Peršokti į turinį

San Fierro gamemode


Filakoz'as

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2000 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Užsiregistravau čia vien tam, kad pasidalint ;)


 


Serverio veiksmas vyksta San Fierro mieste, serveryje yra ištaisyti beveik visi "bugai" kurie buvo iki tol, sukurta seifų sistema, kiekvienas namas turės po savo atskirą seifą kuriame galėsite laikyti savo pinigus, taip pat buvo įkeltas darbas: žurnalistai, padaryta frakcijų sistema, įkurti gaisrininkai ir taip toliau... Taipogi laukite ir kitų atsinaujinimų, kol kas tiek.


 


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Daugiau apie modifikaciją


 


Atsisiuntimas: SIŲSTIS OldTimeRPG modifikaciją


 


Dar vienas atsisiuntimas pačiame gale.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 


SwedBank - bankas išsiskiria nuo kitu serveriu tuom kad jis turi banko kortele ir turi banko PIN kodą, PIN reikia įvesti norint prisijungti į banką arba perkant tam tikras prekes, jūsų paklaus ar norite mokėti grynais ar norite mokėti banko kortele. Banke galėsite pervesti pinigus į kitą banko sąskaitą, pasikeisti PIN kodą, pažiūrėti savo kodą kuri naudojate, įsidėti pinigus ir pasiimti pinigus iš banko. Mieste yra pastatyti bankomatai kuriuose galėsite pasiimti pinigu ir pasitikrinti balansą, prie pačio banko yra pastatytas bankomatas per kuri galėsite įsidėti pinigu į banką jai bankas nedirbs.



Prezidentas - Prezidentas tai tikriausiai supratote kokios jo pareigos. Tai būtu direktoriaus paskyrimas, pavaduotojaus uždėjimas direktoriui paprašius, kompensacijų gražinimas žaidėjams, leidimo suteikimas verslo vardui keisti ir daug kitokiu privilegijų.


Verslu sistema - Žmogus gali nusipirkti verslą kuri tik nori tik jam reikia turėti pinigu nusipirkti jam. Versle uždirbami pinigai nuo to kiek žmogus prekių perkasi, versle gali baigtis prekės ir jums reikės jas užsakyti per komanda tada jums atveš prekes ir jūsų versle turės būti tam tikra suma kad sumokėtumėte furistui už prekes kurias jis atvežė ir tada jus vėl galite pardavinėti, galėsite apleisti verslą, parduoti verslą, atiduoti verslą, pažiūrėti verslo pelną, prekių kieki.


Mašinos tiuningavimas - Tai šiek tiek pasikeitę kadangi dabar jums mašinas tiuninguoja mechanikai ir visi garažai per visa SAN ANDREAS'a yra uždaryti, mėginant įvažiuoti arba kitais būdais patekti į garažą išsitiuninguoti savo mašiną ji sprogs, kadangi kaip suprantame tai nėra leistina.


Mašinų sistemą - Serveri galite turėti 3 mašinas, yra 3 salonai su mašinomis, dviračiu pirkimas, motociklu salonas. Pas mašinose yra bagažinėse vietos ginklams galite pasidėti ir pasiimti ginklus, iš policininku mašinos bagažinės policininkai gali pasiimti spyglius. Atsisėdus į savo viena iš trijų mašinų jus parašote komanda /t ir jums išmeta GUI kurioje galite pasirinkti variklio valdymą(Užvesti mašiną ir užgesinti mašiną), lempu valdymą(Įjungti šviesas ir išjungti šviesas), kapoto valdymą(Atidaryti kapotą, uždaryti kapotą), bagažinės valdymą(Atidaryti, uždaryti ir pažiūrėti vidų),Kuro valdymas(pasikeisti kurą iš benzino į dujas arba iš duju į benziną), žaidėjo valdymas(Įleisti žaidėja arba išmesti žaidėja iš mašinos). Mašina galite tiesiog užvesti paraše /variklis. Vedant mašina jums gali nepasisekti jos užvesti arba gali ir iš pirmo karto užsivesti. Nusipirkus mašiną jums išrenka atsitiktinius numerius kuriuos galite pasikeisti regitroi.


Mašinos draudimas, numeriu keitimas - Apsidraudus mašina galite važinėti saugiai, sprogus mašinai jums į banką draudimas perveda kelis procentus tos mašinos vertės. Numerius galite pasikeisti į vardinius arba tokie kokie buvo pvz: vardiniai: Jonas, lietuviški:ABC:123. Visas šis malonumas aiškiai suprantama kad jums bus mokamas.


