Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3683 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, turiu klausima. Kodėl jūs siūlot mažas kainas už grafikos paslaugas? Gi žmonės, užteks jums tas akcijas daryti vaikams, pasiūlysit didesne kaina, gausit daugiau už viena darbą kokybišką, nei už 5 darbus kokybiškus. Siūlyčiau pagalvoti, ir pakelti kainas. Neverta švaistyti laiko ;).

Atsiprašau kam nepatiko ką pasiūliau, tarkim užsieni be 50euru nenusipirksi tarkim logo normalesnio.

( •̀_•́)

∫\ \___( ^ ͜^)                             

_∫∫ _∫∫ɯ \ \           .i.   Bybioragio Bokštas

Suprask dauguma žmonių iš šio forumo 50 eurų didelė sumą ir retas tegauna juos į mėnesį :D ,o jei nori gauti daugiau  tai vat eik į uždarbį ten dauguma dirbantis ir pasiruošė pakloti už logo daugiau nei 50 eurų ;x 

Žinau, bet kam teikti tas paslaugas už pora centu, tiesiog man gaila tu žmoniu, kuria tiekia už centus.

( •̀_•́)

∫\ \___( ^ ͜^)                             

Kas iš to,vistiek ne visi padidins,kurie padidins,pas tuos nebepirks,ir po kiek laiko jie sugrįš prie senų kainų,tokiu "protestu" tiesiog atvesit daugiau žmonių tiems,pas kuriuos mažos kainos.

Didins kainas, bus motyvacija tobulėti, ir kas? Tarkim firmai nupieš viena darbą ir gaus 500euru ar daugiau. O tarkim, tas kur dirba už pora euru, tas prakaituos, ir bus grybas.

( •̀_•́)

∫\ \___( ^ ͜^)                             

(redaguota)

Didins kainas, bus motyvacija tobulėti, ir kas? Tarkim firmai nupieš viena darbą ir gaus 500euru ar daugiau. O tarkim, tas kur dirba už pora euru, tas prakaituos, ir bus grybas.

Juk supranti,kad padidins max 50%(čia jei šis tavo postas būtų žiauriai populiarus) piešėjų?+Jeigu tu nori brangiai dirbti,tai geriau ne čia kažką keisk o eik į  užsienio forumus ir ramiai dirbk,jie vistiek mokės 5x daugiau(Čia negu normali kaina,o ne centai)

Redaguota , nario Justasz

Tu nejuokink. Šnd jis sako, kad be 50 eur logo nepieš . Žmogus matosi, kad neseniai pradėjo su PS dirbt, nes darbai dar "0" aišku, išmoks aš nieko nesakau , tačiau dabar jau prašo 50 eurų, veliau prašys 500 . 

Tu bent mano darbą koki esi matęs :D ? Esi mane apgavęs, ir sakiau nenoriu turėti su tavim daugiau reikalu. :(

( •̀_•́)

∫\ \___( ^ ͜^)                             

Tu bent mano darbą koki esi matęs :D ? Esi mane apgavęs, ir sakiau nenoriu turėti su tavim daugiau reikalu. :(

Darbą tavo esu matęs , jei reikia, galiu parodyti, apgavęs? Tiesiog, sakiau, kad domeną nupirksiu, nepažadėjau , nepasirašiau kažko, kad aš jį tikrai imsiu :). Darbai tavo kolkas tikrai nieko verti , bet aišku tobulėji :)

0086f3fb32466879648f3c26717fb965375.png

Darbą tavo esu matęs , jei reikia, galiu parodyti, apgavęs? Tiesiog, sakiau, kad domeną nupirksiu, nepažadėjau , nepasirašiau kažko, kad aš jį tikrai imsiu :). Darbai tavo kolkas tikrai nieko verti , bet aišku tobulėji :)

Nu nemanau kad esi matęs, ir jai kalbi apie ta darbą kur ieškau skripterio. Tai ten radau sena .psd failą, nesi matęs nauju darbų ;)

( •̀_•́)

∫\ \___( ^ ͜^)                             

Ar kainas taip kelt verta? Nemanau. Duodu pavizdį, dauguma žinom firma nike, taip? Ar žinojot, kad jiems logotipa nupiešė studentė už 

35dolerius ir dabar pagalvokit už ką jūs norit prašyt tokių kosminių sumų? Jei nenorit dirbt pigiau tai tada išvis nesiūlykit savo paslaugų, o visada atsiras tokių kurie turės galva ant pečiū ir geriau sulauks x10 kartų daugiau pasiūlymų teikdami pigesnes paslaugas nei vienas apuokas kuris užsikėles kainas ir sulauke tik vieno pasiūlymo per metus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3683 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...