Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3610 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Tau gal nėra ką veikt? Eik dirbt tu.. Koks tolkas tą Lietuvą gint, kai visi iš jos tik ir bėga pasitaikus galimybei :D

Karirininkai ble

Yra ką veikti, dirbu :) bet darbai greit baigsis. Tolkas tas, kad man tai patinka. Nebėgsiu, man gerai ir čia.

Jei žmonės turi daugiau gyvenime ką veikt, nei po purvynus šliaužiot ir gaidžiais būt už kapeikas, tai nereiškia jog jie degradavę ;)

Čia ne degradacija taip. Degradacija tai kai nuo ryto alutį plempi, darai nesamonęs, vienas jau sėdo. Čia degradacija 

Gaidžiais būti? Tu gal iš zonos parėjas?

Redaguota , nario Dark Side

Kario pareiga - ne žūti dėl tėvynės, bet padaryti taip, kad priešas žūtu dėl savo tėvynės.

Yra ką veikti, dirbu :) bet darbai greit baigsis. Tolkas tas, kad man tai patinka. Nebėgsiu, man gerai ir čia.

Čia ne degradacija taip. Degradacija tai kai nuo ryto alutį plempi, darai nesamonęs, vienas jau sėdo. Čia degradacija 

jis man rodos savo kieme gaidys :D pats net nebuves jis 17 metu teturi o jau kalba kaip zinovas mat gaidziai jam ten visi

Tolkas? jeigu ir puls lietuva, tavo menki igudziai nepades pries rusu bbzn kiek karininku, gausi svino i galva ir poto maitinsi kirmeles

Jau geriau prasmingiau praleisti ta laika, kad ir dirbant ar uzsiimti tuom kas tau tikrai patinka ir dziaugtis gyvenimu kol jaunas

CS:GO padauzysi ir skaiciuok buvai kariuomeneje nesiosi visus Su p90 (juokelis kas nesuprato)

(redaguota)

Savanoriai gauna atlyginimą irgi kas mėnesį.

:OOOOOOO eik tu sau, ATYGINIMĄ ! Ką tu juo veiksi kai iš tos zonos kariuomenės išleidžia per šventes, jezau, neturit ką veikti nors ir į kosmosą skriskit, man tai iš vis nusispjaut

Spėju normalūs tiesiog nenori su tavim bendrauti, nes pats ne ką geresnis už tuos degraduvusius, todėl visus ir aplink vadini degradavusiais, nes normalių nėra

Redaguota , nario Maquex

(redaguota)

:OOOOOOO eik tu sau, ATYGINIMĄ ! Ką tu juo veiksi kai iš tos zonos kariuomenės išleidžia per šventes, jezau, neturit ką veikti nors ir į kosmosą skriskit, man tai iš vis nusispjaut

Spėju normalūs tiesiog nenori su tavim bendrauti, nes pats ne ką geresnis už tuos degraduvusius, todėl visus ir aplink vadini degradavusiais, nes normalių nėra

Kad išleidžia savaitgaliais po priesaikos priėmimo.

Redaguota , nario Vitalisz

Čia apie tuos puolimus kalba kažkokius :D Ble žmogus eina, nes jam patinka. Patinka galbūt ginklai,sportas,gamta ir pan, tai prie ko čia tas puolimas kažkoks rusų ar pan? :D Ir esmė tame,kad jei po savanorystės pasirinks likti ten,jis gaus daugiau € ir visokių pribumbasų nei kai kurie jūs nusistatę prieš kariuomenę. Taip,kad gerbkit kiekvieno nuomonę ir nepulkit drąskyt akių . :)

Na man gaila žiūrėti į tokius "Žinovus" Rusai do rusai, kas jums pasidarė su tuo rusu, tai jeigu neturit ką pasakyti, eikit ir sėdėkit savo tam virtualiam gyvenime, ir negadinkit nervų kitiems. Jeigu man patinka būti naktimis laukia, ginklai, nauji išbandymai, tai aš ir eisiu, mano problemos, o jeigu jums nepatinka, tai pasilaikykite sau nuomone, čia tema kurta kas varytų, o ne nuomonių susirinkti. Teko ir gyvai matyti tokius išsišokėlius, mat jam lietuva kalta hujovai gyventi ir  bėgti, kai mokėsi gyventi ir pragyvensi...

