Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

BigLife.us.lt | „Didelis gyvenimas“ , tik pas mus !


#JameS

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2886 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

8f9c286942bcab002fbabd88c7dbae4e566.png

 

[#] PRADŽIA [#]

 

BigLife.us.lt projekto pradininkas yra Jason_Williams, kitaip žinomas kaip Fortūnatas.Susiradau Marius_Neon, kitaip žinomą kaip Marių, ir jį paėmiau į bendrasavininkus.Pradėjome svetainės, darbus plušome ties jos, ir atėjo laikas kai startavome mūsų forumą, bei teamspeak3 serverį.Šiuo metu plušame ties serverio modifikacijos, bei ieškomiu kuo daugiau pastovių žaidėjų į mūsų projektą, renkame žmonęs į serverio komandą.Mūsų pagrindinis tikslas, nebūti šūdserveriu, šiek tiek išsiskirti iš kitų serverių.Mes nedarome projekto dėl pinigų, mums patinka kurti projektą, bei susirasti kuo daugiau partnerių, ir draugų.

 

[#] INFORMACIJA [#]

 

Projekto svetainė - www.BigLife.us.lt ( veikia )

Projekto serveris - Tvarkomas ( neveikia )

Projekto TeamSpeak3 - ts.BigLife.us.lt:21669 ( veikia )

 

INFO - Projekto, žaidimo vieta yra San-Fierro miestas, su Los-Santos gaujų zonomis.

 

[#] SERVERIS [#]

 

# Direktorių sistema - Šioje sistemoje, galėsite nusistatyti savo darbo informaciją, XP kiekį, darbo sutarties terminą, ar reikalinga B kategorijos teisės ir kitką.Ši sistema yra gana puiki, nes direktorius turi visapusiškas teisęs ir galia savo firmoje.

 

# Namų sistema - Ši sistema, jums leis statytis savo baldus, kaip jūs norite.Galėsite nuspirkti saulės kolektorių už 5.000€ ir galėsite rinkti saulės energiją, bei už ją gauti nemažai pinigų nuo 50€ iki 200€.Bei yra šiame projekte ekonomika sunki, taigi namų kainos sviruos, labiau tik turtinguoliams nuo 120.000€ iki 500.000€.

 

# Verslų sistema - Savo versle, galėsite nusistatyti darbuotojų skaičių max ; 100, verslo pavadinimą, algas darbuotojams.Prie šios sitemos dirbome išsitas dienas, taigi mums ją pavyko pilnai sutvarkyti.

 

# Grybavimo sistema - Šioje sistemoje, galėsite rinkti grybus miškuose, kurios rasite su komanda /GPS - KITOS VIETOS - MIŠKAI, galėsite tuos grybus parduoti žaidėjams, arba grybų parduotuvėje.Grybų kainos sviruoja nuo 10€ iki 120€, parduotuvėse.

 

# Žolės rinkimo sistema - Serveryje, kas 30 minučių, galėsite važiuoti į specialiai sumappinta, žolės rinkimo vietą.Ta vieta bus netoli SF miesto, tenais yra kaip ir ūkis, suradus visas žoles kiekvienas žaidėjaus gaus po nemaža sumą pinigų nuo 200€ iki 1.000€, bei gaus iš tos žolės narkotikų.

 

# Aktyvumo sistema - Ši sistema, yra gera, nes kuo daugiau susirenka žaidėjų tuo sistema duoda daugiau patirties taškų ir pinigų, pvz ; 10 žaidėjų - 20 patirties taškų, bei 200€.Ši sistema praverčia, kai nėra serveryje administratorių.

 

# Prizų sistema - Šioje sistemoje, administratoriai galės parašyti /prizai, ir visiems žaidėjams serveryje išmes lentelę su 3 - ais pasirinkimai ; 25 kreditai ; 500 patirties taškų ; 1.500€, apsispręsti jie turės tik 30 sekundžių, to nepadarius lentėle tiesiog pradings.

 

[#] Darbai su pakvietimu [#]

 

Medikai - Mėgsti gydyti žmonęs, bei gelbėti jų gyvybęs ? Medikų firmą kaip tik tau ! [ 0 XP ]

Taxi - Nori vežioti žmones nuo taško A iki taško B ? Rinkis taxi firmą ! [ 0 XP ]

Mechanikai - Mėgsti taisyti automobilius ? Įstok į mechanikų firmą ! [ 0 XP ]

Dyleriai - Mėgsti nelegalų darbą, dyleriai kaip tik tau ! [ 0 XP ]

Radistai - Nori būti karščiausiuose įvykiose pirmas ? Rinkis radistų firmą ! [ 0 XP ]

Policija - Nori prižiūrėti gatves nuo piktadarių, įstok į policijos firmą ! [ 0 XP ] 

Aras - Esi stiprus, ištvermingas, tau tuomet aro būrys yra skirtas ! [ 0 XP ]

 

[#] Projekto tikslas [#]

 

Mūsų BigLife.us.lt projekto tikslas, yra sukurti serverį, kurio niekas nevadintu šūdserveriu, mes projekto nedarome dėl pinigų.Mes tiesiog norime, pasiūlyti projektą, kuriame galėtumėte siekti aukštumų, bei jame užtikrintai žaisti, be jokių nesklandumų.

 

INFO - Dėl BIGLIFE.LT mes nenorime persistengsti dėl .LT galūnės, mes nežinome ar mums nupirkus galūnę, žais pakankamai žaidėjų, mes šiuo metu esame ant .US.LT ir norime susirinkti pastovių žaidėjų, kurie yra senbuviai ir kt.

 

[#] Papildoma informacija [#]

 

Mūsų svetainė startavus, jau kaip 5 dienas, ir per jas mes pasiekeme 48 narius, bei vienu metu prisijungusiujų 27, bei 307 pranešimus.

 

APRAŠYMAS YRA NE VISAS, KOL NĖRA PILNAI SUTVARKYTA BIGLIFE.US.LT MODIFIKACIJA !

BEI SVETAINĘ MES KIEKVIENĄ DIENĄ TVARKOMĄ, BEI STENGIAMĖS DĖL PROJEKTO !

 

 

@Jason_Williams

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2886 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...