Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3698 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveikučiai , forumiečiai man reikia jusu svarbios,didelės pagalbos gavau padaryti svarbu excel darba bet aš čia niekaip nepagaunu kampo kaip daryt visa diena bandau ispresti niekaip nesigauna iš draugu daug kas nedirba exceliu.Tad vienintele viltis esat jus supergames.lt forumiečiai jei kam nesunku ar šeip neturi ka veikt arba kas nori patobulinti savo žinias excelyje prašau padeti arba dar geriau ispresti ir man atsiusti darba i pm jei galima numetu i apačia link cia pagrinde yra atlyginimai ir procentai sumos tad ačiu už dėmesi :) 

https://www.docdroid.net/x6ktQi9/2-uduotys.xlsx.html

2 užduotys.pdf

(redaguota)

Reik per IT pamokas nemiegoti ir/arba Google mokėti naudotis. Elementarios užduotys... Suprasčiau būtų keturi if'ai if'uose, tada gal ir sunkiau būtų susigaudyti, bet čia...

Na gal ir yra čia tiesos bet šiais laikais dauguma mokytoju tikslas bent jau mano mieste ir profkei praeiti tas temas.Ir užymeti varnele kaip praeita tema esme tame kad tuo metu as nebuvau ilga laika mokykloje ir man pasake klausk draugu ir ieskok internete.Beje as esu jau iki vasario menesio padares o ant kovo jau strigau ;/ gal tu supranti ir galetum pagelbeti ?

Redaguota , nario Rain_

Na gal ir yra čia tiesos bet šiais laikais dauguma mokytoju tikslas bent jau mano mieste ir profkei praeiti tas temas.Ir užymeti varnele kaip praeita tema esme tame kad tuo metu as nebuvau ilga laika mokykloje ir man pasake klausk draugu ir ieskok internete.Beje as esu jau iki vasario menesio padares o ant kovo jau strigau ;/ gal tu supranti ir galetum pagelbeti ?

Suprantama...

Na, džiaukis, kad šiandien nusprendžiau ne ruoštis sesijai, o pailsėti ir alutį pagurkšnoti, tad padariau tavo darbą. Siųstis.

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

Suprantama...

Na, džiaukis, kad šiandien nusprendžiau ne ruoštis sesijai, o pailsėti ir alutį pagurkšnoti, tad padariau tavo darbą. Siųstis.

Dėkui daugiau tokiu auksiniu draugišku žmoniu išliktu lietuvoje tai lietuva tikrai butu gera šalis  didele pagarba jums kurie bent pabande man pagelbeti o ypač tautedoriui :*  ačiu #nohomo #peace !! galim lock tema 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3698 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...