Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3253 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Pabandyk kaip nors šaltu oru papūsti ir pažiūrėk ar tinkamai rodo temperatūrą, nes gali būti sugedęs karščio indikatorius

Redaguota , nario O.R.E.G.O.N.A.S.

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

(redaguota)

O tai ta temp visad laikosi apie 99 laipsnius? Gal termometras sugedo arba draiveriai nelabai su juo draugauja? Ar pavyzdžiui įjungus PC po to kai jis kokią 1h būna išjungtas ir iškart patikrinus jo temp., jos vis vien apie 99 laipsniai? Per BIOS irgi rodo tokią pačią temp.? 

Redaguota , nario ProGreen

Filthy-Frank.jpg

O kaip realiai, CPU radiatorius, ar motininė plokštė iš kitos pusės, ten kur stovi CPU, labai kaista? Ta prasme, jei pas tave normalus airflow, normalus (kad ir stockinis) CPU cooleris su normaliu ventiliatoriumi ant jo ir normali termo pasta, tai tiesiog tokių temp. negali būt. Matomai pas tave čia termometro gedimas. Ypač turint galvoje, jog sistema maksimaliai gali rodyti 99 laipsnius, o termometras realiai tikriausiai rodo daug daugiau ir prie tokių temp. jau turėtų būti viskas išsilydę... 

Filthy-Frank.jpg

(redaguota)

ft raso cpu fan 2224 rpm, tai negali nesisukt ausintuvai, ar gali?

Turėtų suktis, jeigu rašo, nebent į CPU Fan header'į sukištas kitas aušintuvas. Greičiausiai bus sugedusi pompa ar pnš. Taip pat, gal blogai prispaustas aušintuvo blokas prie CPU,

Redaguota , nario Tautedorus

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3253 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...