Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3260 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

acfa926d8532e2be29dedd6258c10610752.png
Privatus minecraft serveris - Nakties Stebuklai.
PROJEKTAS GYVUOJA - 8 MĖNESIUS IR 9 DIENAS.

Labas, gerasis žmogau ! Jeigu jau skaitai šį mano tekstą, turbūt susidomėjai šio serverių. Todėl jeigu taip, - važiuojam toliau.

Šiomis dienomis pastebiu daug privačiu vienadieniu serverių, jų tikslo aš nesuprantu. Tačiau gerai pagalvojus ar nebūtų geriau susijungti visiems į viena kolektyvą ir smagiai žaisti šį žaidimą? Matomai to žmonėms nepaaiškinsi, todėl aš parašysiu kodėl verta prisijungti prie mūsų kolektyvo, ir kaip tai padaryti.

Pirmiausiai tai jau rašiau senojoje temoje, tačiau labai dažnai žmones pamate šį  pavadinimą ima klausinėti, kodėl serveris taip vadinasi. Pirmiausiai, tai daug kartu sakiau yra daug projektų su nuvalkiotais vardais. Kurie turi šios jungtukus pavadinimuose (mc,craft,minecraft,pms arba čiut ne visi blokų pavadinimai) todėl prieš kuriant šį projektą pagalvojau, kodėl gi man nepavadinimus kažkaip ne taip? o unikaliau, įdomiau. Taigi, ir sedėdamas sugalvojau pavadinimą ,, NAKTIES STEBUKLAI " Iš pradžių, galvojau ar realiai tinka šis pavadinimas, vis tiek nematytas gal žmonėms atšoks fantazija tačiau pasirodo ne, žmoniu susidomėjimas šio projektų kaip tik padidėjo..

Sugalvojus serveriui pavadinimą, pradėjau daryti pati serverį. Taip mes naudojame panašu serverį koki naudoja ir kiti privatus serveriai tačiau turime savo tvarka kurios laikosi mūsų serverio nariai. Pirmiausiai tai taisyklės, serveris turi virš trisdešimt taisyklių kuriu nariai laikosi. Jeigu jų nesilaiko jie yra nubaudžiami įspėjimų. 
Surinkus trys įspėjimus narys išmetamas, arba nusprendus visam kolektyvui duodame atlikti koki nors darbą ir už tai anuliojame įspėjimus. Tačiau tai priklauso nuo to , kokius nusižengimus jis darė tas žmogus kuris gavo įspėjimus.

Žmoniu priemimas į kolektyvą, jis labai banalus tačiau jį prieš šį nauja sezoną žadu atnaujinti. Tai pirmiausiai žmogus turės užpildyti anketą kuria sudarys minimaliai dešimt klausimų, į juos atsakęs atsius man ta anketą. Tuomet aš ją perskaitęs jeigu pamatysiu jog jį tinkama nusiūsiu ją į kolektyvo pokalbį, kolektyvas įvertins ir jeigu dauguma bus UŽ bus pokalbis su to žmogum kuris galimai buvo atrinktas, norint užtikrinti jog ateina ne ,, trollinti, vogti ar kitaip kenkti ". 

Projektas turėjo daug momentu, kaip jam buvo sunku. Buvo tokiu momentu kaip aš norėjau viska mesti ir nebedaryti, tačiau mačiau jog žmones kurie yra kolektyve nepasiduoda aš negalėjau nuleisti rankų. Buvo daug įvairiu momentu, kaip ateidavo ,, trolleriai , vagys, kenkėjai, ar šiaip labai aukštai keliantis save žmones " Taip, mes tokius greitai pašalindavome. Tačiau ką noriu pasakyti, kaip matote pas mus buvo daug sunkiu momentu, tačiau kolektyvas nepasidavė. Taip yra žmoniu kurie išėjo, buvo išmesti iš mūsų kolektyvo nes nebežaidė minecrafto ar susirasdavo dar kokiu nors priežąščiu kodėl nežaisti. Todėl logiškai pagalvojus, kam laikyti tokį žmogų? geriau užleisti vieta draugiškiems ir aktyviems žmonėms.

Į kolektyvą nėra sunku patekti, svarbu turėkite gera nuotaika ir didele motyvacija žaisti. Mūsų kolektyvą šiuo metų sudaro 10 žmoniu. Tačiau kadangi jų tiek nebeliks nes kaikurie bus išmesti, ieškome naujų žmogučiu turinčiu didelį norą praleisti laiką kartu su draugiška komandą.
Ką reikia turėti norint žaisti serverį? legalu vartotoja , gera nuotaika, didelį norą. Viskas.

Toliau apie projekto vizija, projektas siekia suburti draugiška bendruomenę ir žaisti kartu smagiai serverį. Todėl, kviečiame visus prisijungti prie mūsų kolektyvo ir būti mūsų dalimi. Kadangi greitai naujas sezonas todėl mielai priimtume žmones kurie tikrai norėtu prisijungti prie mūsų kolektyvo.

Ačiū nariams kurie iki šiol yra kartu: Tomui, Simui, Gediminui, Evaldui, Evaldui, Pofkai. Taipogi ačiū tiems kurie buvo su mumis seniau.

Norintis prisijungti rašykite man į skype: freeman.2015. (Laisvas Žmogus)
Jeigu bėdos su legaliu vartotoju, ir žinote jog tikrai žaisite galim nupirkti dėl to parašykit man į skype.
Senoji temą.

Gražus žodžiai iš Žilvino, ir narių įamžintos akimirkos serverį kuriu tik maža dalys:
Žilvinas - Tai geriausias kolektyvas iš visų kuriuose esu buvęs. Draugiška, linksma ir svarbiausia subrendusi kompanija.
Malunsparni statė sezono gale prieš uždarymą berods. 

2a709e5e292a2298727cfaeccc2004c7722.png
f60642aaa31c610cb1ca0a0022551e7d437.png
404623a902f3ef7610b19282f3e91f99538.png
Tema sukurta žmogaus prašymu, todėl be komentarų pašaliniu prašyčiau.

Redaguota , nario Young

Tikrai siūlyčiau prisijungti :). Kompanija normali, linksma, "prikolna", viską daro draugiškai. Visada padeda, negaili, tad bėdų tikrai daug nekyls. Taip pat, prisijunge Jus gausite ne tik gerą nuotaikos smūgį, tačiau taip pat tai pagyvins jūsų gyvenimą. Tai atrodo banalu, tačiau patikėkite manymi sakau tiesą :). Visą tai išvysite prisijunge.

Šiuo metu netgi gailiuosi, jog nebegaliu žaisti šioje komandoje, nes nebeturiu premium profilio :)

GrandFire.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3260 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...