Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Nauja Nuotrauka Atrodo Kad Rodo Liberty City Miesto Centro Parką GTA V?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3700 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Tikiuosi nieko nedarys su Gta 4. Jau gta 5 sukniso taip, kad būt malonu, nors 4 nebeliestų.

O ką jau tokio jie su juo padarė?

Šiaip jau senai sklinda gandai, jog bus išleistas GTA V Single Player DLC, kuriame bus naujas story line (visai kaip su GTA IV & Episodes from Liberty City), bei papildomai pridėtas prie dabartinio, ar atskiras Liberty City žemėlapis ir asmeniškai aš tikrai to norėčiau ir nematau nieko blogo tame.

Redaguota , nario ProGreen
  • Teigiamai 1

Filthy-Frank.jpg

O ką jau tokio jie su juo padarė?

Šiaip jau senai sklinda gandai, jog bus išleistas GTA V Single Player DLC, kuriame bus naujas story line (visai kaip su GTA IV & Episodes from Liberty City), bei papildomai pridėtas prie dabartinio, ar atskiras Liberty City žemėlapis ir asmeniškai aš tikrai to norėčiau ir nematau nieko blogo tame.

Gta 5 - žaidimas skirtas vaikų auditorijai. Tyngiu viską aiškint, jeigu nori, pasiskaityk mano temą, pasigooglink. O paprasčiausias to įrodymas, pereit abudu. Jeigu smegeninė nors kiek dirba, jeigu nors kiek žmogiškų vertybių turi, suprasi.

• d0Se užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3700 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...