Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3243 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki ir vėl, na žodžiu nusipirkau iš kilobaito tą SSD, bet tik dabar bėda kad draugas išvažiavo kuris turi išorinį diską ir dabar nežinau ką daryt. Tiesiog noriu įrašyti švariai win10 ant SSD ir perkelti GTA 5, ar tai įmanoma kaip nors padaryti be kitų diskų? 

Ai beje man Eimantasd sakė kad ne ką greitesnis už HDD bus su tuo Sata 2 :D Tai va, testą poadariau su HDD man rodo 45mbps o su ssd šitu ~280mbps, taip kad tikrai apsimokėjo manau, ir sumokėjau tik ~38eurus, palyginus su topo centro kainomis tai 2x pigiau

Būtų geriausia sulaikti atsakymus iš tų kas žino, geriausia iš tautedoro arba eimanto

Redaguota , nario Maquex

(redaguota)

Pasidarai taip: C ir D diskus jeigu nėra, D diske pasilieki visus reikiamus failus, eini isirašai windowsus į C diską, ir tuo pačiu susiformatuoji tik C diską, poto pasileidi windowsus kai įsirašei persikeli visus failus į C diską, susiformatuoji D diską... ne taip ir sunku?

Nu tai pas mane dabar C D IR G (SSD) bet ar veliau bus imanoma sujungti C ir D neistrinus nieko G diske?

Redaguota , nario Maquex

Pasileis windowsai, tik man rodos išmes lentelę kuriuos pasirinkti kai krausis kompas. Turėjau kažkada 3 windowsus :D Tik aišku skirtingų man rodos negalima vienu metu daug turėt, nes išsitrina automatiškai seni, pvz turi windows 7, įsirašai windows 8 ir tie windows 7 dingsta, o jeigu rašytum windows 7 tai dar vieni būtų.

Jei į kitą skirsnį rašai niekas neišsitrina.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3243 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...