Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

LosAngelesRP.LT - Role-Play


dst

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2856 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

BD6fUxJ.png

 

Role - Play, tai tikro gyvenimo atkartojimas žaidime, tai kuo jūs norėtumete būti realybėje. RolePlay išsiskyria nuo kitų serverių tuo, kad viską stengiames atkartoti tikrą Amerikiečių gyvenimą žaidime, juodaodžių gaujos, meksikiečių gaujos, įvairios mafijos, organizuoto nusikalstamumo grupuotės ir kita. Atėja į RolePlay pasaulį patirsite tikro gyvenimo atkartojimą, ko jūs seniai troškote, taip pat patirsite įvairiausių nuotykių, kurie liks jūsų galvose. Žaisdami RolePlay serveriuose turėsite susipažynti su visomis esamomis taisyklėmis, kuriuos draudžia atlikti blogus veiksmus, kuriu neįstengtumeme atlikti realybėje, tarkime skraidymas su mašinomis per stogus, buvimu supermenais ir kitais dalykais. Bandome atkartoti Amerikiečių (Los Angeles) stilių.

 

 

VEIKĖJO KŪRIMASIS


Pirmiausiai atvykus į Role - Play pasaulį Jums reikės susikurti realų veikėją už kurį turėsite žaisti serveryje, tai nebus, kad Jūs prisijungsite ir galėsite žaisti. Veikėjų valdymo panelėje turėsite atsakyti į tam tikrus klausimus rašant veikėjo kūrimo anketą, kurią tikrins už tai atsakingi projekto komandos nariai, ko pasekoje ji bus priimta arba atmesta. Taip pat pildydami turėsite jau būti susigalvojus arba susigalvoti veikėjo vardą pavardę - priklausomai nuo norimos tautybės, amžių. PATARIMAS: nedaryti skubotų sprendimų ir nesikurti betkokį vardą ir pavardę turinčio veikėjo, kadangi jis PRIVALO būti realus, todėl pasinaudokit google. Reikia nepamiršti ir to fakto, jog Jūsų jau kuriamas veikėjas turės turėti savą charakterį priklausomai nuo to, kas jis bus. Dalyvaus legaliuose reikaluose ar nelegaliuose - bus gangsteris juodukas, mafijozas rusas ar tiesiog baltaodis amerikietis, ar legaliuose ir būsit policininku, mediku, verslininku, mechaniku... Nepraleiskite ir amžiaus punkto, kadangi jie gali ir TURI daug ką įtakoti ties Jūsų veikėju veliau ateityje. Prieinant prie veikėjo charakterio reikėtų nepamiršti apgalvoti koks jis bus - ramaus būdo, užsiplieskiantis, švelnus, šiukštus, mandagus, grubus ar rūpestingas, ar visiškai nelabai gillinantis į įvairiausius dalykus. O svarbiausias aspektas būtų tas, jog nepamirštumėt kas esat - ne visi, net jeigu tai ir žaidimas, bet veikėjas jau kas kita - reaguoti į ginklą, mirštančius žmones, kalbu apie jausmų turėjimą. Visa šios SA-MP modifikacijos esmė yra atkartoti realybę, kas naujokams gali pasirodyti kiek sudėtinga ir painu, tačiau nepabūkite susipažinti su visom subtilybėm iš arčiau bei iškilus bėdoms kreiptis į vieną iš projekto administratorių, pagalbininkų - padės.


FORUMAS


Forume Jūs bendrausite su žaidėjais, už serverio ribų dalinsitės Role - Play akimirkomis ar diskutuosite apie ką nors. Forumą sudaro tam tikros skiltys, kurias aš Jums išvardinsiu.

1. Skiltis pavadinimu [PROJEKTAS] joje rasite visus serverio atnaujinimus, gidus, bendras forumo ir serverio taisykles, projekto komandos pasiūlymus. Projekto skiltyje taip pat galėsite susipažinti su visais komandos nariais taip pat anketas į komandos gretas kurias užpildyti galėsite ir jūs ir gal jums pasiseks ir būsite priimti!

