Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3661 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Kvailesnės temos nesu matęs. Aiškinu nesuprantantiems šių dviejų žodžių (savininkas bei administratorius).

Savininkas - tai žmogus, įkūręs / perpirkęs iš įkūrėjo šį SuperGames.lt projektą. Tad, kad Lukonic'as gautų tą savininko statusą turėtų perpirkti šį projektą.

Administratorius - tai žmogus, paskirtas savininko, tvarkyti šio projekto reikalų.

Btw, ką tas savininko rangas duotų Lukonic'ui? Jis taptų supermenu, ar dar kuo? Nesuprantu.

Redaguota , nario zrauzas.

giphy.gif

Kvailesnės temos nesu matęs. Aiškinu nesuprantantiems šių dviejų žodžių (savininkas bei administratorius).

Savininkas - tai žmogus, įkūręs / perpirkęs iš įkūrėjo šį SuperGames.lt projektą. Tad, kad Lukonic'as gautų tą savininko statusą turėtų perpirkti šį projektą.

Administratorius - tai žmogus, paskirtas savininko, tvarkyti šio projekto reikalų.

Btw, ką tas savininko rangas duotų Lukonic'ui? Jis taptų supermenu, ar dar kuo? Nesuprantu.

Galėčiau pelną rinkt iš projekto :D

Aš maniau, kad kalba tik apie rangą (kaip papuošalą forume), o pasirodo apie savininką. :D

Btw, vis tiek, nemanau, kad Raudonas su kuo nors pelnu norėtų dalintųsi (bent jau aš nelabai norėčiau dalintis jeigu būčiau savininkas :D).

Aišku, kad nesidalins, reklamos čia po 30 eu, gal daugiau :D.

http://prntscr.com/bfrqpl

Aš tik mėsa ir kaulai, siela tarp dviejų pasaulių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3661 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...