Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3262 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki taigi einu prie reikalo, kaip tikriausiai supratote jieškau mappinimo programos sa-mp'ui,

nes su mta, jau atsibodė noriu išbandyti kaško geresnio :), eigu turite pasiulimu, meskite i comm. :)

Dėkui iškarto :)

supergames.thumb.gif.7057b07f637f5e6b0044f15022ee7bd3.gif

♫▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬­­­▬▬▬▬▬▬▬▬­­­­­­­­­▬▬▬♫ ­

SHUT UP AND ENJOY THE NIGHTCORE !

• ,
(redaguota)

map constructor?

esu bandės, kaško užlagina dažnai man ją. ;d, nu ta prasme loadina kartais, kai kuriuos dalykus sunkei.

Redaguota , nario readdedrex

Kažkokia negirdėta :D Kartais neturėjai omeni tą patį map construcktor? :D

ir kaškaip neranda tokio + "map converter" :D

Keista tėra girdėtos tik dvi mappinimo programos, mapp constructor, ir MTA, dabar atsirado ir mapp converter, įdomu įdomu. O google žiūrėjau, tai nerandu jokios mapp converter :D

esu bandės, kaško užlagina dažnai man ją. ;d, nu ta prasme loadina kartais, kai kuriuos dalykus sunkei.

Pas mane irgi panašiai, kad krauną ilgiau objektus, bet aš susitaikiau su tai ir toliau mappinu, juk nieko blogo kad ilgai krauna, palauki 10-20 sekundžiu ir fabakšt viskas užkrauta. :D Bet jei netenkina tada gauni prie MTA pasilikt :)

2b782df57193875a9204a97ea4f5764f142.png

Keista tėra girdėtos tik dvi mappinimo programos, mapp constructor, ir MTA, dabar atsirado ir mapp converter, įdomu įdomu. O google žiūrėjau, tai nerandu jokios mapp converter :D

Pas mane irgi panašiai, kad krauną ilgiau objektus, bet aš susitaikiau su tai ir toliau mappinu, juk nieko blogo kad ilgai krauna, palauki 10-20 sekundžiu ir fabakšt viskas užkrauta. :D Bet jei netenkina tada gauni prie MTA pasilikt :)

Seniau naudodauvau tikrai nebloga programą, kur pačiame sa-mp'e sumapini ir poto scriptus ištraukti gali, tik va gaila neatsimenu pavadinimo :/

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3262 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...