Darbai

Valytojai[0-LVL] - Šis darbas ypatingu įgūdžiu bei pastangų nereikalauja, šio darbo tikslas pasiekti nurodytus „Checkpoint“ (CP), kas antra (CP) Jūs gausite tam tikrą sumą pinigų kuri eis į jūsų algą (Pinigus iš algos galėsite atsiimti bet kada), šiame darbe nereikalingos, nei automobilių teisės, nei sveikatos pažymėjimas. Transportas: Sweeper


( Naujas )Šiūkšlevėžiai[0-LVL] - Šis darbas ypatingu įgūdžiu bei pastangų nereikalauja, šio darbo tikslas pasiekti nurodytus „Checkpoint“ (CP), suvažinėjus į „Checkpoint“ (CP) paskutiniame reikės išpilti šiukšles ir išpylus šiukšles gausite algą, šis darbas reikalauja vairuotojo pažymėjimo ir sveikatos pažymėjimo. Transportas: Trashmaster


Picų išvežiotojai[0-LVL] - Šiame darbe reikia turėti šiek tiek įgūdžiu vairuojant mopedą, tuo pačiu ir pažinti miestą, už kiekvieną pristatytą picą jums į algą pereis tam tikra suma pinigų, šiame darbe reikia turėti motociklo teisės, beisveikatos pažymėjimą. Transportas: Pizzaboy


Kontrabandininkai[1-LVL] - Šiame darbe reikia sugebėti puikiai kontroliuoti automobili, bei sugebėti išlikti nepastebėtam, nes šis darbas yra nelegalus, todėl ir dirbti turite tyliai, pagrindinis tikslas nuvažiuoti iš taško A į tašką Bpaimti krovini ir pravežti jį atgal į bazę už kiekvieną suvežiotą krovini jums į algą pereis tam tikra pinigų suma. Šį darbą patartina dirbti tik jau įgudusiems serverio žaidėjams, šis darbas reikalauja vairuotojo pažymėjimo, taipogi irsveikatos pažymėjimo. Transportas: Rumpo


Gelbėtojai[0-LVL] - Šiame pagrindinis tikslas yra pasiekti tam tikras pakrantes kuriose reikia žmonėms pagalbos, už kiekvieną išgelbėta žmogų jums į algą pereis tam tikra pinigų suma. Transportas: Speeder


Gaisrininkai[10-LVL] - Šiame darbe reikalingas ypač greita, reakciją, nes šiame darbe reikia skubiai reaguoti į iškvietimus, pagrindinis darbo tikslas užgesinti, degančius objektus, už kiekvieną užgesintą gaisrą į jūsų algą pereis tam tikra pinigų suma. Šis darbas reikalaujavairuotojo pažymėjimo, bei sveikatos pažymėjimo. Transportas: Fire Truck


Medicinos Institutas[5-LVL] - Šis darbas yra ypač atsakingas, nes jame reikia suteikti medicinine pagalbą serverio žaidėjams, kuriems prisireikė pagalbos, taipogi šiame darbe reikalingas vairuotojo pažymėjimas. Transportas:AmbulanceRancher.


Žurnalistai[15-LVL] - Šis darbas skirtas tik kūrybingiems ir fantazija turintiems žmonėms, Taipogi būdami „Žurnalistai“ nariu jūs turėsite atlikti ir skelbėjo pareigas. Šiame darbe reikalingas vairuotojo pažymėjimas, ir sveikatos pažymėjimas. Transportas: Newsvan,Newsheli.


Policijos Departamentas[12-LVL] - Šis darbas vienas iš atsakingiausiu mūsų serveryje, nes šio departamento darbuotojai turi prižiūrėti viso serverio tvarką, ir užtikrinti žaidėjus, kad jie būtų saugus. Taipogi šiame darbe reikalingasvairuotojo pažymėjimassveikatos pažymėjimas. Transportas: Police Car (LSPD)Police RangerPolice Maverick,HPV1000.


Mechanikai[5-LVL] - Nuo šių auksarankiu priklauso viso serverio automobilių būklė, bei gerovė, nes tik jie gali visame serveryje modifikuoti ar taisyti automobilius, vienas iš jų pagrindiniu taisyklių kuo puikiau aptarnauti savo klientus, kad jie būtų patenkti. Taipogi šiame darbe reikalinga turėti vairuotojo pažymėjimą ir sveikatos pažymėjimą. Transportas:Towtruck


Lietuvos Armija[20-LVL] - Šio darbo principas beveik toks pat, kaip ir „Policijos Departamento“ tiesiog Armija tramdo tokius pažeidėjus su kuriais „LSPD“ susitvarkyti negali. Šiame darbe kaip ir kituose taipogi reikalingi vairuotojo pažymėjimas ir sveikatos pažymėjimas. Transportas: MesaPatriotHunterBarracks.


