Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3661 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, gavau 10 apyrankių su užrašu Šiauliai 780, jos skirtos 780 Šiaulių miesto gimtadieniui, ir visas 10 apyrankių padovanosiu vienam žmogui. 

Taisyklės paprastos:

1. Būtinai turite būti iš Šiaulių miesto arba apskrities.

Anketėlė:

1. Jūsų vardas, Ir sg.lt nickas:

2. Kodėl jūs norite šių apyrankių?:

3. Iš kur esate?

Nugalėtojas bus renkamas kai bus ~15 užpildytų anketų. Naudosiu naują tikriausiai būdą, tai wheeldeside.com

1. Jūsų vardas, Ir sg.lt nickas: Justas, fuXas

2. Kodėl jūs norite šių apyrankių?: Na, tai visų pirmą dalį šių apyrankių skirčiau Mažeikių VŠį "Jievaras" mokyklai, kadangi manau jie labiau įvertina šias dovanėles. Šioje mokykloje mokosi vaikai, kurie turi autizmo/dauno sindromą.

O, kitas apyrankes pats sunešiočiau, draugei vieną, mamai, tėvui, sesei.

3. Iš kur esate? Mažeikių, bet esu gryno kraujo Šiaulietis. :)

Asmeninis kanalas, kuriame rasit teikiamas paslaugas, patikimus asmenis, ir visą kitą!
discord.gg/M8g5u35

1. Jūsų vardas, Ir sg.lt nickas: Real vardas: Lukas SG: LukasLazer

2. Kodėl jūs norite šių apyrankių?: Nes aš gyvenau seniau šialiuose noriu skristi į užsieni ir noriu prisiminti LIETUVA ir šiaulius tai butu malonu jei gaučiau

3. Iš kur esate? Iš šiaulių apskrities plačiau pasakysiu až (nenoriu sakyti viešai)

1. Jūsų vardas, Ir sg.lt nickas: Justas, fuXas

2. Kodėl jūs norite šių apyrankių?: Na, tai visų pirmą dalį šių apyrankių skirčiau Mažeikių VŠį "Jievaras" mokyklai, kadangi manau jie labiau įvertina šias dovanėles. Šioje mokykloje mokosi vaikai, kurie turi autizmo/dauno sindromą.

O, kitas apyrankes pats sunešiočiau, draugei vieną, mamai, tėvui, sesei.

3. Iš kur esate? Mažeikių, bet esu gryno kraujo Šiaulietis. :)

1. Jūsų vardas, Ir sg.lt nickas: Real vardas: Lukas SG: LukasLazer

2. Kodėl jūs norite šių apyrankių?: Nes aš gyvenau seniau šialiuose noriu skristi į užsieni ir noriu prisiminti LIETUVA ir šiaulius tai butu malonu jei gaučiau

3. Iš kur esate? Iš šiaulių apskrities plačiau pasakysiu až (nenoriu sakyti viešai)

Okey, prirašyti abu! Sekmės konkurse. 

Kur jūsų daugiau? Ar man reiks rinktis iš 2 dalyvių?! :D

• Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3661 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...