2. Kita skiltis pavadinimu [FRAKCIJOS IR VEIKĖJAI] šioje skiltyje rasite: policijos departamento forumą, medicinos ir ugniagesių departamento forumą, šie atskiri forumai yra oficialių frakcijų juose rasite visą dabartinę frakcijos padėtį. Taip pat rasite subforumą pavadinimu Bendruomenės Frakcijos tai yra bendruomenės sukūrtos frakcijos, kurios turi nepriekaištingai sukūrtas temas ir temose kelia savo Role - Play nuotraukas. Visas frakcijas prižiūri atskirai sukūrta komanda pavadinimu Frakcijų valdyba ši komanda prižiūri frakcijų padėtį, jų aktyvumą, kiekvieną savaite renka geriausias frakcijas savo kategorijoje. Šioje skiltyje rasite subforumą pavadinimu Veikėjai ir jų istorijos šitam subforume žaidėjai, kurie nori, pristatinėja savo veikėją sukurdami atskirą temą. Taip pat subforumas pavadinimu ieškau/siūlau roleplay šis forumas jums padės kei neturėsite kur žaisti čia galėsite sukūrti tema sakydami, kad ieškot roleplay arba kažkam pasiūlyti roleplay.

3. Kita skiltis pavadinimu [iC-IN CHARACTER] šioje skiltyje bus kalbama viskas apie žaidimo reikalus viskas kas vyksta žaidime aptariame šioje skiltyje čia galėsite pardavinėti/pirkti turtą, atversti laikraščio puslapį ar sudalyvauti aukcione, pamatyti spaudos naujienas.

4. Sekianti skiltis [OOC- OUT OF CHARACTER] čia galėsite skelbti savo pasiūlymus projektui, pranešinėti apie klaidas [buggus] serveryje ar forume, rašyti nusiskundimą ant paprasto žaidėjo ar administratoriaus, galėsite prašyti kompensuoti turtą, kurį praradote per serverio ar neatsakingo žaidėjo, kuris pažeidė taisykles kaltę, galėsite susipažinti su bendruomene ir prisistatyti, galėsite pirkti nekilnojamąjį turtąuž žaidimo pinigus parašę tam tikrą anketa su norimu interjeru ir eksterjeru, ir galėsite pildyti anketas į automobilių vagių darbą.

5. Paskutinė skiltis yra pavadinimu [KITOS DISKUSIJOS], kurios tikslas duoti atgaivos žaidėjams leidžiant padiskutuoti įvairiom temom apie projektą, padėti spręsti problemas ar tiesiog diskutuojant apie viską. Taip pat šitoje skiltyje yra sukūrtas subforumas pavadinimu [Archyvas] kuriame sukeltos nereikalingos užrakintos temos.


Sąvokų paaiškinimas:


Revenge Kill: Paprasčiausia sąvoka, tarkim kažkas jus užmušė, ir jūs supykstate, tada nieko negalvodami, bėgate į tą vietą kur tas žaidėjas, ir jį nužudote.

Pavyzdys: Sakykim gavus PK - jūs nieko negalvodami puolate į tą pačią vietą, ir nužudote tą žmogų.

Deathmatch: Kitaip DM, žaidėjų žudymas be tam tikros priežasties. Norint kažką nužudyti, turi būti tam tikras reasonas.

Pavyzdys: Iš niekur privažiuojate prie pareigūno, ir sušaudote jį.

OOC Insult: Tai kai jūs įžeidžiate - pasakote kažką blogo tam žaidėjui per OOC kanalus (/pm, /b). Pažeidus šią taisyklę būsite baudžiami.

Pavyzdys: Įvykus kažkokiai situacijai, susipykstate per IC ir pereinate į OOC, ir pradedate rašinėti visokius keiksmus į /b, ar įžeidinėti tą žmogų.

Celebrity name: Draudžiama naudoti įžymybių vardus, joks pagalbininkas nepriims jūsų anketos - BET. jeigu priims, tai vėliau žaidime jūsų sąskaita bus užrakinta, arba jail visam laikui.
Pavyzdys: Ateinate į serverį pasivadinęs įžymybių vardais, tokiais kaip Krepšininkų vardai, aktorių, ir pan.

Baimės jausmas: Paprasčiausiai visada jūsų veikėjas turi turėti baimės jausmą, be to niekaip. Visokiuose situacijuose jūs turite rodyti savo baimės jausmą, aprašyti tai, išreikšti.

Pavyzdys: Prie jūsų galvos yra pistoletas, jūs gi nebėgsite niekur, neatsimušinėsite, paprasčiausiai turite rp'inti baimę, jog esate išsigandę, prakaito lašeliai matomi ant veido, ir pan.

Robotizmas/RealybėsRP: Tai paprasčiausiai jausmų neturėjimas, būvimas robotu. Dabar pavizdys kaip dažnai filmuose aktoriai vaidina nenušaunamus nesužalojamus veikėjus, kas yra gan nerealistiška. Visada turite roleplayinti realistiškai, taip ką jūs darytumėte realybėje.

Pavyzdys: Jūsų veikėjas mato daug lavonų, ir jis tiesiog stovi be veiksmų, be jausmų lyg nieko nebūtų, tai yra labai blogai, jugi realybėje jūs pamatę lavonus nestovėtumėt kaip robotas.

