Tai kam tada registruojantis prie socialblade reikia paypal ir raso ale tam, kad pervestu pinigus?

Tai žiūrint ko tau reikia tam SocialBlade, nes su jais galima irgi pasirašyt sutarti ir jie tau kaip network'as bus.

Ir vestų pinigus į PayPal.

Tas tiesa bet vistiek kažkas gal peržiūrės bet kaip man pasirinkti partneris man rodo prie video dolerį

Redaguota , nario DanLT

Nebūtinai network'as 50% pasiima, čia gal tavo patirtis...

Yra tokių kurie mažiems kanalams ir po 75% ar daugiau duoda!!

Patikslinsiu ką norėjau parašyti. YouTube iš tavo uždirbamų pinigų pasiima iki 45%-50% (nežinia koks tikslus procentalus skaičius, bet taip rašo įvairiuose puslapiuose) Tą likusią kitą dalį, 50%/55% (kuri tau lieka atminusavus į YouTube sąskaitą), paverčiame į 100%, kad galėtų maloniau pavaizduoti networkas, kad tu daug uždirbsi. Tarkim, Union For Gamers, siūlo 90%, tai tau dar nuo tos 50%/55% (arba tiksliau nuo 100%) atsiims 10%. Jeigu grįžtume prie 50%/55%, iš tos sumos, tegautum 45%/49,5%

Galbūt aiškiai, galbūt nelabai, but yeah..

Free cancer cure:
188055d006.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3628 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...