Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3277 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,

mainyčiau greenside vartotoją (neblogą) į csgo skiną (-us)

Apie vartotoją

• ~12.500 Patirties taškų.

• ~100.000€.

• ~2,500 Darbų patirties.

• ~1,400 Kreditų.

CS:GO skinas

• Skino vertė nemažesnė nei 1€.

Kontaktai

• Pirmas neinu, scameriai čiul*kit 8====D

Redaguota , nario K1NGAS

Dar vienas abelis, kuris nežinodamas situacijos man aiškina, kad nepatikimas. Pasiskaityk už ką vienas ir už ką kitas atsiliepimai. Peace, now you can suck my 8====D

Čia ne tame , kad nepatikimas , abeli tu abeli. Tame , kad iš esmės pats liepi čiulpti vyro lytinį organą.

Pagal tavo bandymą primesti protingu, tavo vietoj man būtų gėda kažką rašyt, todėl išeičiau iš temos. 

Laisvas, gali eiti.

Pasakė savo nuomonę , kažkas negerai? Susidegink

(redaguota)

Čia ne tame , kad nepatikimas , abeli tu abeli. Tame , kad iš esmės pats liepi čiulpti vyro lytinį organą.

Pasakė savo nuomonę , kažkas negerai? Susidegink

Kokį organą? Nuo kada aštuonetas, lygu ir D raidė yra lytinis organas? Kas burnoj, tas galvoj. Nenusišnekėk, paskolinkit kas telefoną, reik FlashLighto, kad peršviest šiam veikėjui galvą.

Sudegink, neturiu vandens.

Redaguota , nario Ethno
Narys įspėtas: Komentavimas ne į temą
(redaguota)

Kokį organą? Nuo kada aštuonetas, lygu ir D raidė yra lytinis organas? Kas burnoj, tas galvoj. Nenusišnekėk, paskolinkit kas telefoną, reik FlashLighto, kad peršviest šiam veikėjui galvą.

Sudegink, neturiu vandens.

Sudegint nes neturi vandens. Logic 10/10. Kas burnoj tas galvoj? Dantys pas mane.Ir pasigyrei , kad neturi telefono. Na žodžiu kažkoks keistas tu...

Redaguota , nario Ethno
Narys įspėtas: Komentavimas ne į temą

Na, su tokiu žmogumi kaip tu nekiltu noro man turėti reikalų, neturėjau reikalų, bet vien iš jo išsireiškimų susidarė nuomonė, kad gali scaminti, būkit atsargūs. Į šį komentarą gali neatsakyti, neįdomus.

Jeigu man po*ui jūsų nuomonė, tai reiškia, kad scaminsiu? Nebegerkit to pigaus vandens.

Iš žmogaus komentaru galima nusakyt ar jis patikimas,bent as jau pirmas neiciau.

a6dc0560e6b74d16ba597d07ac380b04.png

Sudegint nes neturi vandens. Logic 10/10. Kas burnoj tas galvoj? Dantys pas mane.Ir pasigyrei , kad neturi telefono. Na žodžiu kažkoks keistas tu...

Nu gerai mink na*ui, atsirado čia protinguolis.

į gs tik su sobu einu nematau reikalo ten žaisti.

į sg ateinu tik papizdavot tokių kaip tu, nematau reikalo čia gerbt žmonių. Gali šliaužt iš čia.

Iš oro čia taip :D Šiaip jau tas sampas atsibodęs yra. Visi tik milus stumdo ir grynai vaikai lošią db. Ankščiau dar kitaip būdavo...

Atsibodęs, bet vis dar žaidi jį. Kid logic..

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3277 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...