Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3676 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi visiškai iš oro šiandien, po galbūt 7 ar 8 metų su tuo pačiu, pasikeitė IP adresas. Niekas to neprašė, niekas apie tai nepranešė, suprask kaip nori, bet esmė tame, kad dabar nebegaliu prisijungt prie savo Payseros. 

Šis naudotojas negali prisijungti iš šio IP arba šiuo metu

Rip babkės a kaip čia suprast? Ką daryt tokiu atvėju? Jų pagalbos centras ten kažką padarys? Galėsiu aš kažką įrodyt?

• Teigiamai 2

Taigi visiškai iš oro šiandien, po galbūt 7 ar 8 metų su tuo pačiu, pasikeitė IP adresas. Niekas to neprašė, niekas apie tai nepranešė, suprask kaip nori, bet esmė tame, kad dabar nebegaliu prisijungt prie savo Payseros. 

Rip babkės a kaip čia suprast? Ką daryt tokiu atvėju? Jų pagalbos centras ten kažką padarys? Galėsiu aš kažką įrodyt?

Visiems "UAB Teo" Vartotojams buvo pakeisti IP Adresai, Kas 9metai juos keičia, nenustebk. Jei nepatiko šitas dalykas, pasiskambink į Teo ir kalbėk.

• Teigiamai 1

Jaigu teo internetas tai keičia jie kas kažkiek laiko vartotojų ip'us seniau ir man iš oro pasikeitęs buvo :D

Klysti pacanas, kaip tik jie blmb tu ipu nekeicia 9 metus tas pats ipas yra ir pasakiau galit pakeisti del ddos ataku atsake mes ipu niekados niekam nekeiciame nebent tai verslo klientas, tai ku cia mali suda? nes tipo ip adresai pagal gyvenama vieta dedami ar kazka tokio

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3676 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...