Tolimųjų reisų vairuotojai[3-LVL] - Nuo šios firmos darbuotoju priklauso ar miestas bus aprūpintas reikiamomis prekėmis t.y maistu, automobiliais, telefonais, ir kitą. Šiame darbe dirbantys asmenys turi gerai pažinoti visu GTA SanAndreas kelius, nes pasikrovimo vietos yra išmėtytos po visą GTA SanAndreas žemėlapi. Taipogi šiame darbe reikalingi vairuotojo pažymėjimas ir sveikatos pažymėjimas. Transportas: RoadtrainTanker.


Taxi[3-LVL] - Šio darbo tikslas vežioti keleivius iš taško A į tašką B, tai irgi gan atsakingas darbas, nes turi atsakyti ir už save, bei už keleivio saugumą,šios firmos darbuotojai turi gerai pažinoti „San Fierro“ kelius, taipogi šiame dar kai ir kituose reikalingas vairuotojo pažymėjimas ir sveikatos pažymėjimas. Transportas: Taxi.


( Naujas )Kurjeriai[0-LVL] - Šio darbo tikslas yra vežioti siuntas žmonėms kurie nusipirko kokia nors preke, jums parašys vežant jo siuntą to žmogaus vardą, pavardę ir kokia preke vežate, nuvežus jus vėl važiuojate pas kita žmogų tada gryštate atgal į bazę su kvitu atsiskaitote ir gaunate algą. Šiame darbe reikalingas vairuotojo pažymėjimas ir sveikatos pažymėjimas.

Transportas: Pony.


Visi atnaujinimai:


Atnaujinimas 1.2.5

  • Nuo šiol kai pasieksit 5-ą lygį gausite tam tikrą sumą pinigų, kas 5 lygius tai būtų:5,10,15,20,25,30 ir t.t
  • Pilnai sutvarkyti šiukšliavežiai, nuo šiol visur kur važiuositepaimti šiūkšlių, turėsite grįžti išpilti šiukšles.
  • Pridėtas numeris prie /skambinti tai būtu 3323, jis bus skirtas pranešti žurnalistams kur esate ir ką norite skelbti.
  • Nuo šiol administratoriai matys jūsų algas ir galės bet kada tikrinti ar pasislėpę nebuginate pinigų ir nepranešate mums apie klaidą.
  • Sukurta lėktuvų pažymos teorija ir lėktuvo pažymos praktika.
  • Sukurta laivų pažymos teorija ir laivų pažymos praktika.
  • Sukurta mikroautobusų parduotuvė!
  • Sukurta narkotikų sistema pažiūrėti kiek turite narkotikų galite paraše:/narkotikai savaime suprantama, kad būtų įdomiau galėsite ir pasipelnyti iš narkotikų, tam jums reikės mikroautobuso! Jums reikės nuvažiuoti į tam tikras vietas.
  • Buvo perkelti inkasatorininkai ir padaryti į paprasta darbą kadangi su direktoriumi jie buvo beverčiai.
  • Padarytas naujas paprastas spidometras.
  • Sutvarkyta telefoninė radiją. Dabar išlipus iš mašinos nebeišsijungs radijas.
  • Sutvarkytas bug'as su namais, dabar namai išsisaugos.
  • Dabar už susprogusę mašiną atgausite dali sumos, jai būsite ją apdraudęs.
  • Pagražintas prisijungimo langas.
  • Sutvarkytos misijos.
  • Sumapinta naujai SF stotis, tuo pačiu ir degalinė.
  • Kadangi nebeliko vietos vienai kavinei teko ją perkelti į kitą vietą ir ji yra taip pat atnaujinta.
  • Dabar norint įsidarbinti į policijąarmiją arba žurnalistus reikės lėktuvo teisių.
  • Norint įsidarbinti į armiją taip pat reikės ir laivo teisiu.
  • Sutvarkytos frakcijos dabar galėsite jas pirkti, jos buvo perkeltos!
  • Dabar galėsite pakeisti verslo pavadinimą, bet tai padaryti reikės prezidento leidimo.
  • Sukurta anti fake kill sistema.
  • Pamažintos laivų kainos.
  • Pamažintos lėktuvų kainos.
Atnaujinimas 1.2.7


