Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3244 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Ieškau projekto, ateinu tik už pinigus. Mano darbai (beveik visi yra mano sukoduoti - kurie sukoduoti, įkelta jų versija) - button.lt

Bereikšmių postų nereikia temoj, kas norės susisieks ir pašnekėsim rimtai. Turėję kokių nors ryšių su manim - būtų malonu jeigu parašytumėt čia gerą (ar blogą) žodį.

Kontaktai:

skypeID: button.lt

email: [email protected]

UPDATE 2016.08.07: Ateičiau į projektą be užmokesčio, jeigu serveris atidarytas ir jame laikosi bent po 30 žaidėjų.

Redaguota , nario edgarasb

cleanlogo.png

• ,
(redaguota)

šitas tai girdėjau apgavikas.

rekomenduoju. Kai papaišys dizainioką, tikrai nenuvils

Aš irgi tave myliu Edga

Ačiūkas Riduli :*

Tik tiek, kad aš nepaišau, o koduoju.

Aš irgi :*

Paimsi į projektą, padarys darbą, po kurio laiko paplatins darbą... Taip buvo su visais projektais. Nerekomenduoju

Parodai, nors vieną projektą, kurio dizainą paplatinau ir jie man buvo sumokėję, šitą teiginį priimsiu.

Platinu tik tuos darbus, už kuriuos man nebuvo sumokėta ir savininkus aš įspėjau.

Man juokinga, kad šiaip, tai tu man rašai vos ne kai drg, o kai atsiranda galimybė stumi. Juokingas esi, pats vos kažką sugebi, dar man aiškini apie tai. Pasilaikyk savo kritiką sau, man ji nei ką reiškia, nei man ji iš vis yra įdomi. Laisvas nuo šios temos.

Jei dar neišmokėjo iš projekto ,bet parodau per skype ekrano vaizdą kokiom sumom gaunam į projektą ateitum ? (minecraft)

Sure thing, parašyk man. Redaguota , nario edgarasb

cleanlogo.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3244 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...