Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3224 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

tai stpdw kad tau nk gero nes turi buti aplink visur armijos tvoros visokie gigantiski objektai ir neuzmirstant butina BUTINA kad butu mirgu margu apsvietimo stulpai.

mapas grazus, labai tinkantis RP stiliui (Y)

Ačių, tai RP projektui GamingLife.LT (Nemeluosiu, reklama) ir skirtas :P,

Bet dėja gali būt toks dalykas kad kelsimes į LV tai tikriausiai šitas mapp'as bus nepanaudotas.

Bet dar mastom su įkurėjų. Reikėtų tiesa sakant pasiulymų keltis iš LS į LV ar ne..

Redaguota , nario Meškisz

daug darbo nėra,paprasta ir gražu

Man pačiam įdomu, užtrukau 20 minučių o važinėtis pirmyn atgal tai labai jauku ir smagu.

Aš irgi tik medžius pridėtus matau. Nu bet smagiau gal biški :D

Nu galim sakyt ir taip bet vistiek yra ir porą parduotuvių įdėtų, šiukšlinių, pačių šiukšlių, kaikur tvoros pakeistus, nu nevientik medžiai bet taip iš pirmo žvilgsnio pažiurint taip :D

Dauguma sako jog pridejo tik medzius ir viskas, bet cia ne tiesa. Jus daugiau i smulkmenas paziurekite... Siaip bendras vaizdas man patiko. Uzkliuvo tik tas pastatas is kaires su orandziniu stogu ( http://i.imgur.com/OZwZxZz.png).

Su tuo pastatu buvo labai įdomiai per netyčia įsikišo man ta parduotuve, žiuriai gražiai atrode ir palikau.

Ačiu už pagyrima.

(redaguota)

Ačių, tai RP projektui GamingLife.LT (Nemeluosiu, reklama) ir skirtas :P,

Bet dėja gali būt toks dalykas kad kelsimes į LV tai tikriausiai šitas mapp'as bus nepanaudotas.

Bet dar mastom su įkurėjų. Reikėtų tiesa sakant pasiulymų keltis iš LS į LV ar ne..

Rp projektas tokiu pavadinimu ir grp4 gm :D? Nebespank :lol:

Kalbant apie map, jaukus bei paprastas. Neprigrūsta daug šūdo.

Redaguota , nario { _HZ }

„Life is too short to remove usb safely“

Rp projektas tokiu pavadinimu ir grp4 gm :D? Nebespank :lol:

Kalbant apie map, jaukus bei paprastas. Neprigrūsta daug šūdo.

Dėja aš prisijungiau į projekta kai domenas jau buvo nupirktas :(

Nu bet šiaip jau geriau GamingLife negu SA pradžia arba Lietuvos gyvenimas ar kaškas panašaus 

Darbas gražus, sekmės toliau mappinti ;)

Ačiu.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3224 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...