Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3309 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi norėčiau, kad pasiulytumėte rang'ų pavadinimu, norėčiau tokių senovišku iš istorijos, kaip: pirklys, senbuvis, ūkininkas, valstietis ir t.t. O ne modernių, kaip lordas, dievas, ekspertas, elitas ir pnš.

Už kiekvieną pasiulymą +r3p.

693661469a4836b96d146e117b473d3d303.png
Parduodu SARG.LT Milus, reikia? Man į PM! (1milas - 0.20EUR) [banku] {Parduodami milai - 150milų}
Žaidi Minecraft užeik į Mc.SoulMC.LT

• ,

Koks serverio tipas? Šiaip prie senovės tai amatai tinka, o amatininko dirbtuvėse dirbdavo patys amatininkai, jų mokiniai ir dar man atrodo kažkas būdavo, paskui kaip ir pats pasakei pirklys, sudėk visus pagrindinius verslus - gyvulininkystė, žemdirbystė, dar gali pridėti žmones iš feodalinių santykių, tai vasalai, senjorai, taip pat prekiaudavo žmonėm, tai - vergai.
Šioks toks sąrašiukas:

1. Vergas
  2. Vasalas
  3. Mokinys
  4. Amatininkas
  5. Senjoras
  6. Kunigaikštis
  7. Dar kažkas kas susiję su žemdirbyste, gyvulininkyste, nelabai žinau kaip tuos žmones pavadinti :D
  8. Karys
  9. Karalius
  10. Popiežius

Nu čia šiaip žmonės iš viduramžių, jie nesudėti eilės tvarka tai, jei ko reikės pasirinksi ir susidėsi kaip tau patogiau.

• Teigiamai 1
(redaguota)

aš tai romeniškus skaičius dėčiau :D t.y I, II , III....

Banalų labai... :D

Koks serverio tipas? Šiaip prie senovės tai amatai tinka, o amatininko dirbtuvėse dirbdavo patys amatininkai, jų mokiniai ir dar man atrodo kažkas būdavo, paskui kaip ir pats pasakei pirklys, sudėk visus pagrindinius verslus - gyvulininkystė, žemdirbystė, dar gali pridėti žmones iš feodalinių santykių, tai vasalai, senjorai, taip pat prekiaudavo žmonėm, tai - vergai.

Šioks toks sąrašiukas:

1. Vergas
  2. Vasalas
  3. Mokinys
  4. Amatininkas
  5. Senjoras
  6. Kunigaikštis
  7. Dar kažkas kas susiję su žemdirbyste, gyvulininkyste, nelabai žinau kaip tuos žmones pavadinti :D
  8. Karys
  9. Karalius
  10. Popiežius

Nu čia šiaip žmonės iš viduramžių, jie nesudėti eilės tvarka tai, jei ko reikės pasirinksi ir susidėsi kaip tau patogiau.

Serveris bus susijęs su senovę tais sunkiais laikais, kai žmonės sunkiai dirbdavo, nelabai noriu įdėjos dar atskleisti... :) Tavo pavadinimai tikrai patiko :) Spaudžių didelį +rep ;)

Redaguota , nario iR1sk?

693661469a4836b96d146e117b473d3d303.png
Parduodu SARG.LT Milus, reikia? Man į PM! (1milas - 0.20EUR) [banku] {Parduodami milai - 150milų}
Žaidi Minecraft užeik į Mc.SoulMC.LT

Žiūrint kokį amžių vadini "sunkiu", nes Lietuvai ne vieną amžių buvo sunku :D Jeigu ten apie LDK tai gali:

- Karo belaisvis (kitaip vergas)

- Valstietis

- Ūkininkas

- Karys

- Raitelis

- Bajoras

- Inteligentas

- Popiežius (iš bėdos)

- Kunigaikštis

O jau savininkus gali pavadint tais karalių vardais ten tarkim Žygimantas, Gediminas, Algirdas :D

• Teigiamai 1

LMESL.LT - Lietuvos Mokinių Elektroninio Sporto Lyga

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3309 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...