Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3664 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveikučiai, taigi šiuo metu naudojuosi Samsung Galaxy S duos (GT-7652 ar pnš) taigi man dažnai įsijungus fb/messenger pradeda strigti telefonas, ypač stringa kai kažkas skambina ir ilgai tenka laukti kol išmeta meniu Atsiliepti-Atmesti taigi žiūrėjau , kad galima įsirašyti CM room, bet ten daug kas neveikia, kamera veiks tik 2 megapixeliais, wifi nesupportintas, audio išviso nėra,taigi ką siūlot man daryti tokiu atvėjų? be telefono keitimo.

Gali pasieškot nebūtinai cm romo, manau yra ir kitu :D. (bet jeigu nori apie telefono bėdas labiau pasisemt žinių, eik ir klausk į mobai.lt :D)

Man labai keista, taigi aš ne atnaujinau android versijos, tai kodėl nuo pirkimo iki dabar padidėjo laggas? kūrio seniau visiškai nebudavo aš suprantu FB/Messenger atsinaujina ir jie vis daugiau naudoja RAM , tačiau skambutis ;D tai taspats ;DDD

Pabandyk nesinaudot messengeriu (ištrink) , o facebooka irgi ištrink jei turi ir naudok tik per naršykle.

Kartais pradeda laginti visiškai neimanoma pakesti, kol atsirakina tenka laukti keleta minučių, padarau hard reseta ir t.t isirašau tik messengeri ir laggina mažiau, tačiau jai įdedu kortelę į ta telefona tai visiškai padidėja laggas ir be nieko, o seniau viskas okey buvo

Nesuprantu kaip sujungti Odin, o be odin meta , E: signature verification failed

Installation aborted.

Kur tu tokį šudą prisiskaitei apie CM ROM'ą? Pats ant savo S Duos turiu CM'ą ir Wi-Fi veikia, garsas taip pat yra bet problemos aišku tavo nesutvarkys o greičiau telefoną išvis užlauš.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

Man labai keista, taigi aš ne atnaujinau android versijos, tai kodėl nuo pirkimo iki dabar padidėjo laggas? kūrio seniau visiškai nebudavo aš suprantu FB/Messenger atsinaujina ir jie vis daugiau naudoja RAM , tačiau skambutis ;D tai taspats ;DDD

Nebūtina naujinti androido, kad letėtų telefonas (kaip tik kai atsinaujinti jis pagreitėja). Telefonai dėvisi per tuos metus kai naudoji, todėl pradeda prasčiau veikti. Anksčiau ar vėliau tau teks jį išmest. rootinimas ir custom ROM įrašymas padės, bet neilgam. Ilgainiui vėl gali pradėti laginti. Šiaip, reik mokėt prižiūrėt telefoną (kaip ir kompiuterį), kad jis tarnautų ilgai, o ne tik naudotis juo. 

76561198082478871.png

Su manim galite susisiekti discord'e (discord tag: nJoy.#1654) arba steam'e (https://steamcommunity.com/id/inspect1997)

Nebūtina naujinti androido, kad letėtų telefonas (kaip tik kai atsinaujinti jis pagreitėja). Telefonai dėvisi per tuos metus kai naudoji, todėl pradeda prasčiau veikti. Anksčiau ar vėliau tau teks jį išmest. rootinimas ir custom ROM įrašymas padės, bet neilgam. Ilgainiui vėl gali pradėti laginti. Šiaip, reik mokėt prižiūrėt telefoną (kaip ir kompiuterį), kad jis tarnautų ilgai, o ne tik naudotis juo. 

Tai kad nevisais atvėjais jis ir pagreitėja po atnaujinimo.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

be telefono keitimo.

Po sitos frazes as tikrai neturiu tau ka pasakyt!

Namioka tik duosiu: Pasenes telefas.

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Kaip ir sakė - senas telefonas, nieko labai stebūklingo jau nenuveiksi. Tačiau performansą pagerint dar išeitų. Taigi, manau tau viskas stringa dėl to, jog backgrounde veikia galybė visokio šlamšto (kad ir tie patys messengeriai, ar kitos tavo įsirašytos programos), tai paprasčiausiai išjungus visą tą šlamštą, turėtų susitvarkyt performansas. Kalbant apie ROM'us, tai nemanau jog tavo telefonui bus įdealiai pritaikytas ROM'as, o įrašius gerai nesubalansuotą ROM'ą, performansas turėtų gan smarkiai kristi, tad apskritai ROM'ų neapsimoka tau ten įrašinėt. Tai pat, vienas iš geriausių būdų pagerint performansą tavo atveju, būtų įvairių gamyklinių programų ištrynimas, ką gali padaryti nusirootinęs telefoną. Asmeniškai aš iš savo SGS2 su stockiniu ROM'u ištryniau 67 programas, į ką įeina visokie widgetai, įvairios Samsung programos (kuriomis per 3 metus taip ir neteko naudotis), bei nemažai Google programų, kaip paieška balsu ir panašus šlamštas. Atsikračius viso to šlamšto ir atminties daugiau atsirado, ir pats telefonas greičiau pradėjo veikt (turint galvoje jog nemažai tų programų buvo integruotos į OS ir veikdavo backgrounde). Tai patarčiau ir tau tą patį pasidaryt. Ir dar gali profilaktiškai OS persirašyt, juk nepakenks. 

Filthy-Frank.jpg

Man reikia išeities, kad galėčiau ramus būti kokiu metus.

Visu pirmą, jei nori telefonas kad nebelagintų padaryk resetą, jokiu rom perašymu nereikia visiškai, facebook ir messenger užema puse telefono resursų, tai gali dėl to laginti, facebook ir messengeris būną 24/7 įjungtas, pasidaryk kaip nenaudoji jų kad išjungtas būtų, o taip esi kokių appsu prisiiuntęs nereikalingų ir dėl to laginą, resetas padės tikrai.

CS:GO serverių ir pluginų kūrimas: Spausk čia icon_tick.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3664 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...