Man atrodo tu degradavęs nuo kompiuterio, suskystėjusios smegenys. Jeigu sakau, kad buvo latrai, ko tu dar ieškai kur prikibti, jzz..

Kario pareiga - ne žūti dėl tėvynės, bet padaryti taip, kad priešas žūtu dėl savo tėvynės.

Na esu susidomėjas kariuomene, dar vienus metelius reikės pasimokyti, nes kiek žinau nuo 18 galima eiti, dabar man yra 17 metų, eisiu kitais metais, tuos 1nus metus pabūsiu ir spakaina galva. Į savanorius geriau eiti negu būti priverstam :)

Čia planuoji 2017 metais :D ar 2018 metų bėgyje? :D O šeip tai jo, geriau pats eiti nei būti verčiamam. Ir tai kariuomenėje išmoksi to ko prireiks gyvenime 

Kaškaip armija nedomina manes. Airijoj gyvenu jau 4 metus kaškaip neįdomu butu gryšt į Lietuva + eit į Armija , geriau koki darba susirasiu išmoksiu kaška gero , kaip programinti ir pnš.

Na šeip ne nomuonių klausiu na bet :D

Šeip, kažkam tai labai puiku eiti į kariuomenę (pvž man:D). O kiti nori sedėti ofisę. Programavimas nėra gerai, žinoma galima gerai uždirbti, bet dėl sveikatos, čia problema kyla rimta.

(redaguota)

Na šeip ne nomuonių klausiu na bet :D

Šeip, kažkam tai labai puiku eiti į kariuomenę (pvž man:D). O kiti nori sedėti ofisę. Programavimas nėra gerai, žinoma galima gerai uždirbti, bet dėl sveikatos, čia problema kyla rimta.

O tu jau patyrei tą karuomenės gyvenimą? Nežinau, bent jau mano savigarba, tai neleistų, man pakeltam 4-tą valandą ryto vykdyt kažkokio rėkiančio debilo nurodymus. Na bet aš anksčiau ne taip tave supratau. Gerbiu kekvieno pasirinkimą, tik man įdomu, kokią tu prasmę ir naudą matai iš tos armijos?

Taipogi ir kelios kulkos, ar lūžę kaulai sveikatos neprideda. 

Redaguota , nario ProGreen

Filthy-Frank.jpg

O tu jau patyrei tą karuomenės gyvenimą? Nežinau, bent jau mano savigarba, tai neleistų, man pakeltam 4-tą valandą ryto vykdyt kažkokio rėkiančio debilo nurodymus. Na bet aš anksčiau ne taip tave supratau. Gerbiu kekvieno pasirinkimą, tik man įdomu, kokią tu prasmę ir naudą matai iš tos armijos?

Taipogi ir kelios kulkos, ar lūžę kaulai sveikatos neprideda. 

Taip patyriau :). Tėvas 20 metų atitarnavo sovietų/lietuvių armijai/kariuomenėj. Tad buvo ir namie taisyklės tokios, ryte keltis, dirbti sunkiai.

Aš matau esmę tą, jog noriu sutvirtėti geriau ir kad man išmuštų blogus įpročius, ir tikrai kariuomenė pats tas. 

Pvž, sutvirtėti gali nori ar ne, jeigu įstojai tai ir arsi už 4-uris. Ir aplamai, aš jaučiu kad noriu ten, nes man tai patinka, negu kimarinti kažkokiam ofisę ir dirbti. Ne tai ne man, kad ir mažiau man mokės pinigus, bent galėsiu kuom didžiuotis. 

Na matai, čia kiekvienam kitaip :D Aš šeip kalbėjau apie apmokymus, o ne bėgti į karą. Visgi, jeigu būsi pašauktas eisi, kur dingsi :) Ir žinoma noriu išbandyti save

Ir patiko šis straipsnis:

http://www.delfi.lt/pilietis/voxpopuli/kariuomeneje-tarnaves-vyras-pasake-ka-galvoja-apie-bijancius-tapti-sauktiniais.d?id=67605646

Kad išleidžia savaitgaliais po priesaikos priėmimo.

O žiūrėk, kaip ten vyksta tas procesas, kada paskiria tave į tarnybos vietą, ar čia pats pasirenki ar daro tokį kaip ir vaikinų būrį, ir ten tam tikra datą siunčia?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3610 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...