Peršokti į turinį

Supratau viską dėl samp serverių...


Ervinel.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2892 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, šiandieną susimasčiau su tuo projektu. Sakau aj ištrinsiu failus ir bus rami galva, geriau kur nors pažaisiu ir užsidirbsiu kokį prižiūrėtoją, nes net neapsimoka kurti tuos projektus ir gaišti laiką. Aš apsisprendžiau apie viską, ir panašiai. Geriau ateisiu į projektą būsiu su pareigom ir viskas man to užteks. Kaip manot reiškit savo nuomonę, ar gerai darau? Nes mano manymu tai kišimas į tuos projektus nuostolis yra.. Geriau nusipirkti kebabą pavalgyti, ar ledą, ar čipsų kolos ir panašiai. Negu kurti tuos beviltiškus projektus, kurie greitai žlunga. Viską jau išsiaiškinau, ir projekto nebekursiu. Nes ši veikla manęs nebedomina. Užeisiu į koki projektą ir pradėsiu žaisti. Laukiu jūsų komentarų, ar gerai elgiuos. 


Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Labas, perskaičiau šia tavo Temą ir tikrai gerai susimąstei darant tai, bet darytum dar geriau, jai mestum iš vis tą SA:MP Žaidimą, nes iš jo aplamai jau kaip ir nieko gero, ten yra tiesiog laiko gaišinimas, žaidžiant ten nieko kaip ir nepasieksi, viskas eina tas pats per tą patį, tiesiog tuo žaidimu, mažiausiai Lietuvaičių domisi, dabar visi moksleiviai ir tai laisvu laiku ieškosi darbo kur galėtu dirbti ir užsidirbti pinigų, nes jie žinos kur leidžia savo laiką ir negaištą to laiko, nes žino už ką tą laiką gaišiną, o tai, už pinigus, va čia yra respektas, aš taip pat esu moksleivis ir ieškau vasaros sezonui kur galėčiau padirbėti ir užsidirbti pinigų, čia jau būtų pažanga tokia, jog nuo mažu laikų jau dirbt pradėtu darbą. Na o apie SA:MP Projekto kūrimą, tai geriau kurti tiems, kurie labai gerai moką ir nusimano apie kūrimą ir žino, kad sukurs tikrai neeilinį šūdserverį kuriame atsiras tikrai daug žaidėjų reklamuojant projektą ir tikrai žinos, jog atsieis jiems tie pinigai kuriuos išleidžia ir leidžia ant Projekto ir reklamų, tai tiek ir norėjau pridurti. :P


Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Matai, jeigu kurt projekta, tai turi ir užsibrėžt tikslą ir išmanyt ką darai, turi parodyt projekto kokybę, tada tavo projektas nežlugs, reikia mokėti išvystiti. Taip žinoma, jeigu nemoki geriau nekurk, arba pagilink savo žinias ir kažką daryk tokio, ko kiti negali pasiūlyti žaidėjams. O šiaip aplamai nepatarčiau žaisti ir leisti veltui laiką, daryk tai kas tau duoda naudos.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2892 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...