Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ar apsimoka ,, JAILBREAKINT " IPHONE, kokie pliūsai kokie minusai? ( Sudalyvaujam Apklausoje Atsilyginsiu)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3644 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Labas, klausimas aiškus. Ar apsimoka jailbreakinti IPHONE? noriu naudoti žmoniu bandyta kiniečių metoda su programele kuris veikia kiek girdėjau perfect, todėl norėjau paklausti -

Ar kažkas pasikeičia telefono nustatymuose turiu omenį, jeigu taip tai ką pakeičia?
Ar galėsiu naudotis drąsiai iphone toliau kaip ir seniau tik su jailbreakintu?
Jeigu man nepatiks nujailbreakintas iphone eis susigrąžinti normalu iOS?
Kokie pliusai kokie minusai ir ar apsimoka, atsakom :)

Sveikas, aš buvau iphone 3 tiek 4 jailbreikines, nu pliusu daug galima iš cydias atsisiūst programele su kuria galėsi siūstis nemokamai iš Itunes.Minusu tame laike dar nepastebėjau, turbūt drąsiai galėsi naudotis. Dėl nustatymu, kaip ir nieko nepasikeitė. Per itunes kompe galedavai visavertiškai naudotis, palandžiot po sistemos failus ir t.t :) Jei paslinksi, galėsi atsistatyt ios per pc Itunes,tik reikės atsisiūst ios failą,su youtubu lengvai būs ;)

250 pranešimų [V] 300 pranešimų [X] 150 reputacijos taškų [V] 200 reputacijos taškų [X]

Jei padėjau, bent f. eurų atsiūsk ;)

(redaguota)

Sveikas, aš buvau iphone 3 tiek 4 jailbreikines, nu pliusu daug galima iš cydias atsisiūst programele su kuria galėsi siūstis nemokamai iš Itunes.Minusu tame laike dar nepastebėjau, turbūt drąsiai galėsi naudotis. Dėl nustatymu, kaip ir nieko nepasikeitė. Per itunes kompe galedavai visavertiškai naudotis, palandžiot po sistemos failus ir t.t :) Jei paslinksi, galėsi atsistatyt ios per pc Itunes,tik reikės atsisiūst ios failą,su youtubu lengvai būs ;)

Supratau ačiū, laukiu daugiau nuomoniu :) O per resetą nepaeis atstatyt?

Redaguota , nario Jack#

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3644 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...