Brawl:Tai yra kai sakykim dvi/daugiau gaujos mušasi tarpusavyje, tai dažniausiai būna kai jų būna daugiau, bet nesvarbu. Dažniausiai brawl vyksta dėl teritorijos, ar dėl to kad kažką įrodyti kad kažkurie yra stipresni. Nekuomet negalima kai vyksta brawlas traukti ginklus (deagle, 9mm, silenced, ak ir t.t)

/me naudojimas: Ši komanda paprasčiausiai nurodo jūsų veikėjo veiksmą, ką jis dabar daro, kalba mojuodamas rankom, ir kt. Jūsų /me komandos turi būti realistiškos.

Pavyzdys: /me išsitraukia iš kišenęs AK 74u. /me staigiai išsitraukia bytą. - BLOGAI
/me priėjęs prie šaldytuvo, atidaro jį ir nužiūri jo tūrinį. - GERAI
/me prisitraukia kėdę arčiau prie savęs, ir atsiseda ant jos. - GERAI


/do naudojimas: Ši komanda nurodo jūsų veikėjo būsena, jo jausmus, apibūdina jūsų veikėjo išvaizda. Dažniausiai šią komandą naudoja norint aprašyti savo veikėją, jo išvaizda, ką jis aprengęs, ir t.t

Pavyzdys: /do Visas veidas krūvinas, daug randų veido srityje. /do Didelė kraujo bala prie Braylon. /do Langas atidarytas.


Role - Play Gidas Lietuviškai:


 


D.U.K - Dažniaisiai Užduodami Klausimai



1. Serverio tinklapis?

www.losangelesrp.lt


2. Ar yra VVP - Veikėjo Valdymo Panelė?

Taip


3. Ar man reikės kurtis veikėją, norint ateiti į serverį?

Taip


4. Ar reikės man žinoti visas taisyklės, kaip powergame, metagame ir t.t.?

Taip


5. Ar man administracija ir pagalbininkai viską paaiškintu ir padėtu?

Taip


6. Ar LosAngelesRP.LT Forume yra kažkokie gidai, kurie padėtu, kad viską išmokčiau?

Taip


7. Ar sunku išmokti Role - Play'inti serveryje?

Ne


8. Ar yra forume kur galėčiau užduoti visokių klausimų kas susije su Role - Play?

Taip


9. Ar Role - Play bendruomenė padės man?

Taip. Mūsų Role - Play bendruomenė visalaik buvo ir būs draugiška.


10. Ar yra kokie nors anketų atsakymai?

Ne


11. Jeigu nesuprantu nieko ar gali kažkas viską paaiškinti kalbant?

Taip, jūms tereikia prisijungti prie mūsų per Discord programą ir administratoriai jums maloniai padės.
 

 


12. Dar įmanoma kurti kokias nors serveryje organizacijas, tarkime nusikalstamas ar legalias?

Taip



13. Kaip patekti į kokia nors grupuote? Ar reikia į jas anketų?

Anketų nereikia, viskas atliekama InGame - IC formatu.


14. Ar serveris veikia?

Ne, jisai kūrimo progrese. Startuojame Liepos 10 dieną.




Papildoma informacija:



Serverio tinklalapis: www.LosAngelesRP.LT

Serverio forumas: http://losangelesrp.lt/forumas/

Serverio Discord nuoroda: https://discord.gg/zMfc4Zq

Serverio koduotojas: Bebras

Kviečiame visus užsukti, bei pabandyti mūsų žaidimo stylių, kuris sieka tikro gyvenimo atkartojimą žaidime, taip pat plėsti mūsų Role - Play bendruomene.



Daugiau informacijos ir pagalbos mūsų svetainėje: www.LosAngelesRP.lt

Redaguota , nario dst
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Serveris atsidaro jau rytoj! Kūrimosi etape įvyko permainų, per tą laiką projekto komandą papildė Nova ir Bebras, pastarasis atsinešė ir savo skriptą. Geromis nuotaikomis pasitinkam startą, kviečiu visus sa-mp žaidėjus išbandyti save kitokio pobūdžio serveryje. Startas: Liepos 10 d. 20:00val.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Atsiprašome už bugus kurie buvo atsiradę atnaujinant versiją, dabar viskas ištaisyta, po serverio starto naujų sistemų vis daugės ir bus tobulinama ir prie mapp darbų. Nauja serverio starto data 2016-07-12 19:00 valandą lietuvos laiku. VVP veikėjai jau tikrinami. Visi laukiami sugryžtant. ;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2856 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...