  • Sukurta komanda administratoriams /a pinigaivisiems kadangi taip gausite 1 000 LT serveri kai kas nors vyks.
  • Sukurta komanda prezidentui /pr pavaduotojas dabar galės prezidentas skirti pavaduotoją kai paprašys direktorius!
  • Sukurta komanda prezidentui /pr atimtipav su ją prezidentas galės atimti pavaduotoją kai tik direktorius paprašys!
  • Sutvarkyta komanda /baigti, dabar nebereikės rašinėti 2 kartus kad baigtu šokti ar koki kita veiksmą.
  • Nuo šiol kai kursite banko sąskaitą jums reikės susikurti ir savo PIN kodą 4 simboliu! Norint atsiskaityti tam tikrose vietose jums prireiks banko kortelės kodo todėl jums teks kurtis toki kodą kurio nepamiršite!
  • Atnaujintas Swedbank! Nuo šio atnaujinimo galėsite pervesti pinigus į kitą banką tik tie pinigai kuriuos norėsite pervesti turės būti banke.
  • Jai prisijungėte į banką ir primiršote savo banko kodą galėsite prisiminti paspaudė primiršau PIN kodą
  • Jai nepatiks jūsų sugalvotas PIN kodas galėsite prisijunge į banką ji pasikeisti į koki kita bet vis viena iš 4 simboliu.
  • Sutvarkyta inkasatorininku klaidą. Įėjus į inkasatorininkų vidų žaidėjas sulysdavo į žeme.
  • Prie /misijos pridėtos dar 2 misijos! Dabar jums reikės įvygdyiti tokias misijas:
  • Nusipirkti GPS.
  • Nusipirkti telefoną.
  • Nusipirkti laikrodi.
  • Išsilaikyti mašinos teises.
  • Išsilaikyti motociklo teises.
  • Išsilaikyti laivo pažymą. (Nauja)
  • Išsilaikyti lėktuvo pažyma. (Nauja)
  • Į policijos kompiuteri įdėta dar ir laivo pažymos patikrinimas ir lėktuvo pažymos patikrinimas.
  • Nuo šiol policininkai galės atimti jūsų laivo pažymą ir lėktuvo pažymą.
  • Įdėti fejerverkai į serveri jai per naujus metus bus ONLINE serveris bus ir fejerverkų!
  • Padaryta kad kai rukote marichuaną ir hasisą jums užsidės cigaretės animacija!
  • Pamažintos visu verslu kainos!
  • Visi verslai buvo pripildyti prekių!
  • Verslams, namams buvo nuimti visi seni savininkai!
  • Didžiausias atnaujinimas tai kad sukurta žvejybos vieta!
  • Padaryta žvejybos parduotuve kurioje galėsite nusipirkti meškere, žilką, slieku ir parduoti visas žuvis.
  • Pagavus per sunkia žuvy jums gali nutrūkti žilka ir jums reikės pirkti naują!
  • Sutvarkyta klaidą. Kai pagaudavote žuvį jums nedingdavo animacija.
  • Padaryta kad pradedant gaudyti žuvis jums nusistatys atsitiktinis laikas žvejoti yra 5 atsitiktiniu laiko trukmių.
  • Atnaujinti žvejai ir pagavus per daug didelę žuvį jums netruks žilką o gali lūžti net meškerė!
Atnaujinimas 1.2.9 ( Naujausias )


  • Dabar bus naujokams lengviau keltis leveli!
  • 1lygis = 120EXP
  • 2lygis = 160EXP
  • 3lygis = 200EXP
  • Nusipirkti versla jums dabar reikės 12 lygio!
  • Sukurta komanda /administratoriai! matysite kokie administratoriai yra prisijunge!
  • Kadangi furistams būdavo nuobodu važinėti ir negaudavo algos taigi nusprendžiau jiems padaryti alga 5 LT o jai direktorius arba VIP'as gaus 10LT!
  • Dabar gausite 4 lygius už misijas nebe 3!
  • Negalėsite už kreditus pirkti levelio iki 4 lygio!
  • Pastatyta ir papuošta eglute prie WANG CARS!
  • Gavus įspėjimą iš bet kur tai butu prezidento,pavaduotojo,direktoriaus arba admin rašys textdrawe!
  • Sutvarkyta komanda /pr pavaduotojas. ankščiau nerasdavo jokio žaidėjo nors ir būdavo online!
  • Sumapintas naujas parkour map!
  • Sukurta komanda /a eventp tai yra parkour evento modas!
  • Sukurta komanda /prisijungti i parkour eventa max žmoniu 20!
  • Sukurta administratoriams 3 levelio admin /a gt komanda. Ji padarys administratoriams greitesne bet kokia mašiną!

               ---------------------------------------------------------------------------------


SIŲSTIS OldTimeRPG modifikaciją


-----------------------------------------------------------------------------------------


Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Dar šitam puslapį yra modifikacija, platina, jog +repu gautų. Bereikšmė tema

 

https://www.supergames.lt/topic/267027-dalinuosi-oldtimerpg-modifikacija-verta-pa%C5%BEi%C5%ABr%C4%97ti/

Redaguota , nario #PWNBEGINNER
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 3 savaičių...
  • Parašė po 2 metų...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2000 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

×
×
  • Sukurti naują...