Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3223 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

verb (used without object)gambled, gambling.

1.
to play at any game of chance for money or other stakes.
2.
to stake or risk money, or anything of value, on the outcome ofsomething involving chance:
to gamble on a toss of the dice.

verb (used with object)gambled, gambling.

3.
to lose or squander by betting (usually followed by away):
He gambled all his hard-earned money away in one night.
4.
to wager or risk (money or something else of value):
to gamble one's freedom.
5.
to take a chance on; venture; risk:

I hope this helps......

Redaguota , nario Reál
(redaguota)

"Betinimas" nuo "Gamblinimo" skiriasi tikrai daug... Taigi tu statai "bettini" už komandą mėgstamą ar šiaip žinomą ir ji laimi tau skin'us, o vat "Gamblinimas" čia jau laimės dalykas, kas tau pakris ar spalva ar kokie skaičiai.

Bet taigi tu lygiai taip pat statai, tik vietoj spalvos ar simbolio tu statai ant komandos. Niekada nėra garanto, kad tu pastatęs laimėsi, nes nežinai, gal priešinga komanda laimės. 

Lygiai taip pat, kaip tu statytum ant futbolo rungtynių ar krepšinio rungtynių (eSports jau galima sakyti irgi kaip sportas) - tu statai pinigus ant jų, gali laimėt, gali pralaimėt, bet statai, kad pinigų laimėtum.

Statymas = Lažybos, tik kitas pavadinimas.

Nu, ir pačioj apačioj rašo "Fixed-Odds Betting", prie jo prirašytas "Sports Betting" (kaip minėjau, galima sakyti eSports tas pats) ir tai prirašyta po "Types of Gambling"

EDIT

https://en.wikipedia.org/wiki/Online_gambling

eWarz, tas pats TonyBet, ar 888sport ar visi kiti puslapiai yra lažybos, tik, kad internetinės, kaip jau ir prieš tai minėjau.

Redaguota , nario ZOLY

❤️

Man irgi buvo įdomu ar CSGOLou**** skaitosi kaip "gambling" puslapis ir dėja "betting" ar "gambling" yra beveik visiškai taspats, esmė tapati, kad loši su nenuspėjamais šansais. Bet man irgi kyla klausimas CSGOLou*** tu turi pasirenkamus variantus ir tavo reikalas už ką statysi, tu gali nuspėti, kas geriau pasirodys. O kokiam CSGODou**** tai šansai visiems vienodi, niekas nenuspės nieko tiksliai. Bet manau esmė tapati, kad uždarys abu. Nors galiu klysti, sakau pats bandžiau domėtis tuo ir dar pasitikslinti bandysiu. 

Jeigu uždarys ir csgolounge tai ką tokiu atveju veikti su skin'ais? Bent jau aš asmeniškai skin'ų tenorėjau, kad galėčiau statyti, jeigu uždarys visas svetaines, tai ką tada veikti su su jais? Žinoma csgolounge ir kitos svetainės gali apeiti tai, tačiau tai užtruks... žodžiu kaip ten bebūtų jeigu uždarys csgolounge manau daugelis nusivilsime, kadangi nebebus kas veikia su skin'ais.

Jeigu uždarys ir csgolounge tai ką tokiu atveju veikti su skin'ais? Bent jau aš asmeniškai skin'ų tenorėjau, kad galėčiau statyti, jeigu uždarys visas svetaines, tai ką tada veikti su su jais? Žinoma csgolounge ir kitos svetainės gali apeiti tai, tačiau tai užtruks... žodžiu kaip ten bebūtų jeigu uždarys csgolounge manau daugelis nusivilsime, kadangi nebebus kas veikia su skin'ais.

csgolounge, fanobet neuždarys. 

Ir *Myliu SuperGames.lt* jei jūs kai kurie tokie atsilupę ir net nežinot ką reiškia pats žodis gambling tai gal, *Myliu SuperGames.lt* padarykit paslaugą ir nekomentuokit :D

Tiek ant komandų statymo tiek ruletės yra (GAMBLING) degradai *Myliu SuperGames.lt* jūs nesveiki :D

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 9

Techniškai, jeigu CSGOLounge palieka STEAM nusižengia savo TOS ir argumentuotai dar ir valstybių, kuriuose STEAM yra prieinamas įstatymas. Jeigu taip nutiktu, nenustebčiau jeigu atsirastų svarstymas JAV piliečiams naudotis STEAM. Visos Gambling svetainės, kurios turėjo 'Over 18' marką, gali duoti civilinėn bylon Steam. O kuo jie prastesni negu CSGOLounge?

Ahhhh Drama at its best! Tikiuos, kad CSGOLounge neužsidarys, kad būtų dar daugiau dramos.

(redaguota)

O kuom skirasi "betinimas" nuo "gamblinimo" ? (kaip matau Lietuvių kalba nyksta, nes net žodžių nežinom)

Tą patį darai, tik "betinant" statai skinus ant komandos kokios nors, kuri laimės, "gamblindamas" statai ant spalvos/simbolio. Bent jau aš nematau skirtumo, bet, gal aš durnas. :)

Ir koks tolkas čia durnium apsimetinėt ? Ypač visi iki vieno čia žino apie ka kalba eina ir skirtumas tikrai yra.

O ka aš manau, kadangi negamblinau tai man nelabai ir idomu, tik va savininkai prisidarys pinigu nemažai ir ne ju kaltė.

Redaguota , nario Nerijus777

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3223 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...